Gebeliğe Hazırlık Bata 2 gün kala resimli test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım masallah cok belli senin. Bnmde adet günüm senle aynı. Korluyorum yarn adet olcam die:KK43: kan testi yaptrdnmı

Merhaba, bat bugün, henüz gelen giden yok. Testi tekrarlamadım,kan vermedim. Sabredicem 3-4 geçmeden birsey yapıp hayal kırıklığı yasamak istemiyorum. Umarım seninde gönlünden gecen olur.

kızlar cokta kasık ağrım var bugun of yaa. adet olcamda sökülemedi ondanmı ? yoksa kimyasal gebelik falanmı bu yaşadığım yaa. siz benim yerimde olsanz ne yapardnz çıkışta doktora gidim diyorum muayene test fln toplam 65 tl boşuna vermiş olurmuyumki. sadece betahcg yaptrsam 30 tl ye snra dicem bi doktora gösterseydim keşke. cok kararsızım yada hiç bişi yapmim adetim kendikendine bitsinmi böyle ? sizi olsanz napardınız

kızlar cokta kasık ağrım var bugun of yaa. adet olcamda sökülemedi ondanmı ? yoksa kimyasal gebelik falanmı bu yaşadığım yaa. siz benim yerimde olsanz ne yapardnz çıkışta doktora gidim diyorum muayene test fln toplam 65 tl boşuna vermiş olurmuyumki. sadece betahcg yaptrsam 30 tl ye snra dicem bi doktora gösterseydim keşke. cok kararsızım yada hiç bişi yapmim adetim kendikendine bitsinmi böyle ? sizi olsanz napardınız
devlet hastanesine gitseniz?

Gerek kalmadı canm adet oldum resmen
benim de çok canım sıkkın.. adet günüm gelmedi bugün 19. günüm ama ben adet oldum. şaka gibi... önce yerleşme kanaması mı dedim ama pıhtı pıhtı geliyor deliricem... yarın doktordan randevu aldım bi değerlerime baktırayım. hiç keyfim yok hiiiç:KK43:

benim de çok canım sıkkın.. adet günüm gelmedi bugün 19. günüm ama ben adet oldum. şaka gibi... önce yerleşme kanaması mı dedim ama pıhtı pıhtı geliyor deliricem... yarın doktordan randevu aldım bi değerlerime baktırayım. hiç keyfim yok hiiiç:KK43:
Canım hayal kırıklıgı cok kötü oluyor. Önümüzdeki aylara ksmet artk sıkmayalım canımızı

Adetime iki gün kala yaptığım test di kızlar şu an 16 haftalık hamileyim. Silik de olsa çizgi varsa umut vardır demektir. Rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 29DD837E-4335-4FC7-A119-132C5793205F.jpeg
    29DD837E-4335-4FC7-A119-132C5793205F.jpeg
    26,1 KB · Görüntüleme: 123
Merhaba konuyu baştan sona kadar okudum üzüldüm açıkcası :KK43: adet oldunuz mu kesin mi yani çünkü kanamalı gebelik geçiren çok duydum keşke doktora gitseydin progestan verirlerdi belki.
Canım bildiğin yoğun adet oldum :( internette baktım kromozom bozukluğu varsa bi problem varsada kinyasal olabilirmiş. Erken öğrenmenin dezavantajları işte. Belki bi çok ay bi çok kişi farketmeden yaşıyor bı durumu. Allahtan iyi bilcek halimiz yok napalım bundada bi hayır vardır. Umarım en doğru zamanda allah hepimizin gönlündekini verir:)

Back