- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 28
Evet bende gördüm canım hafif silik çizgiKızlar ya ayın 18 inde yumurtam çatladı muhtemelen 3 veya 4ü adet gunum. 4bugun de dayanamadım test yaptım erken davrandım biliyorum ama sanki var mı bana mı öyle geliyoilk yaptıgımda baktım bişey görmedm sonra elime aldım resmdekinden daha net kuruma çizgisine de benzemiyor pembelik var hafiften.
Aynen Canim pozitif inşallahKızlar bakar mısın gece aşırı bi karın ağrısıyla uyandım regl me 9 gün var çıkmaz dedim ama yine de bi test yapim dedim sizce pozitif mi??? İnanamıyorum şu an 1. Dakikada çıktı bu çizgi
İnternette bu testin yanlış pozitif verdiğini okudum bu gün clearblue alıp tekrarlicamAynen Canim pozitif inşallah
Ben de gördüm hafif çizgi hadi inşallah hayırlı haberler alKızlar ya ayın 18 inde yumurtam çatladı muhtemelen 3 veya 4ü adet gunum. 4bugun de dayanamadım test yaptım erken davrandım biliyorum ama sanki var mı bana mı öyle geliyoilk yaptıgımda baktım bişey görmedm sonra elime aldım resmdekinden daha net kuruma çizgisine de benzemiyor pembelik var hafiften.
Evet bende gördüm canım hafif silik çizgivar inşallah vardır bebişin kan testi yaptır kesin sonuç olur
İnşallah yaBen de gördüm hafif çizgi hadi inşallah hayırlı haberler al
Benm de çatlama 19unda oldu ondan sonra düne kadar sağ kasıgımda hep bi sızı bi agrı vardı o geçti şimdi bele vuruyo. Göğüs hassasiyetim adet öncesi de oluyo hafiften o da başlıyo. Ekstra olarak adet öncesi akıntım var tek farkı sabahları su gibi başka bi akıntı geliyor beklemedeyim. Ben belirtilere fazla takılmıyorum 2 senedir aralarında yaşamadıgım tek şey sabahları su gibi akıntı olmasıBende biraz belirti yazmaya geldim gerçi yine boş çıkacak biliyorum amaKasık ve bel ağrım var adet olacakmisim gibi bir de yorgunluk çok var özellikle son 1 haftadır. Bat 3 Ekim bekliyorum bakalım 19-20-21 yumurtlama ve catlamaydı
Yaa hayırlısı olsun inşallah ama testinizi gördüm bende çizgi var sankiBenm de çatlama 19unda oldu ondan sonra düne kadar sağ kasıgımda hep bi sızı bi agrı vardı o geçti şimdi bele vuruyo. Göğüs hassasiyetim adet öncesi de oluyo hafiften o da başlıyo. Ekstra olarak adet öncesi akıntım var tek farkı sabahları su gibi başka bi akıntı geliyor beklemedeyim. Ben belirtilere fazla takılmıyorum 2 senedir aralarında yaşamadıgım tek şey sabahları su gibi akıntı olması
Benimde aynı 1 2 ekim ama bu sabah öyle bi ağrıyla uyandım kiKeşke ama napalım ben kendimi olumsuza hazırladım bi daha ki aya diyorum üzülüyor insan her şekilde benim de bat 1 ekim en geç 2
9 gün kala iyi çıkmış böyleKızlar bakar mısın gece aşırı bi karın ağrısıyla uyandım regl me 9 gün var çıkmaz dedim ama yine de bi test yapim dedim sizce pozitif mi??? İnanamıyorum şu an 1. Dakikada çıktı bu çizgi
İnşallah sizde de vardır yarın öbür gun kanda baktırcam ben de bakalımYaa hayırlısı olsun inşallah ama testinizi gördüm bende çizgi var sankiRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde ayrı bir belirtim yok hep boş çıkıyor zaten biliyorum
Aynı belirtiler aynı tarihler cnm test yaparsan haber ver ben yapamaya korkuyorumBenm de çatlama 19unda oldu ondan sonra düne kadar sağ kasıgımda hep bi sızı bi agrı vardı o geçti şimdi bele vuruyo. Göğüs hassasiyetim adet öncesi de oluyo hafiften o da başlıyo. Ekstra olarak adet öncesi akıntım var tek farkı sabahları su gibi başka bi akıntı geliyor beklemedeyim. Ben belirtilere fazla takılmıyorum 2 senedir aralarında yaşamadıgım tek şey sabahları su gibi akıntı olması
Amin inşallahİnşallah sizde de vardır yarın öbür gun kanda baktırcam ben de bakalımAllah herkese o guzel duyguyu tattırsın inşallah
Dünkü testte çok hafif bi çizgi çıktı ama bilmiyorum artık. Ne zamandan beri istiyosun canımAynı belirtiler aynı tarihler cnm test yaparsan haber ver ben yapamaya korkuyorum
Bende klomen kullandım iğnesiz ayak üşümesi de var hava sogukBende de ayak üşümesi var yalnız degılmısımaynı zamanda geceleri 3 gundur wc kalkar oldum arada kasıklarımda kramplar meydana geliyor ve sankı denge kaybı yasıyor gibi oluyorum bat 2 ekim ama son 2 aydır gununden ıkı uc gun sonra regl oluyorum bakalım klomen kullandım ve iğneye gerek kalmadan çatladı dedi doktor
Bende klomen kullandım iğnesiz ayak üşümesi de var hava soguk
Ben de şaşırdım çok erken değil mi daha eve geçince bir test daha yapıcam9 gün kala iyi çıkmış böylebaya net var çizgi hadi inşallah değerlerinize de baktırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?