- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Kızlar maaalesef 142 sadece 152 olmuş kimyasal belliki değer düşcektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzme canım kendini şükür ki hamile kalabiliyorsun ben bir buçuk senede 2aşılamayla bile hiç gebelik yaşamamıştım tüp bebekle oldu meleğim tutunduKızlar maaalesef 142 sadece 152 olmuş kimyasal belliki değer düşcektir
hadi yaaKızlar maaalesef 142 sadece 152 olmuş kimyasal belliki değer düşcektir
Canım üzülme demekle olmuyor biliyorum ama sen duanı eksik etme. Herşeyde vardır bi hayır. Hem kimyasal gebelikler sağlıklı olmayan döllenmeler. Ve kimyasal sonrası daha kolay gebe kalınıyormuş.Kızlar maaalesef 142 sadece 152 olmuş kimyasal belliki değer düşcektir
sen bilirsin canım biraz ara vermek iyi gelebilir ama kimyasalın hemen ardından gebe kalan da çok insan var. Ben şimdi unuttum gitti herşeyi. Gerçekten bende inanıyorum ki vardır bir hayır bunda da..Babyx06
married_woman
minnos26 kızlar tesekkr ederim güzel yorumlarınız için. insan önce bi üzülüyor tabi ama sağlıklı düşününce bundada bi hayır vardır diyorsun:) ama yeni bi karar aldm haziranda ara verip temmuzda denicem vuct bi kendine gelsin değerim sıfırlansın ve psikolojk olarakta bu düşünceden uzaklaşıcam. ister istemez kasıyorum
senin bu ayki sonucunu heycanla beklicm :) bakalımsen bilirsin canım biraz ara vermek iyi gelebilir ama kimyasalın hemen ardından gebe kalan da çok insan var. Ben şimdi unuttum gitti herşeyi. Gerçekten bende inanıyorum ki vardır bir hayır bunda da..
Canım minnoşun da dediği gibi kimyasal sonrası gebe kalmak daha kolay diyorlar. Mesela ben kimyasaldan sonra 2 kez yumurtladım eğer gebe kalırsam mucize olacak. Ama tabiki senin kendini hazır hissetmen en önemlisi.Babyx06
married_woman
minnos26 kızlar tesekkr ederim güzel yorumlarınız için. insan önce bi üzülüyor tabi ama sağlıklı düşününce bundada bi hayır vardır diyorsun:) ama yeni bi karar aldm haziranda ara verip temmuzda denicem vuct bi kendine gelsin değerim sıfırlansın ve psikolojk olarakta bu düşünceden uzaklaşıcam. ister istemez kasıyorum
vallahi bakalım biraz bitkisel kürler deniycem. 10 gün korunucam sadece. Sonuçları da sadece buraya yazarım zaten.senin bu ayki sonucunu heycanla beklicm :) bakalım
Hakkında hayırlısı olsun canımBabyx06
married_woman
Aminn canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. Allah’ın izniyle bizlerde anne olucaz. Ümitsizlik yokvallahi bakalım biraz bitkisel kürler deniycem. 10 gün korunucam sadece. Sonuçları da sadece buraya yazarım zaten.Ne eşime, ne aileme, ne çevreme hemen söylemek istemiyorum. Onlar da benimle telaşa kapılmasınlar.
Gerçi en çok üzülen annem oldu, kıyamam ona
Annelik nasıl bişeyse artık, Allah'ım bize de nasip eder inşallah![]()
vallahi bakalım biraz bitkisel kürler deniycem. 10 gün korunucam sadece. Sonuçları da sadece buraya yazarım zaten.Ne eşime, ne aileme, ne çevreme hemen söylemek istemiyorum. Onlar da benimle telaşa kapılmasınlar.
Gerçi en çok üzülen annem oldu, kıyamam ona
Annelik nasıl bişeyse artık, Allah'ım bize de nasip eder inşallah![]()
valla canım ilk önce soğan kürü yaptım 10 gün. şimdi de civanperçemi içiyorum her akşam. 21 gün içicem bunu da işte bi 4-5 günüm kaldı. Ben kimyasal gebelik yaşadığım için saraçoğlundan dinledim. bunu yapsınlar bebek tutunur diyodu. gerçi bi yandan da adet söktürücü olarak geçiyo kafam karışmıştı ama başladım yine de.. adetim bugün itibariyle 7 gün gecikti, adet falan söktürmedi yani.Çörek otu bal tarçın kürünü denedin mi canım?
