Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normalde inanmam ama kızlar illa iç iç diye tutturdu ,falıma bakarmısınız
Geçen benimde kayınvalidemgetir fal bakayım dedi. Bebek istediğimizden haberi yok. Falı açar açmaz ay dedi birden. Noldu dedim aldım fincanı. Koca fincan bembeyaz ve bi bebek cenin duruşu vardır ya öyle duruyor. Kadının eli ayağı titredi bakamadı fala inanmayalım ama inşallah bi işarettir ikimizede

inşallah canım ben hala şoktayım resmi görünce

Merhaba kızlar nasılsınız
Bat 19 mayıs son 8 ☺
Üzerimde çok fena halsizlik var bacaklarım çok ağrıyo ve baş ağrım var belimde ağrıyo ama 3 gün önceki gibi değil Beklemedeyim geçen ay vakit su gibi akıp geçmişti ama bu ay zaman geçmek bilmiyo sayfa sayfa geziyorum sayfaları karıştırdım

Benimde bat 18 bugun ovulasyon testi yaptim boyle cikti bi bakarmisin

Eklentiler

• IMG_0149.JPG
    19,8 KB · Görüntüleme: 48
reglim bitti bugün. ne zaman başlamalıyım? bir de hemen tutmaz herhalde dimi?

Benim BAT 13 mayıs cumartesi
Balon gibi şişim
Normalde iştahım regl olana kadar çok açık olurdu bu kez iştahım yok
Gelmesin kırmızı kart ya çok heyecanlıyım tıpa takıcam valla ya:)
Bu arada hepinize dua ettim inş güzel haberleri veririz.

reglim bitti bugün. ne zaman başlamalıyım? bir de hemen tutmaz herhalde dimi?
Şu gün şu saatte diyebilseydik ovulasyon testi Ateş ölçme yöntemi yumurta takibi vs diye bişey olmazdı.kendi vücudunu kendin tanırsın.erken yumurtlayan biriysen başla hemen

Şu gün şu saatte diyebilseydik ovulasyon testi Ateş ölçme yöntemi yumurta takibi vs diye bişey olmazdı.kendi vücudunu kendin tanırsın.erken yumurtlayan biriysen başla hemen
yumurtlama ağrısını hisseden biriyim. 20sinde. 15inde başlarım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…