Bat Mart ilk hafta olanlar birlikte gün sayalım

inşallah öyledir canım

amiin artık bizlerde ilk aşamayı geçsekte başka şeyler konuşsak :) bebeğimiz cinsiyetidir, ismidir...
oldu olmadı diye diye yıprandık valla
Ne güzel söyledin bu kısım bitse de başka şeyler konuşabilsek bebek odası hayalini falan kursak

amiin artık bizlerde ilk aşamayı geçsekte başka şeyler konuşsak :) bebeğimiz cinsiyetidir, ismidir...
Ne güzel söyledin bu kısım bitse de başka şeyler konuşabilsek bebek odası hayalini falan kursak

kızımız olursa adı daha yıllar öncesinden kararlandı "yüsra" olacak... hayatıma inşirah neşesi verecek Allahın izniyle.. :) inşallah o günleride yaşarız, üzülüyorum artık

kızımız olursa adı daha yıllar öncesinden kararlandı "yüsra" olacak... hayatıma inşirah neşesi verecek Allahın izniyle.. :) inşallah o günleride yaşarız, üzülüyorum artık
Üzülme canım ya kısmetten öte yok hepimizin de olacak inş

umarım cnm öyledir hayırlısıyla güzel haberlerini alırız

aynen canım sorma inşallah bu ay son olurda o güzel aşamalara geceriz hep beraber

çok güzel düşünmüşsünüz canım gerçekten inşallah hayırlısıyla o günlerde nasip olur hepimize

aynen canım bütün günümü forumlarda geçiriyorum. engel olamıyorumki kendime. sen regl oldunmu?
al bendende o kadar canım kovulcam yakında işten durduramıyorum kendimi olmadım canım 37. günüm halen negatif ama cumaya kadar olmazsam cuma kan vercem kısmetse artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…