Canım su gibi akıntı yumurtlama döneminde olabiliyor.Benimde bat 20 Mart her ay olduğu gibi yine umutla bekliyorum. Sebepsiz infertiliteyim 2 sene oldu nasip olmadı. Sizlerden dua istiyorumbi de bu ay ayıptır söylemesi su gibi akıntım oldu tahmini yumurtlama günlerinde. yumurta akı gibi değil de su gibiydi miktarı da yoğundu neden olur bu sizce ?
4 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatifTest yaptın mı canım
Olabilir canım daha erken.Merhaba Arkadaşlar benimde bat tarihim 15 Mart. Bu sabah test yaptım negatif. 6 aydır deniyoruz ümitliydim bu aydan. Pozitife döner mi sizce?
İlk defa başıma geldi de şaşırdım teşekkür ediyorumCanım su gibi akıntı yumurtlama döneminde olabiliyor.
Canım seni üzmek istemem ama ben 5 gün önce önce idrar testi yaptım negatifti kandanda baktırdım negatifti hatta adet belirtilerimde hiç yok hala ama hamile degilim ben. İnşAllah sen hamilesindirrr4 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif2 gun kaldi gogus hassasiyetim fazla kasiklarim agriyor bacaklarim bile agriyor
Benimde beklenen adete 5 gün kaldı, az önce dayanamadım test yaptım 6 dakika geçti ama negatif. Beyaz akıntım ve sol kasığımda sızlama şeklinde ağrı var. Sanırım bu ay da olmadıCanım seni üzmek istemem ama ben 5 gün önce önce idrar testi yaptım negatifti kandanda baktırdım negatifti hatta adet belirtilerimde hiç yok hala ama hamile degilim ben. İnşAllah sen hamilesindirrr
Regliye kaç gün var, az önce yaptım regliye 5 gün kala negatifff, çok üzülüyorum hep içime atıyorum.Bende test yaptım yumurtlamadan sonra 11. Günde. Negatif. Bu ay regl geldikten sonra rahim filmi çekilicem
Benimde 5 gün vardı dün :) ama ben geç regl oluyorum yani aslında 3 gün vardı diyebilirizRegliye kaç gün var, az önce yaptım regliye 5 gün kala negatifff, çok üzülüyorum hep içime atıyorum.Gerçi yumurtlamanın üzerinden şuan 9 gün geçti sadece, Allah'tan ümit kesilmez elbette ki ama sabırsızlık çok yoruyor insanı. Test yaptığımı bile eşime söylemiyorum.
Adet agrim var canim zaten gogus agrim bile cok fazlaCanım seni üzmek istemem ama ben 5 gün önce önce idrar testi yaptım negatifti kandanda baktırdım negatifti hatta adet belirtilerimde hiç yok hala ama hamile degilim ben. İnşAllah sen hamilesindirrr
İnşAllah diger ay bizim olur canım benimAdet agrim var canim zaten gogus agrim bile cok fazla
Insallah canim dayanamadim bide test yaptim yine az once negatif tabikiİnşAllah diger ay bizim olur canım benim
Bunu ancak ovulasyon testi ile anlayabilirsin canım.Günaydın. Bende dün test yaptım negatif. İşin kötüsü bat ı bilmiyorum yani takvim uygulaması 13mart diyor ama bende belli olmuyor 28günde bir adet olan biri değilim bazen 36. Bazen 46.günde oluyorum dün ve ondan önceki gün altıma yapmış kadar şeffaf akıntı geldi belki de dhaa yeni yumurtluyorum olabilir mi?
Olsun canım Allah büyük bu ay stres yapmadan bekleyelim inşAllahInsallah canim dayanamadim bide test yaptim yine az once negatif tabiki
Ama degisik hissediyorum canimOlsun canım Allah büyük bu ay stres yapmadan bekleyelim inşAllah
Eşin ve sen tüm testlerinizi yaptırdınız mı? Bir problem var mıAma degisik hissediyorum canimgogus agrim degisik bu ay of bilmiyorum
Temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi tek tupluyumEşin ve sen tüm testlerinizi yaptırdınız mı? Bir problem var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?