Belirti varmi canimBenim de bugün olmam gerekiyor normalde kızlar hala olmadım. Bir yandan umutsuzum çünkü dün gebelik testi yaptım negatif. Bir yandan da umutluyum hiç olmayacakmışım gibi hissediyorum kafamda deli sorular
Hiçbir belirtim yok :) ne belimde ne karnımda regle has olan o tuhaf ağrıdan eser yok şimdilik. Hiçbir belirti olmaması da bir belirti midir acepBelirti varmi canim
Haklısın canım hayırlısı ınsallah bır kac gun daha bekleyip testi tekrarlıcam :))Moralini bozma gec dollenme olabilir, ade gecikmeden cikmamis olabilir stres yaparak geciktirebilirsinde adet olacaksan eger. Kimisi 1kez iliskiden hamile kaliyor orasi belli olmaz rabbim ol deyince oluveriyor. Hayirlisi olsun skma canini
Bende oyle oldum aynı sey benım de basıma geldı :)) persembe gunu test yaptım cuma adet olmam gerekiyordu hıc gölge bile yoktı sımdı de adet olmayacakmısım gıbı geliyor bır yandan da adet olacaksam olsam da diger aya hazırlık yapsam diye dusunuyormBenim de bugün olmam gerekiyor normalde kızlar hala olmadım. Bir yandan umutsuzum çünkü dün gebelik testi yaptım negatif. Bir yandan da umutluyum hiç olmayacakmışım gibi hissediyorum kafamda deli sorular
Testi tekrarlasana 1 gün geçmiş senin demekBende oyle oldum aynı sey benım de basıma geldı :)) persembe gunu test yaptım cuma adet olmam gerekiyordu hıc gölge bile yoktı sımdı de adet olmayacakmısım gıbı geliyor bır yandan da adet olacaksam olsam da diger aya hazırlık yapsam diye dusunuyorm
Ne durumdasiniz kizlarTesti tekrarlasana 1 gün geçmiş senin demekben yarına sağ çıkarsam yapacağım tekrar
Ben sabaha karsı adet oldum malesef ama adet bıtsın gün aşırı denemeye karar verdim tabı esimin bundan haberi yokTesti tekrarlasana 1 gün geçmiş senin demekben yarına sağ çıkarsam yapacağım tekrar
Allah emiBen sabaha karsı adet oldum malesef ama adet bıtsın gün aşırı denemeye karar verdim tabı esimin bundan haberi yok
Ben ovulasyon testi kullandigim ay hamıle kalmıs tim ama kimyasal olmustuAdet olursam ben de öyle yapcam bu kez ama aklımdakini söylemişsinduyguyigitemre . Ovülasyon testi kullanmama rağmen bi türlü tutturamıyorum
Gecen yıl kasım ayından beri deniyorum canım ben subatta bır kimyasal temmuzda da 6 haftalık bebegimi gelısmediği için aldırmak zorunda kaldım evet col sukur hamıle kalabiliyorum ki evliliğimin ilk yılında vajinusmus la da savastım. Diyeceğim bır suru psikolojık olaylar atlattım saglıklı bır bebege o kadar ihtiyacım var ki tabi ki Rabbim in istedıği zaman dane güzel canım en azından kimyasal bile olsa hamile kalabilmişsin bi kere kaldıysan yine kalabilirsin. ben hiç kalamadım daha :/
Kesınlıkle oyle canım Allah oldurmuyorsa vardır bir bıldıgi. Benım de bır arkadasım da prolaktin yüksekliği cıktı dostınex diye bir ilac kullandı dusurdü esinde de sperm düşüklüğü vardı ona da bir olac kullandılar ama ismini bılmıyorm ekstradan da keci boynuzu tüketti eşi şimdi 9 haftalık hamıle tam bıraktıgı vazgectiği ayda hamile kaldı. Ben nasıl dusunme yı bırakırım, kafamı nasıl dagıtırım bılmıyorm vazgeceyım dıyorm e zaten ilişki bile bazen cocuk ıcın oluyo kendim ıstemıyorm vajinusmus probleminden dolayi. Hakkımız da hayırlısı. Ama soranlardan kurtuldum kürtaj olunca kimse bana bıseu sormasın diye esimi tembıhledm galıba ondan onun bari stresi yokNe kürler denedim yok havuçmuş yok soğanmış yok incirmiş hiç faydası olduğuna inanmıyorum. benim 15 ay falan oldu sanırım arada kaçırdıklarımız yanlış gün yaptıklarımız da olmuştur tabi :) bende geçen ay prolaktin yüksekliği çıktı hap kullanmaya başladım şuanki gecikmeyi de ona bağlıyorum. eşimdede morfoloji düşük cıktı o da ilaç takviyesi alıyor 3 aylık süre doldu yarın sonuç verecek inşallah iyi çıkar. bunlar belki sebep oluyordur ne bileyim ya Allah hayırlısını versin. vermiyorsa da vardır bir bildiği. çok istediğin şeyler bazen çok da iyi olmuyor senin için Allaha havale ettik derdimizi kederimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?