Gebeliğe Hazırlık Bata 2 gün kala resimli test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var mi degisiklik konunuzu simsi okudumda 42 ile mi regl oldunuz..baya kanama seklinde mi ?
Evet. İdrar silik çizgi cıktı kan verdm 42,3 tü dün akşam lekelenme oldu baktm bı sabah gelmiş biraz daha yani belliki sökülcek bugun. Cok ilgiinç geliyor allahtan eşime söylemedim üzülcekti formda okuyorm millet 18 19 35 fln görüyo devam edio bn 42 ile adet oldum kimyasalmıydı acaba

dur bekle bakalım. kahve leke sıkıntı değil, kırmızı adet kanı gelmesin yeter ki.. bugün mü senin adet günün?
evet bugun tam adet günüm bu saate kdr daha kırmızıkanama olmadı az önce gittim khve hatta nerdeyse siyaha yakın bi leke olmuş dahadfa bieşy yok bakalım nolck bugun ama bnce adet olcam kızlar

Kızlar siz de benim gibi silik de olsa çizgiyi görebiliyor musunuz? Hayal görmüyorum Di mi

Eklentiler

• 20180531_111401.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 98
  • 20180531_111333.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar siz de benim gibi silik de olsa çizgiyi görebiliyor musunuz? Hayal görmüyorum Di mi
evet aynı benimki gibi silik çizgi canım of insan artrk neye inancagını şaşırıyor silik çıktı kan değerim 42 cıktı ama bak adet olcam gibi duruo umarım seninki bebiştir adetin geçtimi

evet aynı benimki gibi silik çizgi canım of insan artrk neye inancagını şaşırıyor silik çıktı kan değerim 42 cıktı ama bak adet olcam gibi duruo umarım seninki bebiştir adetin geçtimi
Ben daha kan bile veremedim. Okula gelmeden bir yapayım test dedim. Testte silik de olsa görmeyi beklemiyordum. Yarın kan vericem İnş. 1 gün gecikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…