- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
olabilir tabi ki neden olması ama bu testte öyle kuruma çizgisi falan görmedim ben hiç kesinlikle yani var ki çıkıyor sadece bir kere laboquick testte çizgi gördüm normal kaset testmiş o da test hava aldığı için yanlış pozitiflik verdi o yani....Aa bilemedim hiçumutlanasım hiç yok bir tarafım umutlanma yoktur diye diğer tarafım var inanıyorum diyo. E napcaz biz şimdi kuzusuuuu benim galiba lekelenmem var çünkü 3 ü gece gelcek çok açık kahve yerleşme olabilir mi
Kız yok hemen uğurlama ben sizle yola devam testin çizgisi gibi geldi o bana bi test daha var sabah deniyim onu da millet bi atıyo kıpkırmızı regle kalmış bi gün erken gebelikte bu kdr silik çıkmazdı bence bilmiyorumvaaaaay kesinlikle var yarın sabah daha net çıkar bence hayırlı olsun seni de aramızdan uğurluyoruz demek ki hayırlı uğurlu olsun :)
hayır canım normal bu şekilde çıkması bence var ben çok belirgin gördüm yarın sabah kaset test ile dene mutlaka benim de yarın regl günüm olunca çıkıyor her zaman ol yanımızda tabi ama bebişli ol :)Kız yok hemen uğurlama ben sizle yola devam testin çizgisi gibi geldi o bana bi test daha var sabah deniyim onu da millet bi atıyo kıpkırmızı regle kalmış bi gün erken gebelikte bu kdr silik çıkmazdı bence bilmiyorum
Ay böyle çıksaydı ne sevinirdim
Ya sen deli misin =)))Ay böyle çıksaydı ne sevinirdim
Kaset yokki gene bundan var bi daha çıkmam heralde bunla denerim sabah :) umutlanmak istemiyorum da bebekli de bebeksiz de yanınızdayım canımhayır canım normal bu şekilde çıkması bence var ben çok belirgin gördüm yarın sabah kaset test ile dene mutlaka benim de yarın regl günüm olunca çıkıyor her zaman ol yanımızda tabi ama bebişli ol :)
tamam o zaman bence sabah daha da koyu çıkacak bak da gör :) seninkini de göreyim de artık buradan ayrılmayı düşünüyorum yarın sabah son kez girmiş olayım...Kaset yokki gene bundan var bi daha çıkmam heralde bunla denerim sabah :) umutlanmak istemiyorum da bebekli de bebeksiz de yanınızdayım canım
Canim insallah bebisko senledirKız yok hemen uğurlama ben sizle yola devam testin çizgisi gibi geldi o bana bi test daha var sabah deniyim onu da millet bi atıyo kıpkırmızı regle kalmış bi gün erken gebelikte bu kdr silik çıkmazdı bence bilmiyorum
Ya neden ayrılmayı düşünüyosn kitamam o zaman bence sabah daha da koyu çıkacak bak da gör :) seninkini de göreyim de artık buradan ayrılmayı düşünüyorum yarın sabah son kez girmiş olayım...
çok yoruldum çok hıroalıyorum kendimi sürekli ağlamaktan psikolojimi çok etkiledim olmayacağını kabullenmeye başladım...Hatta dün eşimle evlat edinme sürecini bile konuştum olmayacağını anladım evlat edinmeye karar verdim...Ya neden ayrılmayı düşünüyosn ki
Pek umudum yok zaten regle de az kaldı görcez hepimize Allah nasip eder insallahCanim insallah bebisko senledir❤ Bende gecen ay bu testi kullandim beyaz bir cizgi cikti sanirim cizginin oldugu yer belirdi sadece rengi yoktu adet oldum tabi.. O yarin bunun yaninda birde kaset test yapmani oneririm saglama olsun Allah nasip etsin insallah
Burası iyi gelmiyorsa belirti aradığın için sorun oluyosa anlarım ama sen daha hsg çektireceksin belki ondan sonra olcak normal yolla olmasa bile aşılama tüp bebek bi şekilde olur bu kdr umutsuz olma ne mucizeler var hayatta hepimiz uğraşıyoruz Allah nasip eder insallah ben erken olmasın diye bi sene korundum şimdi olmuyo öyle kolay değilmiş boşa korunmuşum diyorum kimileri ilk geceden oluyo kimileri bizim gibi ugrasıyo şuan çok stresli bi dönemdesin geçende çok umutsuzdun böyle yapma sana da yazık belki de biz de bununla sınanıcaz ben geçtiğimiz aylarda enfeksiyon geçirmiştim beni de o tribe sokuyo tüplerim etkilenmişmidir diye arada bunalıma giriyorum ama yapcak bişey yok lütfen bu kadar üzme kendiniçok yoruldum çok hıroalıyorum kendimi sürekli ağlamaktan psikolojimi çok etkiledim olmayacağını kabullenmeye başladım...Hatta dün eşimle evlat edinme sürecini bile konuştum olmayacağını anladım evlat edinmeye karar verdim...
