Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende gördüm canım hafif silik çizgi var inşallah vardır bebişin kan testi yaptır kesin sonuç olur

Ben de gördüm hafif çizgi hadi inşallah hayırlı haberler al

Bende biraz belirti yazmaya geldim gerçi yine boş çıkacak biliyorum ama Kasık ve bel ağrım var adet olacakmisim gibi bir de yorgunluk çok var özellikle son 1 haftadır. Bat 3 Ekim bekliyorum bakalım 19-20-21 yumurtlama ve catlamaydı

Evet bende gördüm canım hafif silik çizgi var inşallah vardır bebişin kan testi yaptır kesin sonuç olur
İnşallah vardır canım yarın veya cumartesi baktırcam. Geçen ay da çok kötü üşütmüştüm acillik oldum betaya da bakılmıştı 4.9 çıkmıştı farkında olmadan kimyasal geçirmişim galiba hemen sonrasında adet oldum zaten çok yogun ve agrılı bi şekilde. Korkuyorum yine bi yandan

Benm de çatlama 19unda oldu ondan sonra düne kadar sağ kasıgımda hep bi sızı bi agrı vardı o geçti şimdi bele vuruyo. Göğüs hassasiyetim adet öncesi de oluyo hafiften o da başlıyo. Ekstra olarak adet öncesi akıntım var tek farkı sabahları su gibi başka bi akıntı geliyor beklemedeyim. Ben belirtilere fazla takılmıyorum 2 senedir aralarında yaşamadıgım tek şey sabahları su gibi akıntı olması

Yaa hayırlısı olsun inşallah ama testinizi gördüm bende çizgi var sanki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde ayrı bir belirtim yok hep boş çıkıyor zaten biliyorum

Keşke ama napalım ben kendimi olumsuza hazırladım bi daha ki aya diyorum üzülüyor insan her şekilde benim de bat 1 ekim en geç 2
Benimde aynı 1 2 ekim ama bu sabah öyle bi ağrıyla uyandım ki
Regl ağrısı gibi bi yandan gaz sancısı gibi bi yandan
Bu ne anlamadım
Genelde böyle erken başlamazdı ağrım
Artık iğne ilaç dengemizde şaştı valla

Kızlar bakar mısın gece aşırı bi karın ağrısıyla uyandım regl me 9 gün var çıkmaz dedim ama yine de bi test yapim dedim sizce pozitif mi??? İnanamıyorum şu an 1. Dakikada çıktı bu çizgi
9 gün kala iyi çıkmış böylebaya net var çizgi hadi inşallah değerlerinize de baktırın

Yaa hayırlısı olsun inşallah ama testinizi gördüm bende çizgi var sanki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde ayrı bir belirtim yok hep boş çıkıyor zaten biliyorum
İnşallah sizde de vardır yarın öbür gun kanda baktırcam ben de bakalım Allah herkese o guzel duyguyu tattırsın inşallah

Aynı belirtiler aynı tarihler cnm test yaparsan haber ver ben yapamaya korkuyorum

Bende de ayak üşümesi var yalnız degılmısım aynı zamanda geceleri 3 gundur wc kalkar oldum arada kasıklarımda kramplar meydana geliyor ve sankı denge kaybı yasıyor gibi oluyorum bat 2 ekim ama son 2 aydır gununden ıkı uc gun sonra regl oluyorum bakalım klomen kullandım ve iğneye gerek kalmadan çatladı dedi doktor

Bende klomen kullandım iğnesiz ayak üşümesi de var hava soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…