- Konu Sahibi UMUDUMSABRIM
Âmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canim uç test birden ayni sonucu vermezki ne olur haberdar et insallah iyi haberlerle gelKızlarrr bende yine silik test vakası var 40. Günüm ama daha önce 45 ide gördüm ama silik testi de gördüm şimdi işten çıkıp hastaneye gitmeyi bekliyorum yarın yıldönümümuz 3 test yaptm 3ude silik sonki çok belli deil ama resimleri atıyorum inşallah hamileyizdir kızlar
Aminnn canm saat geçmiyo sabahtan beri 2 saate anca sonuçlar çıkomus 3 4 saat sonra belli olur anca hayirlisiyla inşallah bu sefer nasip olmuştur eğer varsa gebelik bu aksam yıldönümü hediyesi olarak sonucu vercem eline:)))Canim uç test birden ayni sonucu vermezki ne olur haberdar et insallah iyi haberlerle gel
Canim oyle şartlama sadece değer olarak Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.. E nabızdan sonuç cıktığı an gorebiliyosun üye olarakAminnn canm saat geçmiyo sabahtan beri 2 saate anca sonuçlar çıkomus 3 4 saat sonra belli olur anca hayirlisiyla inşallah bu sefer nasip olmuştur eğer varsa gebelik bu aksam yıldönümü hediyesi olarak sonucu vercem eline:)))
Canm ya anlayamadm kusuruma bakma değer olarak derkenCanim oyle şartlama sadece değer olarak Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.. E nabızdan sonuç cıktığı an gorebiliyosun üye olarak
Sen kusura bakma canim doktordan geliyorumda kafam karisik biraz. Sonucunu mutlaka bekliyorumCanm ya anlayamadm kusuruma bakma değer olarak derken
Tamam inşallah canm akşam maça gitcekmis o gelene kadar belli olur yazarım inşallahSen kusura bakma canim doktordan geliyorumda kafam karisik biraz. Sonucunu mutlaka bekliyorum
Sonucunu al da neler yaptin neler yasadin kisa bir ozet gec bize canimTamam inşallah canm akşam maça gitcekmis o gelene kadar belli olur yazarım inşallah
Eşim evdeki yaptığım testleri görmüş aradı şimdi beb 2 hafta sonra umreye gidicektim hemen kan testi yaptıralim eger hamileysen iptal edelim umreye dedi yıkıldım suanSonucunu al da neler yaptin neler yasadin kisa bir ozet gec bize canim
Hayir o belli olmaz belki gec döllenmedir. Ovulasyon takibi yaptin mi? İnşallah değer katlanarak artar ve saglikla kucagina alirsin cok sevindimKızlar 5son adet tarihimden 5 hafta 6 gün geçti 61 çok mu düşük sanki doktora gidicez randevu almayi beklioz