- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 35
Benim de öyle göğüslerim de hassaslık var kasık ağrısı da adet ağrısı gibi zaten.Yaa bende hiç kasık ağrısı yok şuan göğüslerim hafiften hassaslaşmaya başladı o da adet yakın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle göğüslerim de hassaslık var kasık ağrısı da adet ağrısı gibi zaten.Yaa bende hiç kasık ağrısı yok şuan göğüslerim hafiften hassaslaşmaya başladı o da adet yakın diye
Benimde üşüyor ayaklarım kasıklarım falan ağrıyor ama adet olacakmisim gibi sanki daha bat 5 Ekim ama bu ay eşimde bende kür kullaniyoruz oyuzden kendimde belirti aramaktan Ali koyamiyorimEski yazılardan buldumEki Görüntüle 2923823
Ayakları üşüyenler gelsin beri. Tüm üşüyükler hamile çıksın inşallah içinde de ben çok aminBenimde üşüyor ayaklarım kasıklarım falan ağrıyor ama adet olacakmisim gibi sanki daha bat 5 Ekim ama bu ay eşimde bende kür kullaniyoruz oyuzden kendimde belirti aramaktan Ali koyamiyorim
Amin amin ama ben ilk cocugundada usumustum Haziran'da donuyordum ve arkadaşım var hamile oda üşüyor devamlı bence belirti bu barizAyakları üşüyenler gelsin beri. Tüm üşüyükler hamile çıksın inşallah içinde de ben çok amin
Ay geçsin şu birkaç gün artıkBenim de öyle göğüslerim de hassaslık var kasık ağrısı da adet ağrısı gibi zaten.
Ben ilk çocuğumda hatırlamıyorum yaağzınız bal yesin hadi inşallahAmin amin ama ben ilk cocugundada usumustum Haziran'da donuyordum ve arkadaşım var hamile oda üşüyor devamlı bence belirti bu bariz
Ağzın bal yesinnAmin amin ama ben ilk cocugundada usumustum Haziran'da donuyordum ve arkadaşım var hamile oda üşüyor devamlı bence belirti bu bariz
Ben hatırlıyorum baya usuyordum inşallah tüm ayakları usuyenler hamişizdirBen ilk çocuğumda hatırlamıyorum yaağzınız bal yesin hadi inşallah
Ağzın bal yesinn
Benim 2 ekimHanginizin bat i yakın
İnsalalh senden bekliyoruz hayırlı haberiBenim 2 ekim
İnşallahİnsalalh senden bekliyoruz hayırlı haberi
Sen başı çekİnşallah
Pek ümidim yok niyeyse inşallah beni çok şaşırtır. Oğlum çok kardeş istiyor fena baskı altındayımSen başı çek
Yaa bol bol dua ettir inşallah bı yoldaşı olur kuzumun bende oğlumun yanına çok istiyorum inşallah nasip olurr seninki kaç yaşında bide sorununuz falan varmıPek ümidim yok niyeyse inşallah beni çok şaşırtır. Oğlum çok kardeş istiyor fena baskı altındayım
2015li oğlum. Bildiğim kadarıyla bi sorunum yok ama inşallah yoktur. Doktora gidip hiç muayene falan olmadım açıkçası.Yaa bol bol dua ettir inşallah bı yoldaşı olur kuzumun bende oğlumun yanına çok istiyorum inşallah nasip olurr seninki kaç yaşında bide sorununuz falan varmı
Inşallah olsun bir kardeşi oğluşunuzun da benimki sürekli dua ediyor hiç ağzından düşürmüyorYaa bol bol dua ettir inşallah bı yoldaşı olur kuzumun bende oğlumun yanına çok istiyorum inşallah nasip olurr seninki kaç yaşında bide sorununuz falan varmı
İnsallah yoktur canım olur ozaman2015li oğlum. Bildiğim kadarıyla bi sorunum yok ama inşallah yoktur. Doktora gidip hiç muayene falan olmadım açıkçası.
İnsallah yaa tüm isteyenlere içi sırada bize bizimki biraz zor gibi ama inşallah olur bizi uğraştırmazInşallah olsun bir kardeşi oğluşunuzun da benimki sürekli dua ediyor hiç ağzından düşürmüyor