- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle dünden beri bekliyorum erken mi olcam diye hayırlısı artıkSanki baya baya regl ağrısı geliyor
Bat 1 ekim
Olmasın bu kez nolur ya
Erken dahaKızlar benim de bat 3 ekim. 1 haftadır şeffaf akıntım var, bel ağrısı eşliğinde. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama erken mi davrandım bilmiyorum
Erken gebelik testinde ilişkiden 1 hafta sonra net sonucu verir gibi iddialı bir cümle vardı. O yüzden modum düştü. Birkaç güne tekrar bakayım olmazsaErken daha
Gelmesin valla erken falan ya hatta hiç gelmese keske de bebiş olsa=)Benimde öyle dünden beri bekliyorum erken mi olcam diye hayırlısı artık
Yok vermez kan bile vermez en fazla 15 gün de net sonuç verir bazen çok nadir olurErken gebelik testinde ilişkiden 1 hafta sonra net sonucu verir gibi iddialı bir cümle vardı. O yüzden modum düştü. Birkaç güne tekrar bakayım olmazsa
Çok teşekkür ediyorum. İçim bir nebze rahatladıYok vermez kan bile vermez en fazla 15 gün de net sonuç verir bazen çok nadir olur
Benim de 2 Ekim. Ben de batı beklemeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç farklı bir şey yoktu bugun biraz kasıklarımda ağırlık var ama adet ağrısı gibi. İlk hamileliğimde de adet olacağımı zannetmiştim aynı ağrı hatta adet oluyormuş gibi akıntı hissi bile vardı. Ayırt etmesi zorr çok. BeklemedeyizzzBenim de 2 ekim bence gecikmeyi bekleyelim
Keşke ama napalım ben kendimi olumsuza hazırladım bi daha ki aya diyorum üzülüyor insan her şekilde benim de bat 1 ekim en geç 2Gelmesin valla erken falan ya hatta hiç gelmese keske de bebiş olsa=)
Benim hiiiçbir belirtim yok, sadece pms sendromunu ağır hissediyorum alınganlığım asabiliğim falan çok üstümde. Akıntım bile diğer aylara göre çok az yani bünyem diyor ki bu ay boşuna tribe girmeBenim de 2 Ekim. Ben de batı beklemeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar hiç farklı bir şey yoktu bugun biraz kasıklarımda ağırlık var ama adet ağrısı gibi. İlk hamileliğimde de adet olacağımı zannetmiştim aynı ağrı hatta adet oluyormuş gibi akıntı hissi bile vardı. Ayırt etmesi zorr çok. Beklemedeyizzz
Sadece ayaklarım hiç ısınmıyor yaaa bu bir belirtimidir bilemicemBenim hiiiçbir belirtim yok, sadece pms sendromunu ağır hissediyorum alınganlığım asabiliğim falan çok üstümde. Akıntım bile diğer aylara göre çok az yani bünyem diyor ki bu ay boşuna tribe girme
Kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yokÇok teşekkür ediyorum. İçim bir nebze rahatladı
İnşaAllah hamilelik belirtisidir çünkü benimde 2 gündür hiç ısınmıyo 2 çorap üstünede 1 patik giyip dolanıyorum evde ama yine de buzzzSadece ayaklarım hiç ısınmıyor yaaa bu bir belirtimidir bilemicem
Kendi kendimize belirti bile çıkarttık belkide vardır hadi inşallahİnşaAllah hamilelik belirtisidir çünkü benimde 2 gündür hiç ısınmıyo 2 çorap üstünede 1 patik giyip dolanıyorum evde ama yine de buzzz
Kendimizi dinlemeyi çok seviyoruz maalesef inşaAllahh hepimiz güzel haberler alırızKendi kendimize belirti bile çıkarttık belkide vardır hadi inşallah
Sizin Bat ne zamandıKendimizi dinlemeyi çok seviyoruz maalesef inşaAllahh hepimiz güzel haberler alırız
20 eylülde çatlatma iğnesi oldum muhtemelen 4-5 ekim gibi bekliyorum inşaAllah kırmızıları görmem Hiç belirti falan da yok sadece ayaklarım donuyo inşaAllah bu bi belirtidir senin ne zamandı?Sizin Bat ne zamandı
Benim de 2 ekim. 3 ay denemiştim sonra aşı oldum diye ara verdim 3 ay şimdi bu ay deniyorum bakalımyazın test falan yaparsanız merak ettim inşallah olur20 eylülde çatlatma iğnesi oldum muhtemelen 4-5 ekim gibi bekliyorum inşaAllah kırmızıları görmem Hiç belirti falan da yok sadece ayaklarım donuyo inşaAllah bu bi belirtidir senin ne zamandı?