• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat Mart ilk hafta olanlar birlikte gün sayalım

Benim 2 gündür karnımda şişlik var 5 aylık hamile gibiyim birde göğüste ara ara sızlama oluyor,miğde bulantısı yaşıyorum ama üşüttüğüm için olabilir o bakalım inşallah gebeliktendir oğluma hamile kalmadan sadece şişliğim vardı hiç belirti yaşamadım 9 ay senin silik çizgiyi bende görüyorum umarım gittikçe koyulaşır
Amin canm inşallah sabahi bekliyorum heyecanla

Kızlar sabahi zor ettim elimde başka marka test vardır sonuç koca bir negatif suan bütün umutlar suya testlerden biri yanlış ama hangisi
index.php
index.php
index.php

ilk idrarı döktüğüm için yeniden yapamadın yarın sabaha kaldı

Kızlar sabahi zor ettim elimde başka marka test vardır sonuç koca bir negatif suan bütün umutlar suya testlerden biri yanlış ama hangisi
index.php
index.php
index.php

ilk idrarı döktüğüm için yeniden yapamadın yarın sabaha kaldı
canım acele etme. ama her zaman idrar testi doğru sonuç vermeyebiliyor. sabırla bekle...

benimde yumurtlama günüm bugün. ovulasyon testi dün koyulaşıyordu bu sabah tam koyu sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat yani bu gece en son oldu şimdi bugünü değilde yarını ve ondan sonraki günleri değerlendiriyim diyorum gün aşırı olması için. yanlış mı düşünüyorum acaba.

benimde yumurtlama günüm bugün. ovulasyon testi dün koyulaşıyordu bu sabah tam koyu sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat yani bu gece en son oldu şimdi bugünü değilde yarını ve ondan sonraki günleri değerlendiriyim diyorum gün aşırı olması için. yanlış mı düşünüyorum acaba.
Aynı durumdayız seninle 22-23.şubat yumurtlama günümdü ovulasyon testine göre 21 ve 23 şubatı değerlendirdik bakalım ne olacak.Rabbim hayırlısını versin inşallah bebiş haberlerimizi burdan paylaşmak nasip olur .

Merhabalar kızlar ben önceki gün çok rahatsızlandım doktorda gebelik durumum olabileceğini söyledim 8 gün belli olurmu bilemem dedim olur tabiki duruma göre tedaviye başlanacaktı ve sonuç 0.100çıktı bi yönden çık sevindim iğnesiz iyileşemiycektim neyse merak ettiğim şu ki dün regli oldum tam 7 gün erken sebebini çözemedim benim durum bu umarım sizlerden güzel haberler alırım

Merhabalar kızlar ben önceki gün çok rahatsızlandım doktorda gebelik durumum olabileceğini söyledim 8 gün belli olurmu bilemem dedim olur tabiki duruma göre tedaviye başlanacaktı ve sonuç 0.100çıktı bi yönden çık sevindim iğnesiz iyileşemiycektim neyse merak ettiğim şu ki dün regli oldum tam 7 gün erken sebebini çözemedim benim durum bu umarım sizlerden güzel haberler alırım
Klomen yada baska ilac kullanmis miydin bazen erken olmasina sebep oluyormus. Ve benim duyduguma gore eger adet erken yada gec oluyorsa bir sonraki ay hamile kalma ihtimali daha cok oluyormus. Umidini kaybetme

Klomen yada baska ilac kullanmis miydin bazen erken olmasina sebep oluyormus. Ve benim duyduguma gore eger adet erken yada gec oluyorsa bir sonraki ay hamile kalma ihtimali daha cok oluyormus. Umidini kaybetme
Hiçbir ilaç kullanmamıştım ama iğne ve antibiyotiklerin etkisini vücut hemen atar mı bilemiyorum risklimi olur öbür ay denememiz kafam karıştı Aslında eşimde biraz bekleyelim istersen dedi

Back