Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da testimin karartılmış hali. 2 gün sonra tekrar yapacağım bakalım. Belki ona bile sabredemeyip kan veririm Ayy hadi inşallah ya

Eklentiler

• IMG_20211001_074708.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 98
icefrezya Canım sana da sormak istiyorum benim de 4 günüm var reglime üste test attım siyah beyaz bir de normal var bakabilir misin sence çizgi var mı? 1-2 gün sonra tekrarlayacagım zaten

Var gibi gözüküyor, hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah.
Benim minikim bi el salladı sanki
Maşallah barekallah, sağlıkla afiyetle ilerlesin inşallah.

icefrezya Canım sana da sormak istiyorum benim de 4 günüm var reglime üste test attım siyah beyaz bir de normal var bakabilir misin sence çizgi var mı? 1-2 gün sonra tekrarlayacagım zaten
Baktım, Allahın izniyle var gibi duruyor. O çizgi hemen çıktıysa inşallah koyulaşacaktır. Normal kaset test değil mi?

Baktım, Allahın izniyle var gibi duruyor. O çizgi hemen çıktıysa inşallah koyulaşacaktır. Normal kaset test değil mi?
Evet canım kaset test. Basında beklemeyeyim diye başka odaya gittim içim rahat etmedi 2. dk da gidip baktığımda çıkmıştı. İnşallah canim ya bende senin gibi hiçbir testte kuruma çizgisi bile görmemiştim bu güne kadar. Rabbim hayırlısını nasip etsin senin hamileliğini de sağlıkla ilerletsin inşallah

Âmîn ecmain. Ben 10. Gün yaptığımda böyle hayalet çizgi bile yoktu. O yüzden maşallah, erkenden güzel çıkmış biiznillah.

Âmîn ecmain. Ben 10. Gün yaptığımda böyle hayalet çizgi bile yoktu. O yüzden maşallah, erkenden güzel çıkmış biiznillah.
İnşallah öyledir canım peki bugün ya da yarın kan testi versem varsa çıkar mı acaba

Bayağı var çizgi ya reglin yarın mi bu erken gebelik sanırım. Yumurtlaman lallkac gün önce olmuştu canım
Takip etmemiştim ben ovulasyonu bilmiyorum o yüzden ama adetlerim düzenli olduğu için 14 gün geriye sayarsak 18 i olması lazım

İlk idrarla olmasada bu kaset testler 20-30ml den sonra gösteriyor silik çizgi Ben de görüyorum çok hafif 1-2 güne tekrarlayın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…