Doktor gebelere özel idrar yolu enf ilacı veriyor yani bir hastamın yakınına o şekil vermişti
Eğer gebelik pozitif çıkarsa düşüğe yol açar mı enfeksiyon korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor gebelere özel idrar yolu enf ilacı veriyor yani bir hastamın yakınına o şekil vermişti
Ay aramızda bir gün var bende 5 haftalık bugün4+6 bugun
Adetten 2 gün önce 97 ile öğrendim 5 gün geçincede 1097 idi değer cok düşük 20 ama.gec döllenme olabilir canim yada kimyasal.gebelik ınsallah hamissindirBenim adet 5 gün gecikince silik çıktı. 6 gün olunca Değerim 20 imiş yani herşey olabilir
Ya evet doğru söylüyorsun bu ay umutluydum da nasip işte:) senin koku hassasiyetin mide bulantın falan başladı mı canım? Benim göğüslerim ve belim ağrıyor iki gündürBenim adet 5 gün gecikince silik çıktı. 6 gün olunca Değerim 20 imiş yani herşey olabilir
Umarım kimyasal gebelik değildir o nasıl anlaşılıyor kiAdetten 2 gün önce 97 ile öğrendim 5 gün geçincede 1097 idi değer cok düşük 20 ama.gec döllenme olabilir canim yada kimyasal.gebelik ınsallah hamissindir
İlaç kullanımını doktora sormadan yapma canım yanlış ilaç düşüğe ayrıca bebek varsa da engelli olmasına neden olabilirEğer gebelik pozitif çıkarsa düşüğe yol açar mı enfeksiyon korkuyorum
Belim çok ağrıyor kasık ağrım var dünden beri koku hassasiyeti var normalde ben alerjik sinüzit olduğum için çok koku almıyorum ama dünden beri en ufak parfüm kokusunu bile alıyorumYa evet doğru söylüyorsun bu ay umutluydum da nasip işte:) senin koku hassasiyetin mide bulantın falan başladı mı canım? Benim göğüslerim ve belim ağrıyor iki gündür
Şimdi canim.bemim ne zaman verdin kan diyelim.bugun 20 cıktı 2 gün sonra yükselmesi lazım 2 katı kadar bu şekilde takip.et ama ınsallah dilerim bebis vardır geç dillerledirUmarım kimyasal gebelik değildir o nasıl anlaşılıyor ki
Canım Allahın işi gerçekten hiç kendini üzme.Ben bu sitede bir kadının yazdıklarını okumuştum adetinin 45.gününe kadar adet söktürücü kullanmamıştı sonra gebelik belirmiştiUmarım kimyasal gebelik değildir o nasıl anlaşılıyor ki
İlaç kullanımını doktora sormadan yapma canım yanlış ilaç düşüğe ayrıca bebek varsa da engelli olmasına neden olabilir
Benim de belim kasıklarım ve göğsüm acayip ağrıyor.Eğer bu ağrılara gebelik olsaydı çıkardı.Ama sabır bi adetim geçsin deBelim çok ağrıyor kasık ağrım var dünden beri koku hassasiyeti var normalde ben alerjik sinüzit olduğum için çok koku almıyorum ama dünden beri en ufak parfüm kokusunu bile alıyorum
Enfeksiyon artarsa bebeğe de zarar verir canım ama çoğu kadın hamilelik başlangıcında ve son ayında idrar yolu enf geçiriyor. Sadece enf ilerlemesin bazılarında kan gekiyor idrardaTeşekkür ederim ilgin için. Enfeksiyon düşüğe yol açarsa diye korkuyorum Allah korusun. Yoksa ilaç içmem doktoruma sormadan. İlaç içmeyi de sevmiyorum zaten
Bende senin gibiydim hala dahada gögüs uçlarım sızlıyor 4 gün geçti bugunle hatta 5.gün ama yok negatif çıktı inş sen gebesindirBenim de belim kasıklarım ve göğsüm acayip ağrıyor.Eğer bu ağrılara gebelik olsaydı çıkardı.Ama sabır bi adetim geçsin de
Yarın kan vereceğim eğer iki katı olursa içim rahat edecek dua edin ne olurŞimdi canim.bemim ne zaman verdin kan diyelim.bugun 20 cıktı 2 gün sonra yükselmesi lazım 2 katı kadar bu şekilde takip.et ama ınsallah dilerim bebis vardır geç dillerledir
Gecikme olsun sen sonlara doğru yap olursa çıkar inşallah vardırBenim de belim kasıklarım ve göğsüm acayip ağrıyor.Eğer bu ağrılara gebelik olsaydı çıkardı.Ama sabır bi adetim geçsin de
Allah ol deyince oluyor gerçekten hiç belli olmuyor o yüzden içim rahat kimyasal olsa adet zamanında olup atılmaz mıydı tam da bilmiyorum amaCanım Allahın işi gerçekten hiç kendini üzme.Ben bu sitede bir kadının yazdıklarını okumuştum adetinin 45.gününe kadar adet söktürücü kullanmamıştı sonra gebelik belirmişti
Enfeksiyon artarsa bebeğe de zarar verir canım ama çoğu kadın hamilelik başlangıcında ve son ayında idrar yolu enf geçiriyor. Sadece enf ilerlemesin bazılarında kan gekiyor idrarda
Dualarimmm seninle ama bence bebis var :)Yarın kan vereceğim eğer iki katı olursa içim rahat edecek dua edin ne olur
Üzülme ya hayirlisi..seni cok iyi anlıyorum. .Hiç birşey çıkmadı artık peşinde koşmicam olursa olur olmazsada ölemem ya olmasın
Benim göğüslerim adete 1 gün kala ağırır ve adet olurum bakalım 2 gün var gebe olmasam da adetim zamanında gelsin bari her şeyin hayırlısı canımBende senin gibiydim hala dahada gögüs uçlarım sızlıyor 4 gün geçti bugunle hatta 5.gün ama yok negatif çıktı inş sen gebesindir