Bana doktor 5000 de ilken ultrasonda görünür deri. Ama vajinal ultrason ile görünür snein keseSağlık ocağına gittim 1810.0 çıktı beta hcg, kendi hesaplamama göre 4 4.5 haftalık olmalı en son 21 nisan adet oldum ama betaya göre 5 6 haftalık gözüküyor yarin hastaneye gidicem ultrasona bakalım kese gözükcek mi
O da soru mu canım hcg almış başını gidiyor ay çok güzel :))
Sağol inşallah ben de yüksek görsem içim rahat etse :)Darısı sana insallah canim
Aminnnnn inşallah Allah isteyen herkese tattırsın hasret bırakmasınBizde o günleri görür muyuz acaba rabbim usteyen herkese nasip etsin gözün aydin canim benim
Sağol inşallah ben de yüksek görsem içim rahat etse :)
Sağol inşallah ben de yüksek görsem içim rahat etse :)
Dün verdim bugün sonucunu alıp göstereceğim. Normalde E nabız da görünmesi gerekiyordu ama muayenem bile girilmemişSen nezaman kan vereceksin haber ver
Dün verdim bugün sonucunu alıp göstereceğim. Normalde E nabız da görünmesi gerekiyordu ama muayenem bile girilmemiş
İnşallah haftaya görürüz keselerimizi :) her şey yolunda gider umarım. Belirtilerin neler ya ben de sadece bel ağrısı kasık ağrısı koku hassasiyeti var. Göğüs hassasiyeti Yok normal dmiHadi hayirlisi insallah guzel haberler aliriz. Bende smdi ultrasonda muane oldum kese olusmamis henuz,rahim duvari kalinlasmis. Haftaya bidaha gel bakalim dedi doktor.
İnşallah haftaya görürüz keselerimizi :) her şey yolunda gider umarım. Belirtilerin neler ya ben de sadece bel ağrısı kasık ağrısı koku hassasiyeti var. Göğüs hassasiyeti Yok normal dmi
Benim de ilk düşüktü 5 ay önce. Ben de göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vardı. İnşallah bu kez kucağına almak nasip klurBu benim 2. İlki düsük yaptim. Onda hamileyken ilk goguslerim cok hassasti ve arada kasiklarim agrirdi sonra sigaradan tiksindim diş macunundan tiksindim cok su iciyordum ve cok tuvalete cikiyordum.
Bunda sadece goguslerim cok hasaslasti ve sizliyordu ara ara hafif kasik agrim oluyor.
Her insanda bir degil iste belirtiler
Benim de ilk düşüktü 5 ay önce. Ben de göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vardı. İnşallah bu kez kucağına almak nasip klur
BEnim de malesef aralık ayındaydı. İnşallah aynı zamanlarda da kucağımıza alacağız desene :)Ayy inşallah canım aynı şeyleri yaşamışız benimkide 5 ay oldu. Aralık ayındaydı.
BEnim de malesef aralık ayındaydı. İnşallah aynı zamanlarda da kucağımıza alacağız desene :)
Salı günü 20 çıktı değerim. İki gün sonra 4 e katlamış 90 çıktı :)Arkadaşım naptın acaba merak ettim aldın mı sonucunu
Salı günü 20 çıktı değerim. İki gün sonra 4 e katlamış 90 çıktı :)
Benim de bir haftadır kahverengi lekelenmem var. Ama doktor korkma dedi. Kese göründü iki hafta sonraya randevu verdi sen ne yaptın bence korkmaKizlaar gunluk pedimde cok az bisey kahverengi koyu akinti bulasmis. Dusuruyormuyumm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?