Bat Mart ilk hafta olanlar birlikte gün sayalım

Hiçbir ilaç kullanmamıştım ama iğne ve antibiyotiklerin etkisini vücut hemen atar mı bilemiyorum risklimi olur öbür ay denememiz kafam karıştı Aslında eşimde biraz bekleyelim istersen dedi
tam durumunuzu bilemediğim için bişey diyemiyorum. bende geçen ay klomen ve iğne kullandım. ama bu ay kullanmak istemedim. olmazsa tekrar doktora gidicem. isterseniz sizde doktorunuza danışın

Ama kimseden ses soluk yok :-( yarin subatin son gunuuu kimse test yapmadi mi kizlar? Olumlu yada olumsuz birbirimizle paylasalim ve destek olalim.. Birbirimizin halinden ancak yine biz yaşayanlar anlariz

Belirtiler var mi canim? Bende agri ve bulanti var ama psikolojik de olabilir.
ben 28 günde bir oluyorum o yüzden şaşma olmuyor açıkçası. hafif hafif sağ kasığıma ağrı giriyor. bulantı vs yok. yani belirti namına geçecek bişey yok açıkçası. ama hamile hissediyorum sebebini bilmiyorum

kızlar bende her sabah yapıyorum yanlış testen beri halen negatif dün akşam rahim ağzım çok sancıdı adet olcam zaman olur bu sabahta idrar rengim koyulmuş kırmızıları görürüm yakındır ovulasyona göre 15 şubat gibi yumurtlama olduya kızlar artk 16gün oluyo çıksaydı pozitif çıkardı sanırım

Benim bat 12 mart beni de alın aranıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…