• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benimde bat 5 Ekim ama bugün ve dün kasıkta ağrı rahimde ağrı girmesi gibi değişik biseyler oluyor vede akıntım çok fazla üç dört gündür bide adetim çok uzun sürmüştü 12 gün felan sizce yumurtlamami çatlamami oluyor şuan anlayamadım
Benimde aşırı kaşık ağrısı var hatta şuan kivraniyorum birde şişti karnım

=) sağlık olsun 🤗
Zaten bİzde olsa süpris olur, bende olmaması artık hiç sasırtmıyor beni😁😁
aynen öyle olmamasını çok normal karşılıyorum olması olağan dışı bir şey olur şu hsg yi de çektireyim de içim rahat olsun (bu arada gebelik testi değil de ovülasyon testi yaptım onda bile sıfır ya :( )

aynen öyle olmamasını çok normal karşılıyorum olması olağan dışı bir şey olur şu hsg yi de çektireyim de içim rahat olsun (bu arada gebelik testi değil de ovülasyon testi yaptım onda bile sıfır ya :KK43: )
Aynen bakarsın hsg de tüpler kapalıdır ki umarım öyledir
Tamamen iyi niyetle söylüyorum yanlıs anlama sakın
En azından bi nedeni vardır ve açılınca hemencecik olur bebiştee
Ben hsg çekilirken resmen insallah tüpüm kapalıdır diye girdim😶
Ama ondada bişey yoktu dönüp dolaşıp sebepsiz infertilite ye geldik saçma saçma🤦‍♀️😒
Hayırlısıyla gelcek senin bebiş hiç stres yapma❤️

Aynen bakarsın hsg de tüpler kapalıdır ki umarım öyledir
Tamamen iyi niyetle söylüyorum yanlıs anlama sakın
En azından bi nedeni vardır ve açılınca hemencecik olur bebiştee
Ben hsg çekilirken resmen insallah tüpüm kapalıdır diye girdim😶
Ama ondada bişey yoktu dönüp dolaşıp sebepsiz infertilite ye geldik saçma saçma🤦‍♀️😒
Hayırlısıyla gelcek senin bebiş hiç stres yapma❤️
aynen yok neden yanlış anlayım bende öyle diyorum inşallah hsg de bir sıkıntı vardır da sebepsize dönmem ya bilinmeyen bir şeyin peşinden gitmek daha kötü yorucu psikolojikmen bunaltıcı... artık sorun bulunsa da çözülse diyorum.

aynen yok neden yanlış anlayım bende öyle diyorum inşallah hsg de bir sıkıntı vardır da sebepsize dönmem ya bilinmeyen bir şeyin peşinden gitmek daha kötü yorucu psikolojikmen bunaltıcı... artık sorun bulunsa da çözülse diyorum.
Çok bunaltıcı hemde😒
Hsg yi bi çekilde, onu çekildikten sonraki 3 ayda gebelik olusması için çok elverişli demişti benim doktorum
Kanallar iyice açılıyor ya verdikleri sıvıylA
Hsg den sonra hamile kalan çok burda=)
Nasip❤️

Çok bunaltıcı hemde😒
Hsg yi bi çekilde, onu çekildikten sonraki 3 ayda gebelik olusması için çok elverişli demişti benim doktorum
Kanallar iyice açılıyor ya verdikleri sıvıylA
Hsg den sonra hamile kalan çok burda=)
Nasip❤️
aynen öyleymiş canım artık batı bekliyorum gelsin de gideyim çünkü battan hemen sonra çekiyorlarmış inşallah ondan sonra hemen olur da daha fazla sıkıntı çıkmaz inşallah sonra da birlikte güzel haberlerimizi veriririz inşallah...

aynen öyleymiş canım artık batı bekliyorum gelsin de gideyim çünkü battan hemen sonra çekiyorlarmış inşallah ondan sonra hemen olur da daha fazla sıkıntı çıkmaz inşallah sonra da birlikte güzel haberlerimizi veriririz inşallah...
İnşallah ❤️
Bekleyen herkes tek tek verir bi an önce o haberi insallah 🥰

Ay kızlar bütün mesajlarınızı okudum, 2 kişi pozitifi görmüş, tebrik ederim kızlar :KK200: benim bata4 gün olduğu için yapmıyorum test ama zaten belirtim hiç yok

Kızlar size sorum su şekilde, bat 22 eyluldu fakat yumurtlamam 18 eyluldu, yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacaksak şimdi benim bu durumda adetim gecikti mi yoksa bat tarihim 1-2 ekim mi olacak? Kafam çok karıştı :D

Kizlar Bu ayın 12 ve 15 i şüpheli ilişkim oldu 2 tane ama yumurtalama falan görmedim sadece tahminen akintima göre değerlendirdim bat 2 Ekim iki bacağımın üstü yani diz üstü o kadar ağrıyor ki özellikle yürürken falan akintimda çok bu aralar midem eksiyor belki belki diyorum da psikolojikte olabilir 5 TL test var elimde yapsam mı beklesem mi bilemedim ya

Kizlar Bu ayın 12 ve 15 i şüpheli ilişkim oldu 2 tane ama yumurtalama falan görmedim sadece tahminen akintima göre değerlendirdim bat 2 Ekim iki bacağımın üstü yani diz üstü o kadar ağrıyor ki özellikle yürürken falan akintimda çok bu aralar midem eksiyor belki belki diyorum da psikolojikte olabilir 5 TL test var elimde yapsam mı beklesem mi bilemedim ya
Benim de 2 ekim bence gecikmeyi bekleyelim

Back