• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 aydır kullanıyorum bu ay çok üşüdüm hatta eşim dalga geçiyor benle ne sogugu diye ama soğuk 😂

Ben gecen sene 3 defa kullandım klomen ve çatlama iğnelerini mehersem tüp tıkalı ve yapısıklılık varmıs film cekılınce anlasıldı.. amelyt sonrası 6 ay normal deneyın dedıler denedık bır kımyasl oldu bu ay klomen basladm bakalım fazla umutlu degılım ama hayırlısı

Kızlar bakar mısın gece aşırı bi karın ağrısıyla uyandım regl me 9 gün var çıkmaz dedim ama yine de bi test yapim dedim sizce pozitif mi??? İnanamıyorum şu an 1. Dakikada çıktı bu çizgi
ooooo maşallah 9 gün kala hemde olunca her şekilde çıkıyor demekki :)

Ben gecen sene 3 defa kullandım klomen ve çatlama iğnelerini mehersem tüp tıkalı ve yapısıklılık varmıs film cekılınce anlasıldı.. amelyt sonrası 6 ay normal deneyın dedıler denedık bır kımyasl oldu bu ay klomen basladm bakalım fazla umutlu degılım ama hayırlısı
Hayırlısıyla olur inşallah. Ben de her ay husrana ugrayanlardandım şimdi de üzülüyorum ama Rabbime bıraktım. Geciktiriyosa güzelleştiriyodur öyle düşünelim 🤲🙏

Test yanlış mı acaba diyorum bu gün başka bi test alıp yapıcam umutlanamıyorum şu an 😅
maşallah bayağı da belirgin çıkmış helal vallahi peki testin markası nedir bir de ne zaman yumurtlama oldu? demekki yumurtlama üzerinden 8-9 gün geçmiş olmalı hayırlı olsun..

maşallah bayağı da belirgin çıkmış helal vallahi peki testin markası nedir bir de ne zaman yumurtlama oldu? demekki yumurtlama üzerinden 8-9 gün geçmiş olmalı hayırlı olsun..
Yumurtlama uygulamada gösterdiğine göre 24 ü ama bence daha önce oldu ovulasyon testi kullanmadım, testin markası “one step” ama güvenemiyorum bugün clearblue alıp yapıcam

Yumurtlama uygulamada gösterdiğine göre 24 ü ama bence daha önce oldu ovulasyon testi kullanmadım, testin markası “one step” ama güvenemiyorum bugün clearblue alıp yapıcam
aaa kesinlikle daha erken olmuş olmalı çünkü mümkün değil ozaman bu kadar kısa sürede çıkması belki de adetinize de daha az kaldı bence kesinlikle doğru bariz çıkmış çünkü hayırlı haberleri bekliyoruz... :)

ben de hiç belirti yok bu ay sadece az evvel sol alt kasığımda pıt pıt bir atma oldu o kadar bu da ilk kez oldu farklı bir adet gelme şekli demek ki :)
Bende göğüste damarlasmadan kasık batmasına bel bacak agrısına bütün belirtiler oldu en son geldiğim nokta adet sancısı 😂 hayatımda yaşamadığım agrılar yaşıyorum nasıl bi psikoloji anlamadım

Bende göğüste damarlasmadan kasık batmasına bel bacak agrısına bütün belirtiler oldu en son geldiğim nokta adet sancısı 😂 hayatımda yaşamadığım agrılar yaşıyorum nasıl bi psikoloji anlamadım
aynen bende öyleyim ama bu ay hiç göğüs hassasiyetim yok o da prolaktinimin düştüğünü gösteriyor belki de çok merak ediyordum bu karından nasıl pıt pıt atma oluyor ya ben olsa anlamam hayatta diyordum sabah kasığımda pıt pıt attı 2-3 kere gerçekten insan psikolojisinden korkulur ya bu bilinç altımız çok fena etkileniyor galiba :)

Benm de çatlama 19unda oldu ondan sonra düne kadar sağ kasıgımda hep bi sızı bi agrı vardı o geçti şimdi bele vuruyo. Göğüs hassasiyetim adet öncesi de oluyo hafiften o da başlıyo. Ekstra olarak adet öncesi akıntım var tek farkı sabahları su gibi başka bi akıntı geliyor beklemedeyim. Ben belirtilere fazla takılmıyorum 2 senedir aralarında yaşamadıgım tek şey sabahları su gibi akıntı olması
Canım benim de tarihler aynı gibi, ben de beklemedeyim hayirlisi insallah ♥️

aynen bende öyleyim ama bu ay hiç göğüs hassasiyetim yok o da prolaktinimin düştüğünü gösteriyor belki de çok merak ediyordum bu karından nasıl pıt pıt atma oluyor ya ben olsa anlamam hayatta diyordum sabah kasığımda pıt pıt attı 2-3 kere gerçekten insan psikolojisinden korkulur ya bu bilinç altımız çok fena etkileniyor galiba :)
Ben hiç baktırmadım değerlerime acaba benimki de yüksek mi bilemedim şuan 😂

Ben hiç baktırmadım değerlerime acaba benimki de yüksek mi bilemedim şuan 😂
benim bir kaç ayrdır çok hassasiyetim oluyordu hep geçen ay baktırdım prolaktinime sınır çıktı bu ay dikkat ediyorum hassasiyet geçti hafif sızı var sadece o da çok hafif öncesinde adetten önce çok fazla hassasiyet oluyordu her ay kendimi hamile sanıyordum prolaktin yüksekliğindenmiş....

benim bir kaç ayrdır çok hassasiyetim oluyordu hep geçen ay baktırdım prolaktinime sınır çıktı bu ay dikkat ediyorum hassasiyet geçti hafif sızı var sadece o da çok hafif öncesinde adetten önce çok fazla hassasiyet oluyordu her ay kendimi hamile sanıyordum prolaktin yüksekliğindenmiş....
Anladım canım iyi bari dikkat etmeye devam ette Önümüzdeki ayda devam ederse bende doktora gidicem hsg içinde başvurmak istiyorum aklımda şüphe kalmasın

Anladım canım iyi bari dikkat etmeye devam ette Önümüzdeki ayda devam ederse bende doktora gidicem hsg içinde başvurmak istiyorum aklımda şüphe kalmasın
aynen ikisi de önemliymiş gebelik için bende batı bekliyorum hsg tecrübelerimi de söylerim :)

Back