Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim bat 21 ekim heyecanla bekliyorum hadi birbirimize destek olalım buradan heyecanımızı yatıştıralım neler yapıyoruz ,nasıl gidiyor yumurtlamalar geçti mi ? Beklemedemiyiz artık yoksa hala çabalara devam mı ? Son 10 gün kala yumurtlama olur mu ? Konuşacak cok konumuz var
21 ekım

Benimde 14 ekim bende geldim :KK51: normalde 32 günde bir oluyorum ama geçen ay 3 gün erken oldum yani bugün olmam gerekiyo adet ama olmadım o yzden bat 14 ekim hadi hayırlısı :110:
Canım senin az kalmış hadi hayırlısı ilk çocuk mu olacak

Yumurtlama takibi yapmadım ben geç yumurtluyorum galiba hamile kaldığım ay öyle olmustu benim . Şimdi de düşükten sonra 2.adetim ilk adetimi 45.günde oldum o yüzden bu ay iki günde bir yapıyoruz . Kaçıncı gün adet olurum bilmiyorum ama bana göre bat 21 .

Kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun canım no stres testi pozitif
İnşallah canım test yapmayada korkuyorum adetim gelmezse o zaman yapıcam ama bugün gün içinde sağ sol kasıklarımda batma vardı yani sızlanma gibi batmada değil.. 1 hafta önce beyazımsı kıvamlı akıntım oldu araara ama şuan oda yok bakalım ya nasip. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda :dua:

İnşallah canım test yapmayada korkuyorum adetim gelmezse o zaman yapıcam ama bugün gün içinde sağ sol kasıklarımda batma vardı yani sızlanma gibi batmada değil.. 1 hafta önce beyazımsı kıvamlı akıntım oldu araara ama şuan oda yok bakalım ya nasip. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda :dua:
Benim ilk hamileliğimde hiçbir belirtim olmadı normalde adet dönemlerimde hep göğüslerim şişerdi ama o ay tam tersine oldu hiç göğüslerim şişmedi meğersem hamileymişim . Kasıklarımda hafif hafif sancı vardı benimde

Benim ilk hamileliğimde hiçbir belirtim olmadı normalde adet dönemlerimde hep göğüslerim şişerdi ama o ay tam tersine oldu hiç göğüslerim şişmedi meğersem hamileymişim . Kasıklarımda hafif hafif sancı vardı benimde
Benim göğüs hassasiyetim hiç yok canım arada sızlıyo ama öyle acıma yok. Bazılarında hiç belirti olmuyomuş aslında bi belirtide aramamak lazım :KK51:
Sen 2.yi mi istiyosun canım

Benimde 22 ekim ;)

Back