- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 35
Teşekkür ederimAhaaaaa hayırlı olsun canım benim gecikmeyle beraber kan ver hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimAhaaaaa hayırlı olsun canım benim gecikmeyle beraber kan ver hemen
Inşallah sizi çok şaşırtsın bebişinizGebeler bir bir gelmeye başladı. Maşallah devamı gelsin. Darısı bizlere çift çizgi görsem düşer bayılırım heralde
Ben gordum belli belirsiz biraz ama orda ❤ adet gunu tekrar yap bence koyulasicakKızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum
Yaa inşallah o kadar zamandır bekliyorum ki onu. Daha kuruma çizgisi bile görmek nasip olmamisti çok sağol canım inşallah koyulaşırBen gordum belli belirsiz biraz ama orda ❤ adet gunu tekrar yap bence koyulasicak
Insallah ❤ bol bol rabbi yessir okuyoruz sakin kaliyoruz dikkat ediyoruz birkac gun sonra cifter cizgili insallahYaa inşallah o kadar zamandır bekliyorum ki onu. Daha kuruma çizgisi bile görmek nasip olmamisti çok sağol canım inşallah koyulaşır
test yaptın mı yaaa kendımı zor tutuyorum yapmamak için :)
hayrlı uğurlu sağlıklı olun inşallahhh . bana da tavsiye vermek ister misin :)Benim minikim bi el salladı sanki
Sağol canım çok arada kaldım hiç heyecanlanamıyorum bile İğnenin etkisi geçtimi geçmedi mi emin olamıyorum 14.güne kadar yapmaya devam edicem. İnşaAllah böyle çıkmaya devam ederKoyulasmis sanki ❤
bir de hangi marka test buAyak üşümesinde bi keramet olduğu belliydi
Hemen bi kan testi yaptır canım inşaAllah güzel bi sonuç çıkarda sağlıcakla ilerler gebeliğin
Ben de çatlatma iğnesi olmuştum, dün ve bugun test yaptım pozitif görüyorum inşaAllah negatife dönmezde bende böyle güzel bi haber alırım senin gibi 12.günüm bugun
test ne zaman yapacaksınızBen varım canım ya pazar ya da pazartesi bekliyorum
testinin resmini atsana buraya yorum yapalım belki sen göremedin biz görürüz umutsuzluğa kapılma lütfenKızlar bende test yaptım erken gebelik testi negatif zaten belirti yoktu. Her zaman ki gibi tek çizgi umutlar başka zamana kaldı.
Teşekkür ederimben mart gibi 3 ay denedim. Olmadı ama ondan önce çok sıkı bir diyet yapmıştım yani vucudumun vitamin açısından sağlıksız olduğuna emindim. Sonra covıd aşısı oldum 3 ay ara verdim. Aşıdan sonra bu ilk denemem ama 1 ay öncesinden vitaminler folik asit falan kullandım. Çok şükür ki işe yaramışhayrlı uğurlu sağlıklı olun inşallahhh . bana da tavsiye vermek ister misin :)
Yaptım negatiftest ne zaman yapacaksınız
Prodoctor erken gebelik testi canımbir de hangi marka test bu
şükür peki özel olmazsa nasıl değerlendirdin . hangi günler gün aşırı mı ara vererek mi denedikten sonra ne zaman kalktın bende ovülasyon ile deniyorum bu 4 ayım ama sanıım olmayacakTeşekkür ederimben mart gibi 3 ay denedim. Olmadı ama ondan önce çok sıkı bir diyet yapmıştım yani vucudumun vitamin açısından sağlıksız olduğuna emindim. Sonra covıd aşısı oldum 3 ay ara verdim. Aşıdan sonra bu ilk denemem ama 1 ay öncesinden vitaminler folik asit falan kullandım. Çok şükür ki işe yaramış
inşallah o kırmızı çizgi iyice belirir bebişin seninle olur İNŞALLAH . Rabbim her isteyene versin AminProdoctor erken gebelik testi canım
Ben biraz kendimi dinledim açıkçası. Yanında kalp olan günler değerlendirdiği günler. Önceden gece değerlendiriyorum bu sefer tam aksi sabah değerlendirdimşükür peki özel olmazsa nasıl değerlendirdin . hangi günler gün aşırı mı ara vererek mi denedikten sonra ne zaman kalktın bende ovülasyon ile deniyorum bu 4 ayım ama sanıım olmayacak
Amin canımm hepimize bu ay güzel haberler almak nasip olur inşaAllahhinşallah o kırmızı çizgi iyice belirir bebişin seninle olur İNŞALLAH . Rabbim her isteyene versin Amin
Böyle testim canımtestinin resmini atsana buraya yorum yapalım belki sen göremedin biz görürüz umutsuzluğa kapılma lütfen