- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Var mi degisiklik konunuzu simsi okudumda 42 ile mi regl oldunuz..baya kanama seklinde mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mi degisiklik konunuzu simsi okudumda 42 ile mi regl oldunuz..baya kanama seklinde mi ?
Evet. İdrar silik çizgi cıktı kan verdm 42,3 tü dün akşam lekelenme oldu baktm bı sabah gelmiş biraz daha yani belliki sökülcek bugun. Cok ilgiinç geliyor allahtan eşime söylemedim üzülcektiVar mi degisiklik konunuzu simsi okudumda 42 ile mi regl oldunuz..baya kanama seklinde mi ?
Sanmam dün kahve leke vardı bu sabahta kahve leke bugun sökülür tahminimce ped fln taktm bakalım. Bence değilim ana üzüldüm o kdr pozitif gözükürkencanım ya o yerleşme kanaması olmasın dur bekle bakalım. 42 diyosun betaya
dur bekle bakalım. kahve leke sıkıntı değil, kırmızı adet kanı gelmesin yeter ki.. bugün mü senin adet günün?Sanmam dün kahve leke vardı bu sabahta kahve leke bugun sökülür tahminimce ped fln taktm bakalım. Bence değilim ana üzüldüm o kdr pozitif gözükürken
Bencede bekle yada 1 gun daha bekle kan ver bence ay uzuldum ya umudumuzu yitirmeyelim ya :/Sanmam dün kahve leke vardı bu sabahta kahve leke bugun sökülür tahminimce ped fln taktm bakalım. Bence değilim ana üzüldüm o kdr pozitif gözükürken
canim neden hemen moralini bozuyosun belkide adet falan olmicaksin yerlesiyodur. sen hep olumlu dusun moralini yuksek tut bebekler herseyden etkileniyor, bebegin seninle kalacak insallahVerdim canm dün 42,3 cıktı
yahu kırmızı gelmeden ortalığı velveleye verme ...o olur normalSanmam dün kahve leke vardı bu sabahta kahve leke bugun sökülür tahminimce ped fln taktm bakalım. Bence değilim ana üzüldüm o kdr pozitif gözükürken
evet bugun tam adet günüm bu saate kdr daha kırmızıkanama olmadı az önce gittim khve hatta nerdeyse siyaha yakın bi leke olmuş dahadfa bieşy yok bakalım nolck bugun ama bnce adet olcam kızlardur bekle bakalım. kahve leke sıkıntı değil, kırmızı adet kanı gelmesin yeter ki.. bugün mü senin adet günün?
canm adete döncek gibi geliyor bana ama bekleyip görcezBencede bekle yada 1 gun daha bekle kan ver bence ay uzuldum ya umudumuzu yitirmeyelim ya :/
dönmeeezcanm adete döncek gibi geliyor bana ama bekleyip görcez![]()
tamam ppozitif düşünmeye çalışcam ama adet olcam gibi geliyocanim neden hemen moralini bozuyosun belkide adet falan olmicaksin yerlesiyodur. sen hep olumlu dusun moralini yuksek tut bebekler herseyden etkileniyor, bebegin seninle kalacak insallah
yahu kırmızı gelmeden ortalığı velveleye verme ...o olur normal
inşallahdönmeeez![]()
var gibi canımKızlar siz de benim gibi silik de olsa çizgiyi görebiliyor musunuz? Hayal görmüyorum Di mi
Evet silik bir çizgi var cnm :))Kızlar siz de benim gibi silik de olsa çizgiyi görebiliyor musunuz? Hayal görmüyorum Di mi
Hadi inşallah :) yarın gidip kan vereyimvar gibi canım
evet aynı benimki gibi silik çizgi canımKızlar siz de benim gibi silik de olsa çizgiyi görebiliyor musunuz? Hayal görmüyorum Di mi
Ben daha kan bile veremedim. Okula gelmeden bir yapayım test dedim. Testte silik de olsa görmeyi beklemiyordum. Yarın kan vericem İnş. 1 gün gecikti.evet aynı benimki gibi silik çizgi canımof insan artrk neye inancagını şaşırıyor silik çıktı kan değerim 42 cıktı ama bak adet olcam gibi duruo
umarım seninki bebiştir adetin geçtimi