- 25 Ocak 2018
- 68
- 117
- 13
- 31
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki bayaa belli inşallah kimyasal olmaz güzel haberler alırsın canım :)Merhaba kızlar, bat 31 mayıs dün dayanamadım test yaptım normal olanlardan, böyle çıktı, ne dersiniz ? daha öncede böyle oldu kimyasal geçirdim o sebepten kimseye söyleyemedim çok meraktayım :)
seninki bayaa belli inşallah kimyasal olmaz güzel haberler alırsın canım :)
Ohoo benim 24 mayista 38 cikti 29 unda 1406 cikti keseyi gorduk sende bekle bir anda yukselcek zaten o deger :))Hahahabende gittim değerim 42 cıktı adetime iki gün vr normalmi sence
Canm ağzndan bal damlıo inş öyle olur yaaa yarn adet günüm olmazsam artk emin olcam hamile oldgmaOhoo benim 24 mayista 38 cikti 29 unda 1406 cikti keseyi gorduk sende bekle bir anda yukselcek zaten o deger :))
Canım masallah cok belli senin. Bnmde adet günüm senle aynı. Korluyorum yarn adet olcam dieMerhaba kızlar, bat 31 mayıs dün dayanamadım test yaptım normal olanlardan, böyle çıktı, ne dersiniz ? daha öncede böyle oldu kimyasal geçirdim o sebepten kimseye söyleyemedim çok meraktayım :)
Korkma oyle oluyor bende oyle sanmistimCanım masallah cok belli senin. Bnmde adet günüm senle aynı. Korluyorum yarn adet olcam diekan testi yaptrdnmı
Dışardaydm az önce eve geldm peçeteye silince kahve rengi leke geldi kesin adetim başlıoKorkma oyle oluyor bende oyle sanmistim
Aaaaa cok üzüldümm hadi yaa :/ o zaman başladı o :/Dışardaydm az önce eve geldm peçeteye silince kahve rengi leke geldi kesin adetim başlıocok mutsuzum
Aklım almıyor ya hem idrar pozitif hem kan 42 iken nası adet olablrki insan bakiyim o leke devam edcekmi adet gibiAaaaa cok üzüldümm hadi yaa :/ o zaman başladı o :/
He sen kan verdiin miAklım almıyor ya hem idrar pozitif hem kan 42 iken nası adet olablrki insan bakiyim o leke devam edcekmi adet gibi
Ama bende de leke gelmıstı bır defa geldi gitti cocuk yerleşiyo olabilir amaAklım almıyor ya hem idrar pozitif hem kan 42 iken nası adet olablrki insan bakiyim o leke devam edcekmi adet gibi
Verdim canm dün 42,3 cıktıHe sen kan verdiin mi
Aslında acile gitsen yada yarın kan ver tekrar benceAklım almıyor ya hem idrar pozitif hem kan 42 iken nası adet olablrki insan bakiyim o leke devam edcekmi adet gibi
Aslında iyi de cıkmışVerdim canm dün 42,3 cıktı
Yarn adet olmazsam kan vercemAslında iyi de cıkmış
Olmaman lazım dı ama yaYarn adet olmazsam kan vercem
Umarim sağlıkla olur...