öyle de umudum kalmadı artık hiç nemde 2,5 yıl korundum ne gerek varsa ne olacak bilmiyorum artık çevremdeki herkes de sanki bu konuyu biliyorlarmış gibi bence korunma ya olmazsa bak gör sen senin çocuğun olmayacak kesin bilmem ne diye diye iyice moralimi bozuyorlar yoruldum artık hayatımdaki herşeyi mücadele ederek kazanıyorum bari bu kendiliğinden olsaydı diye düşünüyorum hiç mücadele edecek durumda değilim psikolojikmen bittim tükendim acı çekiyorum hiç aklıma getirmemiştim bu zamana kadar anne olamayacağımı bunun gerçek olması çok acıttı canımı ....Burası iyi gelmiyorsa belirti aradığın için sorun oluyosa anlarım ama sen daha hsg çektireceksin belki ondan sonra olcak normal yolla olmasa bile aşılama tüp bebek bi şekilde olur bu kdr umutsuz olma ne mucizeler var hayatta hepimiz uğraşıyoruz Allah nasip eder insallah ben erken olmasın diye bi sene korundum şimdi olmuyo öyle kolay değilmiş boşa korunmuşum diyorum kimileri ilk geceden oluyo kimileri bizim gibi ugrasıyo şuan çok stresli bi dönemdesin geçende çok umutsuzdun böyle yapma sana da yazık belki de biz de bununla sınanıcaz ben geçtiğimiz aylarda enfeksiyon geçirmiştim beni de o tribe sokuyo tüplerim etkilenmişmidir diye arada bunalıma giriyorum ama yapcak bişey yok lütfen bu kadar üzme kendini
Senin çocuğun olmayacak diyenler kim nasıl böyle konuşup senin moralini bozabiliyolar böyle insanları anlamıyorum. Rabbim kimsenin başına böyle derdi vermesin ama biraz olsun anlayışlı olmaları lazım. Etrafımızdaki insanlar yüzünden de yıpranıyoruz zaten oysaki bu bizim hayatımız onları ilgilendiren bi durum yok. Sen bakma takılma onlara moralinide yüksek tut böyle düşündükce işler daha da zorlaşır, hamilelik planlamasında en önemli şey moraldir stresli olduğun müddetçe vucudun bebeği kabul etmicek çünkü doktorlar bile bunu söylüyo. Daha hsg bile çektirmeden böyle şeyler düşünme canım belki hsg de ufak bişey çıkıcak ve tedavisini hemen olup bebek sahibi olucaksın belki. Bu kadar karalara bağlama nolur kim ne derse desin boşveröyle de umudum kalmadı artık hiç nemde 2,5 yıl korundum ne gerek varsa ne olacak bilmiyorum artık çevremdeki herkes de sanki bu konuyu biliyorlarmış gibi bence korunma ya olmazsa bak gör sen senin çocuğun olmayacak kesin bilmem ne diye diye iyice moralimi bozuyorlar yoruldum artık hayatımdaki herşeyi mücadele ederek kazanıyorum bari bu kendiliğinden olsaydı diye düşünüyorum hiç mücadele edecek durumda değilim psikolojikmen bittim tükendim acı çekiyorum hiç aklıma getirmemiştim bu zamana kadar anne olamayacağımı bunun gerçek olması çok acıttı canımı ....
