- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Canim nobetci eczane fln yokmu alip drnesencanim bugun adet gunum sari lekelenmem oldu testte yok yapmaya sence umutlanmalimiyim ? sen yasadinmi boyle bisey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim nobetci eczane fln yokmu alip drnesencanim bugun adet gunum sari lekelenmem oldu testte yok yapmaya sence umutlanmalimiyim ? sen yasadinmi boyle bisey
yakinimda bi eczane var oda kapali canimCanim nobetci eczane fln yokmu alip drnesen
Ozaman yarina kadar sabret bakalim. Erkenden alir yaparsin ibsallah gelmistir bebeginyakinimda bi eczane var oda kapali canim
icim icimi yiyo
Yarını bekle canım belirti arama umutlandırma kendini sabaha kadar sabretkizlar bat bugun
sari lekelenmem var sadece sabah adet belirtim vardi daha yok
sadece gogus hassasiyetim var azicik
testte yok evde yapmaya![]()
Kuzum benim de 24adet tarihim. Bi hafta önce agrim oldu seninki gibi. Sonra geçti bugun yine adet olacak gibi agrı var biraz. Ve sürekli uyku. İnşallah ikimizde hamileyizdir bu ay saglikli olarakKızlar merhaba benimde bat 24 ekim ve 6 gün önce kasık ağrısı vardı şimdi hasta olacakmışım gibi ara ara oluyor. Birde sürekli uyumak istiyorum tatlı tatlı. Başka bişey yok sizce bişeyler varmıdır. Rahim filmi çekileli 2. Ay bu doktor 3 ay kendi halinize bırakıyoruz seni demişti.
insallahOzaman yarina kadar sabret bakalim. Erkenden alir yaparsin ibsallah gelmistir bebegin
dimi haklisin sonra cok uzuluyorumYarını bekle canım belirti arama umutlandırma kendini sabaha kadar sabret
dimi haklisin sonra cok uzuluyorumYarını bekle canım belirti arama umutlandırma kendini sabaha kadar sabret
Ay inşallah canım benim ya çok sevinirim bana haber ver kesinlikleKuzum benim de 24adet tarihim. Bi hafta önce agrim oldu seninki gibi. Sonra geçti bugun yine adet olacak gibi agrı var biraz. Ve sürekli uyku. İnşallah ikimizde hamileyizdir bu ay saglikli olarak
sende bana haber ver canımAy inşallah canım benim ya çok sevinirim bana haber ver kesinlikle
Tamam canım şuan bi his varmı sanki belim ağrıyor benimSende
sende bana haber ver canım![]()
Ara sıra yumurtalık ağrısı var.Tamam canım şuan bi his varmı sanki belim ağrıyor benim
Canııımm , güzel haber bekliyoruz senden hadiiidimi haklisin sonra cok uzuluyorum![]()
kızlar inşallah ikşnizdende gelir bebek müjdesiTamam canım şuan bi his varmı sanki belim ağrıyor benim
insallah canimCanııımm , güzel haber bekliyoruz senden hadiii
İnşallah bal sanada nasip olur isteyen herkese inşallah bizedeHadi
kızlar inşallah ikşnizdende gelir bebek müjdesi
Günaydın canım sabah uyandım yine böyle bel ağrısı olucam belkide ama garip bir his var içimde hayrolsun bakalımAra sıra yumurtalık ağrısı var.
Hu huuu durumlar ne? Geldi mi kırmızılar ? Test yaptın mı?yakinimda bi eczane var oda kapali canim
icim icimi yiyo