- 3 Şubat 2018
- 553
- 630
- 18
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Rabbim sağlıkla anneciğine tutunmayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 2 gün snra :) normalmi acaba yaAma daha çok yeni adetin ne zaman canım
Amin allah hepinizden razı olsun kzlarFotoğrafta belli oluyor silik de olsa ikinci çizgi. Kan tahlili de yaptırmışsınız. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah.
Ya cok tesekkr ederim bakalm eşime bugun söylemiycem. 2 gün snra adet günümde adet olmazsam gidip testi tekrarlıycam ve o zaman süpriz yapcam :) ama iki gün burda varsa minik sırrımız olarak kalıcak:)Canım normalde 5 ve üstü ama adetine 2 gün var ve senin için baktım netten hamişsin kuzum gözün aydındilediğin kadar
bunu kullanabilirsin :)))
Tamam canım cok cok sapl hepsine dikkat etcem :)Senin şuan yapıcagın en doğru şeyler sırt üstü uzanıp ayaklarını biraz yukarı kaldırman çalışıyomussun bu hem sanada iyi gelir sonra kolunu yükseğe çok kaldırmaman gerneşmemen ve en bi önemlisi çok aşırı sıcak su ile duş almaman lazım
Kzlar inanmıyorum var sanırım
Canm saol allah razı olsun ama hala inanamıyorum 42 normalmi ya iki gün varken acaba :)gözünaydın canımtebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Emin değilim açıkcası önce mi sonra mı eşim koca ay nerdeyse şehir dışındaydı tam bir karambol anlayacağın ama olacağı varsa oluyormuş onu bilir onu söylerim :)hadi yaaa süper yumurtlmadan öncemi tek ilşki snramı ilk bebişmi sizin
HahahaEmin değilim açıkcası önce mi sonra mı eşim koca ay nerdeyse şehir dışındaydı tam bir karambol anlayacağın ama olacağı varsa oluyormuş onu bilir onu söylerim :)
Canm saol allah razı olsun ama hala inanamıyorum 42 normalmi ya iki gün varken acaba :)
Emin değilim açıkcası önce mi sonra mı eşim koca ay nerdeyse şehir dışındaydı tam bir karambol anlayacağın ama olacağı varsa oluyormuş onu bilir onu söylerim :)
ay canm inşallah yaaanormal tabi canım.. 18 çıkanlar vardı maşallah yükseldi değerleri hep.. inşAllah sağlıkla tutunup kucağını doldursun amindikkat et kendine
Normal canım hergün katlanır bu değer dikkat et kendine :)Hahahabende gittim değerim 42 cıktı adetime iki gün vr normalmi sence
Amin canım tez zamanda isteyen herkese hayırlısıyla rabbim nasip eylesin inşallahannemde hep onu der bana olacağı varsa afedersiniz bulaşığından bile olur diye.. Rabbim sağlıkla kucağınoza almayı nasip etsin
Hahahabende gittim değerim 42 cıktı adetime iki gün vr normalmi sence
Tesekkr ederim canm edicem :)Normal canım hergün katlanır bu değer dikkat et kendine :)