- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
- Konu Sahibi UMUDUMSABRIM
kızlarrr 38,günde kırmızı kartı gördüm ben mutlu haber veremedim ama mutlu haberleri olanlar vardır inşallah onlar için seviniriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öbür aya olur inş üzülme canımkızlarrr 38,günde kırmızı kartı gördüm ben mutlu haber veremedim ama mutlu haberleri olanlar vardır inşallah onlar için seviniriz
Benim bata 2 gun kaldi. 15 gundur goguslerim şiş. Kasiklarima bicak saplaniyor gibi oluyor. Sabahlari da hafif mide bulantim var. Batta kan testi yaptiracagim. Simdi beklemedeyim. Idrar testlerim hep negatif cikti bu arada.batı geçenler var mı aranızda durumlar nasıll :)
üzülme canım vakti zamanı var muhakkak kii.. inşşalah tez vakitte kavuşuruz hepimizkızlarrr 38,günde kırmızı kartı gördüm ben mutlu haber veremedim ama mutlu haberleri olanlar vardır inşallah onlar için seviniriz
Benimde üç gün var canım.. adet ağrılarım hafif hafif giriyorBenim bata 2 gun kaldi. 15 gundur goguslerim şiş. Kasiklarima bicak saplaniyor gibi oluyor. Sabahlari da hafif mide bulantim var. Batta kan testi yaptiracagim. Simdi beklemedeyim. Idrar testlerim hep negatif cikti bu arada.
Benimde üç gün var canım.. adet ağrılarım hafif hafif giriyor
benim 10 gün önceden başladılar şimdi tek tük kaldı. bundan 3 gün önce falan 2-3 tane birden çıkmıştı kendimi dinlediğim için mi bilmem ama hamileymişim gibi hissediyorum ve test yapmaya korkuyorumBaska belirtin var mi canim? Benim hep sivilcem cikardi. Simdi hic cikmadi.
benim 10 gün önceden başladılar şimdi tek tük kaldı. bundan 3 gün önce falan 2-3 tane birden çıkmıştı kendimi dinlediğim için mi bilmem ama hamileymişim gibi hissediyorum ve test yapmaya korkuyorum
İnsallah sagol canim. Cuma sabahi yapicam idrar testi kismetseAynen ya kendimizi dinleyip duruyoruz. Test yapinca haber ver merak ediyorum. Insallah hayirli haberlerini aliriz.
sizin adınıza sevindim kaçıncı ayda kaldınız yani ne zamandır istiyodunuzKızlar ben biraz önce hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
anlayamadım regl oldunuz ama hamılemısınızTeşekkürler 5. Aydı bu ay hastalandım sanmıştım ama değilmişim
Adet kadar cokmuydu peki adet gunumj oldum birde ilac kullandinmiYerleşme kanamasıymış bende hasta oldum zannettim
Adet gibiydi rengi fakat peçeteyi dolduracak kadar oldu.eve gelince ped koydum ertesi güne kadar tekrar olmadı ve günüme 2 gün kala oldu. Oğluma hamileyken tam gününde kahve leke gelmiştiAdet kadar cokmuydu peki adet gunumj oldum birde ilac kullandinmi
sağlıkla kucağınıza alın inşallahAdet gibiydi rengi fakat peçeteyi dolduracak kadar oldu.eve gelince ped koydum ertesi güne kadar tekrar olmadı ve günüme 2 gün kala oldu. Oğluma hamileyken tam gününde kahve leke gelmişti