Ben kızıma bir sene hamile kalamadım. O kürü yaptığım ay hamile kalmıştım![]()
valla canım ilk önce soğan kürü yaptım 10 gün. şimdi de civanperçemi içiyorum her akşam. 21 gün içicem bunu da işte bi 4-5 günüm kaldı. Ben kimyasal gebelik yaşadığım için saraçoğlundan dinledim. bunu yapsınlar bebek tutunur diyodu. gerçi bi yandan da adet söktürücü olarak geçiyo kafam karışmıştı ama başladım yine de.. adetim bugün itibariyle 7 gün gecikti, adet falan söktürmedi yani.
senin dediğin kür ne işe yarıyor acaba? civanperçemi bitince başlayabilirim
zaten civanperçemi 5 güne bitecek. henüz adette olmadım. bundan sonra ona başlayabilirim. sağol canım teşekkür ederim araştırıcam biDoğal klomen diyorlar hatta bu küre. Ben ilk defa kür denemiştim canım. Yumurtalıkların gelişmesini sağlıyor. Adetin 2. Günü başlıyorsun yapmaya. Adetliyken yapıyorsun yani. Sabah akşam bir kaşık yiyorsun tarifte öyle ama benim yumurtalıklarım zaten çalışıyor diye ben günde bir defa yemiştim çünkü fazla çalışması da eğer yumurta çatlamazsa kiste dönüşüyor diye duymuştum. O ay öyle bir adet oldum ki korktum hatta böyle parça parça gibiydi. Rahmimin temizlendiğini hissettim. 10 gün yapıyorsun. Sonra da yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki. Ama iyi araştır canım civanperçemi de yapmışsın ikisi birlikte olur mu bilmiyorum. Ben çünkü başka bir kür denememiştim. İnşallah gerek kalmaz hamile kalırsın. Ama bir araştır istersen burdan duymuştum bende bu kürü.
zaten civanperçemi 5 güne bitecek. henüz adette olmadım. bundan sonra ona başlayabilirim. sağol canım teşekkür ederim araştırıcam bi
Canım soğan kürüne ne zaman başladın kimyasal olduğunu öğrendiğin adetinden sonramızaten civanperçemi 5 güne bitecek. henüz adette olmadım. bundan sonra ona başlayabilirim. sağol canım teşekkür ederim araştırıcam bi
geçen ay 18 günde adet gördüm, o yüzden bu ay uzaması normal. test yapmıştım önceleri negatifti ama şimdi yapmıyorum. Adet olmayı bekliyorum olmazsam doktora giderim zatenTest yaptın peki canım belki hamilesindir adetin gecikmiş
Canım soğan kürüne ne zaman başladın kimyasal olduğunu öğrendiğin adetinden sonramı
Bende düne kadar hamile olduğumu zannediyordum günaşırı kan veriyordum maalesef kimyasal pzt 176 çrş 180 de kalmış adet olmayı bekliyorum soğan kürüne hemen başlamalımıyım yoksa adetten sonramı
Tamam canım sağol sanada çok geçmiş olsun ,sen sanırım gebeliğini kimyasalla aynı anda öğrenmişsin , çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ama en azından hamile kalabildiğimizi gördük inş bidaha ki sağlıklı gebelik olurşimdi bende şöyle oldu. ben geçen ay 18 günde adet oldum. Sinirlendim vücudum şaştı iyice diye doktora gittim. cuma günüydü beta hcg 74 çıktı. ben bunu tesadüfen öğrendim, adet sandığım aslında embiryonun düşüşüymüş. zaten benim kanamam başlamıştı yani. pzt ölçtürdük 13 falan çıktı. ben de salı günü başladım. sen ne zaman istersen o zaman başla bilemedim şimdi senin birden düşmemiş benim birden düştü.
saraçoğlu söyledi bunu tv de. sürekli kimyasal gebelik geçirenler vardır, her ay hamile kalırlar ama tutunamaz düşer dedi. onlar için civanperçemi öneriyorum ama soğan küründen sonra. soğan kürünü 10 bilemedin 15 gün yapacaksın. sıcak içmeye çalış soğutma. ardından 21 gün civanperçemi dedi. ben şimdi civanperçemi yapıyorum. bakalım işe yarayacak mı