• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim de bat 3 ekim. 1 haftadır şeffaf akıntım var, bel ağrısı eşliğinde. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama erken mi davrandım bilmiyorum🤔

Erken gebelik testinde ilişkiden 1 hafta sonra net sonucu verir gibi iddialı bir cümle vardı. O yüzden modum düştü. Birkaç güne tekrar bakayım olmazsa
Yok vermez kan bile vermez en fazla 15 gün de net sonuç verir bazen çok nadir olur

Benim de 2 ekim bence gecikmeyi bekleyelim
Benim de 2 Ekim. Ben de batı beklemeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç farklı bir şey yoktu bugun biraz kasıklarımda ağırlık var ama adet ağrısı gibi. 🤷‍♀️İlk hamileliğimde de adet olacağımı zannetmiştim aynı ağrı hatta adet oluyormuş gibi akıntı hissi bile vardı. Ayırt etmesi zorr çok. Beklemedeyizzz😊

Benim de 2 Ekim. Ben de batı beklemeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç farklı bir şey yoktu bugun biraz kasıklarımda ağırlık var ama adet ağrısı gibi. 🤷‍♀️İlk hamileliğimde de adet olacağımı zannetmiştim aynı ağrı hatta adet oluyormuş gibi akıntı hissi bile vardı. Ayırt etmesi zorr çok. Beklemedeyizzz😊
Benim hiiiçbir belirtim yok, sadece pms sendromunu ağır hissediyorum alınganlığım asabiliğim falan çok üstümde. Akıntım bile diğer aylara göre çok az yani bünyem diyor ki bu ay boşuna tribe girme:KK48:

20 eylülde çatlatma iğnesi oldum muhtemelen 4-5 ekim gibi bekliyorum inşaAllah kırmızıları görmem🤲🏻 Hiç belirti falan da yok sadece ayaklarım donuyo inşaAllah bu bi belirtidir😄 senin ne zamandı?
Benim de 2 ekim. 3 ay denemiştim sonra aşı oldum diye ara verdim 3 ay şimdi bu ay deniyorum bakalım🤷‍♀️yazın test falan yaparsanız merak ettim inşallah olur

Back