- 20 Nisan 2020
- 285
- 221
- 33
Canım sanmıyorum çünkü benim de üşüyor muhtemelen mevsim geçişiSadece ayaklarım hiç ısınmıyor yaaa bu bir belirtimidir bilemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sanmıyorum çünkü benim de üşüyor muhtemelen mevsim geçişiSadece ayaklarım hiç ısınmıyor yaaa bu bir belirtimidir bilemicem
Umut fakirin ekmeği naparsınCanım sanmıyorum çünkü benim de üşüyor muhtemelen mevsim geçişi
Benden önceymiş ilk haberi senden alıcaz o zaman inşaAllah pozitif sonuç görürürz bende 18 aydır deniyorum bu ay da olmazsa aşılamaya geçicemBenim de 2 ekim. 3 ay denemiştim sonra aşı oldum diye ara verdim 3 ay şimdi bu ay deniyorum bakalımyazın test falan yaparsanız merak ettim inşallah olur
sorma gerçekten öyleUmut fakirin ekmeği naparsın
Belki hepimiz için hamilelik belirtisidir adet günü yaklaştıkca herşeyi hamileliğe yormakta ustayız gerçekten halimiz harapCanım sanmıyorum çünkü benim de üşüyor muhtemelen mevsim geçişi
Öyle deme hiç belirti aramak istemiyorum kendimde, aramak istersem hemen kasıklarım falan batmaya başlıyorBelki hepimiz için hamilelik belirtisidir adet günü yaklaştıkca herşeyi hamileliğe yormakta ustayız gerçekten halimiz harap
Hahahah hemen de bulmuşsun umut fakirin ekmeği demeye devam mı ediyoruz o zamanEski yazılardan buldumEki Görüntüle 2923823
KesinlikleHahahah hemen de bulmuşsun umut fakirin ekmeği demeye devam mı ediyoruz o zaman
Aynı bende öyle oluyorum büyük ihtimalle de kendimi tutamam 2 güne başlarım test yapmayaÖyle deme hiç belirti aramak istemiyorum kendimde, aramak istersem hemen kasıklarım falan batmaya başlıyor
Ben gibi yap test alma. Ben almıyorum sırf yapmamak içinAynı bende öyle oluyorum büyük ihtimalle de kendimi tutamam 2 güne başlarım test yapmaya
Aynı bende öyle oluyorum büyük ihtimalle de kendimi tutamam 2 güne başlarım test yapmaya
Ben gibi yap test alma. Ben almıyorum sırf yapmamak için
Aynen almıyorumBen de test almıyorum regl gecikmesi olana kadar… almayın kızlar yapmayın
Ben gibi yap test alma. Ben almıyorum sırf yapmamak için
Yapmıcam almıcam dedim ama dayanamadım yine sipariş verdim 2 güne gelir herhaldeBen de test almıyorum regl gecikmesi olana kadar… almayın kızlar yapmayın
Aaaa ama olmadı bu olsun 2 güne bata az kalmış oluyor gelir gelmez yapmazsan daha iyi olurYapmıcam almıcam dedim ama dayanamadım yine sipariş verdim 2 güne gelir herhalde
İnşaAllah kendimi tutabilirim 12. Günde yapmaya başlıcam öyle planladım çünkü iğnenin etkisi 12 ya da 13.günde geçiyomuş o yüzden sabredebilirim diye düşünüyorumAaaa ama olmadı bu olsun 2 güne bata az kalmış oluyor gelir gelmez yapmazsan daha iyi olur
Kaset test dört gün kala göstermeyebilirbenim de kasık ağrıların arttı baya zaman geçsinnnn sabırsız bir bennnnnnSize yapmayın yapmayın dedim bu kadar konusunca dayanamayıp evdeki kaset testi yaptım tertemiz negatif çıktı kızlar bata 4 gün var olsa çıkardı… ben elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Yaa bende hiç kasık ağrısı yok şuan göğüslerim hafiften hassaslaşmaya başladı o da adet yakın diyeKaset test dört gün kala göstermeyebilirbenim de kasık ağrıların arttı baya zaman geçsinnnn sabırsız bir bennnnnn