- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #2.021
Yok cnm o saatler sonra çıkan silikti geçersizSenin test silikti canm dimi kan verdinmi ne oldu var mı bebiş
Yerleşme mi inşallahLekeler ne renk canım kahveeengi mi kırmızı mı
İnşallah yerleşmedir
Bende bugün noktodan biraz büyük kahverengi leke gördüm çamaşırımda ama peçeteye gelen bişey yok
Adet başlangıcından itibaren 16. Gün yani adet bitimi 10
Kahverwngi cnm ama benim hep boyle basliyo zaten bide bisuru test yaptim yine yok yani buayLekeler ne renk canım kahveeengi mi kırmızı mı
İnşallah yerleşmedir
Bende bugün noktodan biraz büyük kahverengi leke gördüm çamaşırımda ama peçeteye gelen bişey yok
Aaa hadi yaaa tüh bende umutluydm sendenYok cnm o saatler sonra çıkan silikti geçersiz
Toplu labaguik marka aldim hepsi oyle cikiyo
Yerleşme mi inşallah ☺☺
Inş seninki yerlesmedir cnmLekeler ne renk canım kahveeengi mi kırmızı mı
İnşallah yerleşmedir
Yok kuzu Dr a gittim prolaktin çok yüksek sen hamile kalamazsın dedi bende ona güvenip korunmayı bıraktm olmam yani bilmemYerleşme falan olabilir mi acaba ?
Kahverwngi cnm ama benim hep boyle basliyo zaten bide bisuru test yaptim yine yok yani buay
Hayirlisi gülüm yaa ne zaman nasip ederse mevlam alırız insAaa hadi yaaa tüh bende umutluydm senden
Yok o açlık belirtisiAy bilmiyorum ki karın gurultusu da bir belirti mi acaba ?
Inş seninki yerlesmedir cnm
Öyle canm hayırlıysa rabbim nasip etsin herkeseHayirlisi gülüm yaa ne zaman nasip ederse mevlam alırız ins
Yok kuzu Dr a gittim prolaktin çok yüksek sen hamile kalamazsın dedi bende ona güvenip korunmayı bıraktm olmam yani bilmem
Kızım tabi yüksek olacak emziriyorsun
Ama öyle hamile kalan çok kişi var
Sen yinede akışına bırak bencede
Güzel soru beklentiler o yönde
Onuda bebişe yoralım bakalım evrene enerji yollayalım bebiş olarak dönsünKız aç tok hep gurulduyor bugün
canım daha kadın doğuma gitmedim bu perşembe gidicem insAllah tahmini 3-4 haftalık olabilir dedi aile hekimi geç döllenme benim sanırım ondan emin değilim@Birprensesinannesii Canım sen kaç haftaliksin kese vs gördün mü
Yaa hayırlısı olsun canım smear niye alındı bı arada ben kaçırdım orayıCnm benim lekeler geldi
Dra gitmiştim smear falan aldı muayene etti alttan ogunde hemen lekeler geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?