Birde belirtilerin ne olduBenimde batım 15 di dün kan verdim ve sonuc pozitif hamileyimm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 15-20 Mart arası olanlar
- Konu Sahibi A R Y A
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Canım inşallah yeniden olur, moralini bozmaBenim de bat 19 Mart, doktor ilaçsız takip etti ovulasyon gününü bende evde ovulasyon ile takip ettim ilk adet gününden sayarsak 14 ve 15.gün pik oldu hemde baya koyu 15.gün akşam sağ tarafım cidi ağrıdı o gün değerlendirdik. 16.gün sabah doktor yumurta yok dedi çatlama belirtisi de yokmuş yani takip ettiği yumurta kayboldu ama ovulasyon testinde böyle oldu vs dedimse de adam yumurtlama olmamış dedi. Diğer ay femara ile devam edeceğiz.
Ben yinede gözden kaçırdı umudu ile tek gün değerlendirdiğimiz bu ay bat bekliyorum Kasımda 9 haftalık kalbi duran bebeğim kürtaj ile alındı, kürtajdan sonraki ilk denememdi bakalım umudum yok ama olsun
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
6 gün önceden öğrenmek ne güzel ya, betan kaç çıktı? Maşallah diyelim, darısı bizlere inşallahBenimde batım 15 di dün kan verdim ve sonuc pozitif hamileyimm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Topiğin ilk hamilelik haberini veren sen olduğun için bu ödülü sana veriyorum. bana da dua et olur mu inşallah olur. Aşırı yorgunluk dışında bir belirtim yok, bazen göğüs sızlaması oluyor, akıntı da var ama kremsi falan değil. Su gibi sarımsıBenimde batım 15 di dün kan verdim ve sonuc pozitif hamileyimm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin
- 24 Ocak 2018
- 83
- 33
- 38
Çok sevindim :) Maşallah hayırlı olsun Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde batım 15 di dün kan verdim ve sonuc pozitif hamileyimm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin
- 3 Mart 2021
- 82
- 123
- 8
yaa benimde 15 ne güzel Kucağınıza da alırsınız inşallah.Benimde batım 15 di dün kan verdim ve sonuc pozitif hamileyimm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin
- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Yok şuan moral olarak iyiyim çok şükür kan pıhtılaşması çıktı en azından bir ihtimal sebep o olabilir diye içim rahat. Bir daha nasip olursa nasıl bir yol izleyeceğimiz bari belliCanım inşallah yeniden olur, moralini bozma
- 9 Aralık 2020
- 1.088
- 1.564
- 83
- 33
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah tebrik ederimBenimde batım 15 di dün kan verdim ve sonuc pozitif hamileyimm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin
- 28 Ağustos 2019
- 76
- 42
- 38
- 31
İnanılmaz bir bel ağrım vardı yumurtlama günümmus ondan dedim ama hala geçmedi. bel ağrım, kasık agrim ve midemde yanma var başka belirtimde yok adetime yakın göğüs ağrım olurdu oda yok şuan İnşallah TutunmusdurBelirtin var mı peki canım? İnşallah tutunmuştur bu ay bebişin inşallah
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Süt beyazı olunca gebelik oluyormuş. Testin varsa yapsana.Kızlar afedersiniz iç çamaşırımda süt beyazı akıntım olmuş peçeteye silince de şeffaf akıntı geliyor. Bata 4 gün kala yumurtlamıyorumdur herhalde? Hamilelik belirtisinde böylesi varmı?
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Valla aşırı yorgunluk ve göğüs ucu sızlaması var ama hiç umutlu değilim. 2 aydır sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum yumurtlama dönemi. Çok sıkıntılı geçiyor.selam kızlar hayırlı kandiller inşallah batlar gelmez de hamiş oluruzzz
benimde 17 mart
belirti yaşayanlar var mı. ben de var da hamileliğe yormak istemiyorum ilk ay diye
- 9 Aralık 2020
- 1.088
- 1.564
- 83
- 33
Testim yok birde henüz erken benim için 4+10 gün beklemem lazım. Adet döngüm belli olmuyorSüt beyazı olunca gebelik oluyormuş. Testin varsa yapsana.
- 3 Mart 2021
- 42
- 21
- 3
- 25
Kasik agrimla bel arim vardi felak bide bacaklarim agriyodu halsizlik ve akıntıBirde belirtilerin ne oldu
- 3 Mart 2021
- 42
- 21
- 3
- 25
Amin insallah rabbim isteyen herkese versin insallahyaa benimde 15 ne güzel Kucağınıza da alırsınız inşallah.
- 3 Mart 2021
- 42
- 21
- 3
- 25
Amkn jnsallah tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin bu mubarek gunde butun dualarimiz kabul olsjn insallahÇok sevindim :) Maşallah hayırlı olsun Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 3 Mart 2021
- 42
- 21
- 3
- 25
Amin insallah rabbim isteyen herkese versin inşallahÇok sevindim :) Maşallah hayırlı olsun Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 3 Mart 2021
- 42
- 21
- 3
- 25
Amjn insllah rabbim isteyen herkese versin inşallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah tebrik ederim
- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
- 83
Hadi yaaa inşallah bebiştir iyi düşünelimm bende acayip uyku hali gögüs şişmesi sızlama sol kasıkta batma var. Akıntım ara ara geliyorValla aşırı yorgunluk ve göğüs ucu sızlaması var ama hiç umutlu değilim. 2 aydır sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum yumurtlama dönemi. Çok sıkıntılı geçiyor.
hakkımızda hayırlısı inşallah