güzel şeyler olur da artık ben göremem belki .....Senin çocuğun olmayacak diyenler kim nasıl böyle konuşup senin moralini bozabiliyolar böyle insanları anlamıyorum. Rabbim kimsenin başına böyle derdi vermesin ama biraz olsun anlayışlı olmaları lazım. Etrafımızdaki insanlar yüzünden de yıpranıyoruz zaten oysaki bu bizim hayatımız onları ilgilendiren bi durum yok. Sen bakma takılma onlara moralinide yüksek tut böyle düşündükce işler daha da zorlaşır, hamilelik planlamasında en önemli şey moraldir stresli olduğun müddetçe vucudun bebeği kabul etmicek çünkü doktorlar bile bunu söylüyo. Daha hsg bile çektirmeden böyle şeyler düşünme canım belki hsg de ufak bişey çıkıcak ve tedavisini hemen olup bebek sahibi olucaksın belki. Bu kadar karalara bağlama nolur kim ne derse desin boşverHerkesin bu hayatta bi sınavı var biz de evlat sahibi olmakla sınanıyoruzdur sabret canım güzel düşün ki güzel şeyler olsun umudunu kaybetme
Eğer hsg de bi problem çıkmazsa ki inşaAllah çıkmaz şöyle 1-2 ay olumlu düşünsen psikolojini düzeltsen ve kimseye kulak asmasan öyle güzel şeyler olucak ki aslında bunun farkına varman lazım. Hiç ummadığın bi an da geliyo çünkü mutluluk. Kuzenimin 2 yıl sebepsiz bi şekilde olmuyodu. Amaann dedi olcaksa olur kendimi kasmıcam artık dedi gerçekten de hiç kafaya takmadı gezdi tozdu eğlendi,aynı yerde çalışıyoduk zaten hiç bebek konusunu bile konuşmuyoduk 2 ay sonra sürpriz bi şekilde hamile kaldı şok olmuştuk gerçekten şimdi 4 yaşında bi oğlu var. Eğer önemli bi problem yoksa bu iş önce kafada bitiyo canım kendini zorla ve bi kaç ay bunu yapmayı dene bencegüzel şeyler olur da artık ben göremem belki .....
Aynen öyle kafamdan çıkartmak istiyorum artık buradan da ayrılıyorum o yüzden döndüğümde hepiniz hamile olun lütfen :)Eğer hsg de bi problem çıkmazsa ki inşaAllah çıkmaz şöyle 1-2 ay olumlu düşünsen psikolojini düzeltsen ve kimseye kulak asmasan öyle güzel şeyler olucak ki aslında bunun farkına varman lazım. Hiç ummadığın bi an da geliyo çünkü mutluluk. Kuzenimin 2 yıl sebepsiz bi şekilde olmuyodu. Amaann dedi olcaksa olur kendimi kasmıcam artık dedi gerçekten de hiç kafaya takmadı gezdi tozdu eğlendi,aynı yerde çalışıyoduk zaten hiç bebek konusunu bile konuşmuyoduk 2 ay sonra sürpriz bi şekilde hamile kaldı şok olmuştuk gerçekten şimdi 4 yaşında bi oğlu var. Eğer önemli bi problem yoksa bu iş önce kafada bitiyo canım kendini zorla ve bi kaç ay bunu yapmayı dene bence
1 ay da buraya girmeyerek stres yapmayarak dene bakalım ama sende lütfen buraya pozitif bi şekilde hamile olarak dönAynen öyle kafamdan çıkartmak istiyorum artık buradan da ayrılıyorum o yüzden döndüğümde hepiniz hamile olun lütfen :)
Herkes kendine baksın ben sanmıyorum o konuşanların çok kolay hamile kaldığını dediğim gibi herkese bakarsan yanlışlıkla hamile kalmışlar sen kafana takmadıgın zaman kalıcaksın bize de yazarsın o zaman demiştik deriz kendini boşuna üzme ovulasyon fln yapmadan oluruna bırakarak dene bakalımöyle de umudum kalmadı artık hiç nemde 2,5 yıl korundum ne gerek varsa ne olacak bilmiyorum artık çevremdeki herkes de sanki bu konuyu biliyorlarmış gibi bence korunma ya olmazsa bak gör sen senin çocuğun olmayacak kesin bilmem ne diye diye iyice moralimi bozuyorlar yoruldum artık hayatımdaki herşeyi mücadele ederek kazanıyorum bari bu kendiliğinden olsaydı diye düşünüyorum hiç mücadele edecek durumda değilim psikolojikmen bittim tükendim acı çekiyorum hiç aklıma getirmemiştim bu zamana kadar anne olamayacağımı bunun gerçek olması çok acıttı canımı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?