• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum 😔
Ben gordum belli belirsiz biraz ama orda ❤ adet gunu tekrar yap bence koyulasicak

Ben gordum belli belirsiz biraz ama orda ❤ adet gunu tekrar yap bence koyulasicak
Yaa inşallah o kadar zamandır bekliyorum ki onu. Daha kuruma çizgisi bile görmek nasip olmamisti çok sağol canım inşallah koyulaşır 😊🤲

Yaa inşallah o kadar zamandır bekliyorum ki onu. Daha kuruma çizgisi bile görmek nasip olmamisti çok sağol canım inşallah koyulaşır 😊🤲
Insallah ❤ bol bol rabbi yessir okuyoruz sakin kaliyoruz dikkat ediyoruz birkac gun sonra cifter cizgili insallah😆

Ayak üşümesinde bi keramet olduğu belliydi:KK70:
Hemen bi kan testi yaptır canım inşaAllah güzel bi sonuç çıkarda sağlıcakla ilerler gebeliğin😇😇

Ben de çatlatma iğnesi olmuştum, dün ve bugun test yaptım pozitif görüyorum inşaAllah negatife dönmezde bende böyle güzel bi haber alırım senin gibi🤲🏻 12.günüm bugun😇🤲🏻
bir de hangi marka test bu

Kızlar bende test yaptım erken gebelik testi negatif zaten belirti yoktu. Her zaman ki gibi tek çizgi umutlar başka zamana kaldı.

hayrlı uğurlu sağlıklı olun inşallahhh . bana da tavsiye vermek ister misin :)
Teşekkür ederim🌸💕ben mart gibi 3 ay denedim. Olmadı ama ondan önce çok sıkı bir diyet yapmıştım yani vucudumun vitamin açısından sağlıksız olduğuna emindim. Sonra covıd aşısı oldum 3 ay ara verdim. Aşıdan sonra bu ilk denemem ama 1 ay öncesinden vitaminler folik asit falan kullandım. Çok şükür ki işe yaramış💕❤️

Teşekkür ederim🌸💕ben mart gibi 3 ay denedim. Olmadı ama ondan önce çok sıkı bir diyet yapmıştım yani vucudumun vitamin açısından sağlıksız olduğuna emindim. Sonra covıd aşısı oldum 3 ay ara verdim. Aşıdan sonra bu ilk denemem ama 1 ay öncesinden vitaminler folik asit falan kullandım. Çok şükür ki işe yaramış💕❤️
şükür peki özel olmazsa nasıl değerlendirdin . hangi günler gün aşırı mı ara vererek mi denedikten sonra ne zaman kalktın bende ovülasyon ile deniyorum bu 4 ayım ama sanıım olmayacak

şükür peki özel olmazsa nasıl değerlendirdin . hangi günler gün aşırı mı ara vererek mi denedikten sonra ne zaman kalktın bende ovülasyon ile deniyorum bu 4 ayım ama sanıım olmayacak
Ben biraz kendimi dinledim açıkçası. Yanında kalp olan günler değerlendirdiği günler. Önceden gece değerlendiriyorum bu sefer tam aksi sabah değerlendirdim

Eklentiler

• Screenshot_20211001_084859_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_20211001_084859_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 94
Back