• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sürekli test atıyormuş gibi oluyor kusura bakmayın bu hafta gösteren testi merak edenler vardı buldum bu gün atayım dedim

Bu testleri türkıyede arastırdım dudak ucurtan fıyatta dıye vazgectım 🥲 bu arada hayırlı olsun canım saglıcakla kucagına alırsın ınsallah

maalesef yapacak bir şey ama çıkmadık candan ümit kesilmez yine de siz kaybetmeyin umudunuzu benim 13. gün bugün umut yok yani her ay bu ay umutlanmayacağım desem de yapamıyorum umudumu kaybedemiyorum bir türlü yapacak bir şey yok....
İnsalalh mutlu haberler alırız sizin bat ne zmn.

Bende yarın olurum çünkü yumurtlamadan sonraki 14.gün yarın veeee sabah Ovülasyon yaptım yine boş gebelik kesinlikle yapmam 🥲 bu ay ağlamak yıkılmak istemiyorum ya hsg var toparlanmam lazım en azından 1 tane olsa da o duyguyu tatsam o bile yeter ikinci de gözüm yok artık 🥺🥺
Öyle deme bende öyle dedim şimdi ikinci olmmuyir ve bı kardeşi olsun çok istiyorum hayırlısını dile canm

Öyle deme bende öyle dedim şimdi ikinci olmmuyir ve bı kardeşi olsun çok istiyorum hayırlısını dile canm
orası öyle hayırlısı olsun ama hiç olmaması daha kötü iyi kötü bir tane varsa Allah ona uzun ömürler versin insan en azından avunuyor teselli buluyor hiç olmayınca insan tamamen kötü hissediyor....

Hanımlar adetime 6 gün var. Kaset test yaptım sabah bişey çıkmadı çöpe attım. Bir kaç saat sonra dayanamayıp baktım silik pembe bir çizgi var. Takvime göre yumurtlama 22 Eylül ama ben öncesi sonra hep değerlendirdim bu ayı 😂 sonradan çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş var. Bi kafam karışmadı değil 😔☹️

Eklentiler

• IMG_20210930_134708.jpg
    IMG_20210930_134708.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar erken gebelik testini dün yaptım bişey çıkmadı ya. 18 i 19 u yumurtladım. O günlerin öncesi birde 20 21 de oldu ilişki. Memelerim falan bir garip. Bişey olsaydı erken gebelikte çıkar miydi? 3 ekim bat benim ilk denemem de biraz bilmiyorum bunları🙄🙄♥️

Kızlar erken gebelik testini dün yaptım bişey çıkmadı ya. 18 i 19 u yumurtladım. O günlerin öncesi birde 20 21 de oldu ilişki. Memelerim falan bir garip. Bişey olsaydı erken gebelikte çıkar miydi? 3 ekim bat benim ilk denemem de biraz bilmiyorum bunları🙄🙄♥️
bende yaptım çıkmadı beyaz gibi bi çizgi var ama olsaydı bence kırmızı çıkardı hemen erken test sonuçta bi de sabah denemek lazımda sanmıyorum benimde 2 ekim

Eklentiler

• 38E7972B-06E7-42A6-A684-B28F0F637BB0.jpeg
    38E7972B-06E7-42A6-A684-B28F0F637BB0.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 93
bende yaptım çıkmadı beyaz gibi bi çizgi var ama olsaydı bence kırmızı çıkardı hemen erken test sonuçta bi de sabah denemek lazımda sanmıyorum benimde 2 ekim
Bilemedim ki belirtiler var gibi test yok gibi kan testi vercem ben galiba. Çünkü çok açık kahve gibi bi akıntım var. Bu kadar erken gelmesi mümkün değil ben 26 günde olurum

Ama var ikinci çizgi🙄
Nasıl beyaz kuzu
Baya bakınca görünüyor=)
Ama çok belirgin değil ki rengi kırmızı gibi değil ay bilmiyorum olsa bu kadar ince çıkar mı ki 1 gün kaldı regle yumurtlama bilmiyorum ama genelde atıyorlar ya baya rengi belli oluyo

vaaaaay kesinlikle var yarın sabah daha net çıkar bence hayırlı olsun seni de aramızdan uğurluyoruz demek ki hayırlı uğurlu olsun :)

Benim de böyleydi sanki kutunun çizgisi gibi o öyle gibi anladım ben
Valla ben pek bu testlerden anlamıyorum yapmadım hiç ama
Rengiyle falan oynamadan (genelde illa görces diye o çizgiyi milyon tane efekt yapıyoruz çünkü 😁)) suan bi çizgi görünüyor
Yine yanıltmış olmayım tabi, denediyseniz siz daha iyi bilirsiniz🙋‍♀️

ben de daha önce 2-3 kere yaptım bu testten hiç böyle bir çizgi de yoktu çıkmadı bende bu gebelik var demek....
Aa bilemedim hiç🤣🥰 umutlanasım hiç yok bir tarafım umutlanma yoktur diye diğer tarafım var inanıyorum diyo. E napcaz biz şimdi kuzusuuuu🤷🏻‍♀️ benim galiba lekelenmem var çünkü 3 ü gece gelcek çok açık kahve yerleşme olabilir mi

Back