- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmini 12. Gün bugün…Yumurtlamanın kaçıncı günündesin? Orda değil ama kasığımın altlarında bir kaç kez zonklama hissettim sadece.
Ben gece çok rahatsızdım ama şuan yine bir şey yokOff aynen ya yarın olmam lazım ama hiç belirti yok hala sağ kasığımda batmalar devam ediyo dün negatifti ama
O da olabilir kuzumAsko benim ilk korinmayi biraktigim ay boyle oldu gobek deligimin sag mi solmu alt tarafi cok agridi bend egebelige yormustum topik bile actim ama enfeksiyon cikti yani insallah seninki hamilelelikdir
Gelecek aydan umudumuzu kesmiyoruz gelirseYok yokkk gelmesinler
Canım bence var… en iyisi kan mı versenKızlar testin çizgisi hiç belirginleşme yok cünki dün öğlen yapmıştım bunu şimdi yaptım
Hayalet çizgi var gibi duruyo canım yarın da adet olmazsan bi test yaptır bence inşaAllah pozitiftirKızlar testin çizgisi hiç belirginleşme yok cünki dün öğlen yapmıştım bunu şimdi yaptım
Ben pek göremedim canım ama belkide resimde gözükmüyodur. Erken gebelik testiylede bi dene istersen daha 10.gündesin çünkü çok çok silik olması normalKızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum
Bunun öncesinde o kadar çok test yaptım ki hiçbirinde kuruma çizgisi bile görmemiştim 2-3 dk da bunu görünce çok heyecanlandım evet fotoğraflarda gözükmüyor bende fark ettim ama hayırlısı olsun diyeceğim artık regl günümü bekleyeyimBen pek göremedim canım ama belkide resimde gözükmüyodur. Erken gebelik testiylede bi dene istersen daha 10.gündesin çünkü çok çok silik olması normal
Çatlamanın 10.günü dediğine göre muhtemelen 4-5 günün var adetine, umut etmen gereken daha çok günün var o zaman inşaAllah hayırlısıyla bi kaç güne müjdeli haberi alırsın canımBunun öncesinde o kadar çok test yaptım ki hiçbirinde kuruma çizgisi bile görmemiştim 2-3 dk da bunu görünce çok heyecanlandım evet fotoğraflarda gözükmüyor bende fark ettim ama hayırlısı olsun diyeceğim artık regl günümü bekleyeyim
Yaaaa şimdi mi yaptınn çok sevindimmm hemen bi kan testi yaptırrr canımBenim minikim bi el salladı sanki
Evet yeni yaptım işe gelmedenzaten hiç adet olacak gibi hissetmiyordum. Teşekkür ederimYaaaa şimdi mi yaptınn çok sevindimmm hemen bi kan testi yaptırrr canım
Ayak üşümesinde bi keramet olduğu belliydiEvet yeni yaptım işe gelmedenzaten hiç adet olacak gibi hissetmiyordum. Teşekkür ederim
Inşallah güzel haberler gelsinnbenim oğlumda da böyleydi. Adetim in üstünde 4 gün geçtiğinde yapmıştım test aynı böyle çıkmıştı. Şimdi 1 gün var adete böyle çıkmasına şaşırmadımAyak üşümesinde bi keramet olduğu belliydi
Hemen bi kan testi yaptır canım inşaAllah güzel bi sonuç çıkarda sağlıcakla ilerler gebeliğin
Ben de çatlatma iğnesi olmuştum, dün ve bugun test yaptım pozitif görüyorum inşaAllah negatife dönmezde bende böyle güzel bi haber alırım senin gibi 12.günüm bugun
Yaa çok güzel yumurtlaman kaç gün önce olmuştu canım tebrik ederimBenim minikim bi el salladı sanki
İnşallah alırım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇatlamanın 10.günü dediğine göre muhtemelen 4-5 günün var adetine, umut etmen gereken daha çok günün var o zaman inşaAllah hayırlısıyla bi kaç güne müjdeli haberi alırsın canım
Takip ettiğim programda 18i gösteriyor. Ben ovulasyon kullanmadım. Kendim anlayabiliyorum akıntı belirtiler çok netti. Bence 15i 16sıydı. Ki o günleri değerlendirdim zaten. Ne olur ne olmaz takvimin gösterdiği 18i 19unu da değerlendirmiştim. Hangisi oldu bilemicemYaa çok güzel yumurtlaman kaç gün önce olmuştu canım tebrik ederim
İnşallah alırım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Anladim peki regl günün ne zamandi canım kusura bakma çok sordum ama bende test yaptim bugün catlamamin 10. Günü ve hayalet cizgim var da o yüzden soruyorumTakip ettiğim programda 18i gösteriyor. Ben ovulasyon kullanmadım. Kendim anlayabiliyorum akıntı belirtiler çok netti. Bence 15i 16sıydı. Ki o günleri değerlendirdim zaten. Ne olur ne olmaz takvimin gösterdiği 18i 19unu da değerlendirmiştim. Hangisi oldu bilemicem
Sor tabi seve seve cevaplarım2 ekim regl tarihim yarın yani. İnşallah senin de vardırAnladim peki regl günün ne zamandi canım kusura bakma çok sordum ama bende test yaptim bugün catlamamin 10. Günü ve hayalet cizgim var da o yüzden soruyorum
İnsallah canim çok teşekkürler benim de uygulamaya göre 3 Ekim ama yumurtlamaya göre 5 Ekim regl bekleyeceğim bende Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah gebeliğiniSor tabi seve seve cevaplarım2 ekim regl tarihim yarın yani. İnşallah senin de vardır
Amin inşallah arkadaşımmgüzel haberlerini yaz mutlaka sen deİnsallah canim çok teşekkürler benim de uygulamaya göre 3 Ekim ama yumurtlamaya göre 5 Ekim regl bekleyeceğim bende Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah gebeliğini
Ahaaaaa hayırlı olsun canım benim gecikmeyle beraber kan ver hemenBenim minikim bi el salladı sanki
Koyulasmis sanki ❤Ayak üşümesinde bi keramet olduğu belliydi
Hemen bi kan testi yaptır canım inşaAllah güzel bi sonuç çıkarda sağlıcakla ilerler gebeliğin
Ben de çatlatma iğnesi olmuştum, dün ve bugun test yaptım pozitif görüyorum inşaAllah negatife dönmezde bende böyle güzel bi haber alırım senin gibi 12.günüm bugun