- Konu Sahibi gamzeli_bebis
o zaman sen hanmilesindir bi gün gecikmişte. hayrlısı olsun :)Ben daha kan bile veremedim. Okula gelmeden bir yapayım test dedim. Testte silik de olsa görmeyi beklemiyordum. Yarın kan vericem İnş. 1 gün gecikti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sen hanmilesindir bi gün gecikmişte. hayrlısı olsun :)Ben daha kan bile veremedim. Okula gelmeden bir yapayım test dedim. Testte silik de olsa görmeyi beklemiyordum. Yarın kan vericem İnş. 1 gün gecikti.
ewet ben gordum :)Kızlar siz de benim gibi silik de olsa çizgiyi görebiliyor musunuz? Hayal görmüyorum Di mi
çok çok silik bence.. test te yanıltabilir sizi 1 gün geçmiş daha net olması gerekmez mi? ümitsizliğe kaptırmak istemem amaKızlar siz de benim gibi silik de olsa çizgiyi görebiliyor musunuz? Hayal görmüyorum Di mi
Doğru o da olabilir ama ikisi de farklı marka testler.çok çok silik bence.. test te yanıltabilir sizi 1 gün geçmiş daha net olması gerekmez mi? ümitsizliğe kaptırmak istemem ama
Yarın vereceğim inşallahbigün bende silikde olsa çizgş görür müyüm
![]()
mantarkaya canım bazen beta idrara geç düşüyomuş istersen kan ver
Canım masallah cok belli senin. Bnmde adet günüm senle aynı. Korluyorum yarn adet olcam diekan testi yaptrdnmı
O zaman olabilir, geç döllenme olmuş ta olabilir en doğrusu kan diyeceğim ben deDoğru o da olabilir ama ikisi de farklı marka testler.
İnşallah ilk işim o olacak yarın kan vermek.O zaman olabilir, geç döllenme olmuş ta olabilir en doğrusu kan diyeceğim ben de
canım bnceede bekle benm gibi hayal kırklıgı olmasnMerhaba, bat bugün, henüz gelen giden yok. Testi tekrarlamadım,kan vermedim. Sabredicem 3-4 geçmeden birsey yapıp hayal kırıklığı yasamak istemiyorum. Umarım seninde gönlünden gecen olur.
devlet hastanesine gitseniz?kızlar cokta kasık ağrım var bugun of yaa. adet olcamda sökülemedi ondanmı ? yoksa kimyasal gebelik falanmı bu yaşadığım yaa. siz benim yerimde olsanz ne yapardnz çıkışta doktora gidim diyorum muayene test fln toplam 65 tl boşuna vermiş olurmuyumki. sadece betahcg yaptrsam 30 tl ye snra dicem bi doktora gösterseydim keşke. cok kararsızım yada hiç bişi yapmim adetim kendikendine bitsinmi böyle ? sizi olsanz napardınız
Gerek kalmadı canm adet oldum resmendevlet hastanesine gitseniz?
benim de çok canım sıkkın.. adet günüm gelmedi bugün 19. günüm ama ben adet oldum. şaka gibi... önce yerleşme kanaması mı dedim ama pıhtı pıhtı geliyor deliricem... yarın doktordan randevu aldım bi değerlerime baktırayım. hiç keyfim yok hiiiçGerek kalmadı canm adet oldum resmen
Canım hayal kırıklıgı cok kötü oluyor. Önümüzdeki aylara ksmet artk sıkmayalım canımızıbenim de çok canım sıkkın.. adet günüm gelmedi bugün 19. günüm ama ben adet oldum. şaka gibi... önce yerleşme kanaması mı dedim ama pıhtı pıhtı geliyor deliricem... yarın doktordan randevu aldım bi değerlerime baktırayım. hiç keyfim yok hiiiç![]()
Gerek kalmadı canm adet oldum resmen
Canım bildiğin yoğun adet oldumMerhaba konuyu baştan sona kadar okudum üzüldüm açıkcasıadet oldunuz mu kesin mi yani çünkü kanamalı gebelik geçiren çok duydum keşke doktora gitseydin progestan verirlerdi belki.