- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 35
Varmıki herhangi bir sıkıntı. İnşallah kolay cık olsun sizin deİnsallah yaa tüm isteyenlere içi sırada bize bizimki biraz zor gibi ama inşallah olur bizi uğraştırmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varmıki herhangi bir sıkıntı. İnşallah kolay cık olsun sizin deİnsallah yaa tüm isteyenlere içi sırada bize bizimki biraz zor gibi ama inşallah olur bizi uğraştırmaz
Benim polikistik over var esimdede sayı ve hareketlilik düşük ilk cocugunda tedaviyle oldu inşallah bundada gerek kalmazdı olur kendiliğindenVarmıki herhangi bir sıkıntı. İnşallah kolay cık olsun sizin de
Inşallah size süpriz yapsınBenim polikistik over var esimdede sayı ve hareketlilik düşük ilk cocugunda tedaviyle oldu inşallah bundada gerek kalmazdı olur kendiliğinden
İnşallah canım hepimize gelsin sürprizlerimizInşallah size süpriz yapsın
Ben komple üşüyorum bi türlü ısınamıyorum o zaman çok çok aminAyakları üşüyenler gelsin beri. Tüm üşüyükler hamile çıksın inşallah içinde de ben çok amin
Benim bat 2 EkimAyakları üşüyenler gelsin beri. Tüm üşüyükler hamile çıksın inşallah içinde de ben çok amin
Yaaa şu üşüyenler den biri hamile çıksın ayak üşümesi hamilelik belirtisi diye bas bas bağıracam kkdahadi inşallah güzel haberler gelsin Bat tarihimiz aynıymış Kim bilir patlatırız çifter çifter güzel haberleri inşallahBenim bat 2 Ekim
Bugün ilk defa ayaklarım dondu
Zaten 1 haftadır çorap üstü patik giyorum ama bugün baskaydi bat bekliyorum ama nasıl bekliyorum bir ben bir Allah bilir aksi gibi o günde gelmek bilmiyor sanki
Test almaya bugün yeltendim ama durr dedim kendime almadım bekleyeceğim
Aminnn inşallah bu ay kendimi dinlemekten deli olucamYaaa şu üşüyenler den biri hamile çıksın ayak üşümesi hamilelik belirtisi diye bas bas bağıracam kkdahadi inşallah güzel haberler gelsin Bat tarihimiz aynıymış Kim bilir patlatırız çifter çifter güzel haberleri inşallah
Inşallah bu ay sizin için güzel hediye olurbenim bir oğlum var. İkinciyi istiyoruz bakalım inşallah. İlkinde hiç bir şey anlamamışım bebiş düşündük aynı ay hamile kalmıştımbunda 3 ay denedim 3 ay da aşı olunca ara verdim bu 4. Ay var heralde vakti zamanı sağlıklı gelsin varsın vaktinde gelsinAminnn inşallah bu ay kendimi dinlemekten deli olucam
Kasik ağrısı belirti aaa evet bende var dedim bel ağrısı bende var akıntı yine var göğüs ağrısı 1 2 defa oldu hemen var diye heyecan herşeyi herşeye yoruyorum deliricem birde Ekim ayı doğum günüm en güzel hediyem olsun amin. Senin varmı çocuğun
Ben kızım da hamile olduğumu bildiğin doktora gidip boğaz ağrısı grip şikayeti ile gittim doktor direk bana sorduğu soru hamilemisin yooo demişim böyle sen kan ver kızım yarın sonucu alırsın ona göre ilaç veririz demişti yarın gelen mutlu haberle hamile olduğumu öğrendimInşallah bu ay sizin için güzel hediye olurbenim bir oğlum var. İkinciyi istiyoruz bakalım inşallah. İlkinde hiç bir şey anlamamışım bebiş düşündük aynı ay hamile kalmıştımbunda 3 ay denedim 3 ay da aşı olunca ara verdim bu 4. Ay var heralde vakti zamanı sağlıklı gelsin varsın vaktinde gelsin
Aminn inşallah çok istiyorumInşallah bu ay sizin için güzel hediye olurbenim bir oğlum var. İkinciyi istiyoruz bakalım inşallah. İlkinde hiç bir şey anlamamışım bebiş düşündük aynı ay hamile kalmıştımbunda 3 ay denedim 3 ay da aşı olunca ara verdim bu 4. Ay var heralde vakti zamanı sağlıklı gelsin varsın vaktinde gelsin
Ben de bu akşamki testte bir şey göremeyince açıp bakayım dedim hemen pembeleşti ikinci çizgi ama çizgi halinde değildi yayıldı pembe pembe… bence testi ayırınca oluyor, beni umutlandırmadı açıkcası ama umarım sende vardırKızlar ya ayın 18 inde yumurtam çatladı muhtemelen 3 veya 4ü adet gunum. 4bugun de dayanamadım test yaptım erken davrandım biliyorum ama sanki var mı bana mı öyle geliyo ilk yaptıgımda baktım bişey görmedm sonra elime aldım resmdekinden daha net kuruma çizgisine de benzemiyor pembelik var hafiften.
Umarım sizde de vardır. Adetinize çok varmıBen de bu akşamki testte bir şey göremeyince açıp bakayım dedim hemen pembeleşti ikinci çizgi ama çizgi halinde değildi yayıldı pembe pembe… bence testi ayırınca oluyor, beni umutlandırmadı açıkcası ama umarım sende vardır
Bu saat itibariyle 3 gün var hiçbir şey kalmadı, olsa çıkardı diye düşünüyorumUmarım sizde de vardır. Adetinize çok varmı
Allah büyük. İnşallah Bi mucize olur. Beklemek çok zor 2 senedir. Allah biliyor ne çektiğimi.Bu saat itibariyle 3 gün var hiçbir şey kalmadı, olsa çıkardı diye düşünüyorum
1-2 gün sonra sabah test yapın bakalım ne çıkacak İnşallah vardır daha fazla bekletmesin bebişinizBen testi çizgiyi görünce ayırdım yanlış mı görüyorum diye. Sabah idraryla yapmadım bide daha var adetime
Bakıcam inşallah vardır. Rabbim sizi de daha fazla bekletmesin inşallah yeter ki inanalım1-2 gün sonra sabah test yapın bakalım ne çıkacak İnşallah vardır daha fazla bekletmesin bebişiniz
Ben bu ay olacağını düşünmüyorum bakalım bat gelsin de