- 20 Ekim 2019
- 27
- 7
- 1
- 32
Göğüslerin ağrıyor mu şiddetli ben ilk öyle anladım kızımdaBelirtin varmı acaba benim bat yarın bir haftadr kasıklarımda batma dizlerimde sızı ve çene etrafmda son 2gündür sivilce var çoğu kişi de de böyle olmuş sizinde varsa merak ettm
Benim gögüslerim adetten 2hafta önce hep agrı ve acıma yaptgı için o ayırt edici olmaz bende ama ilk defa kasık sancısı diz sancısı çekiyorum ve ilk defa sivilcem çıktıGöğüslerin ağrıyor mu şiddetli ben ilk öyle anladım kızımda
Benimki de yarınBelirtin varmı acaba benim bat yarın bir haftadr kasıklarımda batma dizlerimde sızı ve çene etrafmda son 2gündür sivilce var çoğu kişi de de böyle olmuş sizinde varsa merak ettm
Ayy bir belirti varmı vucudun da bende aşırı kasık ssncısı var dizlerim de fena sızı lıBenimki de yarın
Ayırt edilebilir bi ağrı ucuna dokunamıyorsun inşallah hayırlı bi haber alırsınız bu ayBenim gögüslerim adetten 2hafta önce hep agrı ve acıma yaptgı için o ayırt edici olmaz bende ama ilk defa kasık sancısı diz sancısı çekiyorum ve ilk defa sivilcem çıktı
12 gün öncesinden göğslerim ağrımaya başladı genelde 1 hafta öncesinden olurdu bugün sabah uyandığımda adet sancısı girdi sanki oluyomuşcasına dizlerimde sızlıama arada oldu aslında umutluydum ama bugün umudum yok adet olcam galibaAyy bir belirti varmı vucudun da bende aşırı kasık ssncısı var dizlerim de fena sızı lı
İşte o ucuna dokunamıyorum ben yürürkn bile acıyor oyüzden bu duruma hiç sevinemiyorum sadece kasık sancım ilk ondan umutlandım kendi kendimeAyırt edilebilir bi ağrı ucuna dokunamıyorsun inşallah hayırlı bi haber alırsınız bu ay
Moralini bozma gec dollenme olabilir, ade gecikmeden cikmamis olabilir stres yaparak geciktirebilirsinde adet olacaksan eger. Kimisi 1kez iliskiden hamile kaliyor orasi belli olmaz rabbim ol deyince oluveriyor. Hayirlisi olsun skma caniniMerhaba kızlar benim adet gunum bugun dun test yaptım cıkmadı adet olacakmıs gibi de hissetmiyorum olsa kesin cıkardı cunku bu ay toplam 3 kez iliski yasadık birinde tutsa bile dun yaptıgım testte cıkmadı gerekirdi moralim bırazcık bozuluyor etrafımdaki herkes hamıle
Ya kizlar bide bende gogus agrisina ek olarak ilk hamileligimde hani o kahverengi halka icinde benekler oluyo ya onlar kabarmisti sivilce gibi ben ordan anlamistm hamile oldugumu cok degisik bi belirti benimkideİşte o ucuna dokunamıyorum ben yürürkn bile acıyor oyüzden bu duruma hiç sevinemiyorum sadece kasık sancım ilk ondan umutlandım kendi kendime
Bende sürekli baş dönmesi var canım bazen hafif bazen şiddetli birde belimden sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyo kasıktan değilde belden oldu bendeBelirtin varmı acaba benim bat yarın bir haftadr kasıklarımda batma dizlerimde sızı ve çene etrafmda son 2gündür sivilce var çoğu kişi de de böyle olmuş sizinde varsa merak ettm
Insallah canimDün gece kısa kısa iki kez adet sancım geldi ama çok kısa ve bu sabahta aynısı oldu normalde adet olcaksam ilk lahve rengi akıntı gelirdi koşa koşa agrı kesici içerdim agrm hafften başlardı ben hamileyim kesin ya
Bide ben bi post daha paylastim bugun gordunmu bilmiyorum ama zaten kimse yardimci olmadiDün gece kısa kısa iki kez adet sancım geldi ama çok kısa ve bu sabahta aynısı oldu normalde adet olcaksam ilk lahve rengi akıntı gelirdi koşa koşa agrı kesici içerdim agrm hafften başlardı ben hamileyim kesin ya
Yapmadım canım adet tarihim geçsin diye bekliyorumInsallah canimHala test yapmadin mi
Görmedim canım bende bekliyorum bugn regli gelirse testi boşuna yapmş olmamk içinBide ben bi post daha paylastim bugun gordunmu bilmiyorum ama zaten kimse yardimci olmadiaslinda suan 2gun adetim gecti sayilir adet takvimime gore ama son iki aydir 34 gunde bir oluyorum o yuzden o sekilde hesaplamam gerek galiba 3gun daha beklicem yani test yapmak icin maalesef 34 gunu doldurmam lazim emin olmak icin
Negatifi gormek cok sinir bozucu zatenGörmedim canım bende bekliyorum bugn regli gelirse testi boşuna yapmş olmamk için
KatılıyorumNegatifi gormek cok sinir bozucu zatenen iyisi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?