bak bazen cıkmayabilir umutsuzluğa kapılma cunku bazen regli gecınce bile test yapınca cıkmyor kac aydır deniyorsunBöyle testim canım
ben yumurtlama 2 gün gördüm çatlama ile birlikte 3 gün değerlendirdim ama maalesefBen biraz kendimi dinledim açıkçası. Yanında kalp olan günler değerlendirdiği günler. Önceden gece değerlendiriyorum bu sefer tam aksi sabah değerlendirdim
Valla 4 senedir evliyim 1 senedir deniyorum bu ay umutluyum ama sanmıyorum olmadı.bak bazen cıkmayabilir umutsuzluğa kapılma cunku bazen regli gecınce bile test yapınca cıkmyor kac aydır deniyorsun
Kuzucum orda çizgi var gibiKızlar testin çizgisihiç belirginleşme yok cünki dün öğlen yapmıştım bunu şimdi yaptım
Bayağı var çizgi ya reglin yarın mi bu erken gebelik sanırım. Yumurtlaman lallkac gün önce olmuştu canımYarın olmam lazım o yüzden diyorum canım hem erken test hem de gün geldi bu kdr hayalet çizgi olmaz heralde
10. Gün negatifti, 13. Gün pozitif oldu ama ben normal kaset test yaptım ikisini de.Yumurtlamadan kaç gün sonra negatifti, kaçıncı gün pozitif oldu?
Var gibi gözüküyor, hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah.Kızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum
Maşallah barekallah, sağlıkla afiyetle ilerlesin inşallah.Benim minikim bi el salladı sanki
Baktım, Allahın izniyle var gibi duruyor.icefrezya Canım sana da sormak istiyorum benim de 4 günüm var reglime üste test attım siyah beyaz bir de normal var bakabilir misin sence çizgi var mı? 1-2 gün sonra tekrarlayacagım zaten
Evet canım kaset test. Basında beklemeyeyim diye başka odaya gittim içim rahat etmedi 2. dk da gidip baktığımda çıkmıştı. İnşallah canim ya bende senin gibi hiçbir testte kuruma çizgisi bile görmemiştim bu güne kadar. Rabbim hayırlısını nasip etsin senin hamileliğini de sağlıkla ilerletsin inşallahBaktım, Allahın izniyle var gibi duruyor.O çizgi hemen çıktıysa inşallah koyulaşacaktır. Normal kaset test değil mi?
Amin inşallahVar gibi gözüküyor, hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah.
Maşallah barekallah, sağlıkla afiyetle ilerlesin inşallah.
Âmîn ecmain.Evet canım kaset test. Basında beklemeyeyim diye başka odaya gittim içim rahat etmedi 2. dk da gidip baktığımda çıkmıştı. İnşallah canim ya bende senin gibi hiçbir testte kuruma çizgisi bile görmemiştim bu güne kadar. Rabbim hayırlısını nasip etsin senin hamileliğini de sağlıkla ilerletsin inşallah
İnşallah öyledir canımÂmîn ecmain.Ben 10. Gün yaptığımda böyle hayalet çizgi bile yoktu. O yüzden maşallah, erkenden güzel çıkmış biiznillah.
Yaaa çok sevindiiim, tebrik ederiim sağlıkla ilerlesin innnşallahBenim minikim bi el salladı sanki
Takip etmemiştim ben ovulasyonu bilmiyorum o yüzden ama adetlerim düzenli olduğu için 14 gün geriye sayarsak 18 i olması lazımBayağı var çizgi ya reglin yarın mi bu erken gebelik sanırım. Yumurtlaman lallkac gün önce olmuştu canım
İlk idrarla olmasada bu kaset testler 20-30ml den sonra gösteriyor silik çizgiKızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum
Teşekkür ederimYaaa çok sevindiiim, tebrik ederiim sağlıkla ilerlesin innnşallah
Bilmiyorum ki canım insallah adet olmam da vardırKuzucum orda çizgi var gibiama diğer kızlar daha iyi bilir tabi
İnsallah adet olmazsam kan veririm canımTahmini 12. Gün bugün…
Ben gece çok rahatsızdım ama şuan yine bir şey yok
O da olabilir kuzum
Gelecek aydan umudumuzu kesmiyoruz gelirse
Canım bence var… en iyisi kan mı versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?