Bat Mart ilk hafta olanlar birlikte gün sayalım

kızlarrr 38,günde kırmızı kartı gördüm ben mutlu haber veremedim ama mutlu haberleri olanlar vardır inşallah onlar için seviniriz

Benim bata 2 gun kaldi. 15 gundur goguslerim şiş. Kasiklarima bicak saplaniyor gibi oluyor. Sabahlari da hafif mide bulantim var. Batta kan testi yaptiracagim. Simdi beklemedeyim. Idrar testlerim hep negatif cikti bu arada.
Benimde üç gün var canım.. adet ağrılarım hafif hafif giriyor

Baska belirtin var mi canim? Benim hep sivilcem cikardi. Simdi hic cikmadi.
benim 10 gün önceden başladılar şimdi tek tük kaldı. bundan 3 gün önce falan 2-3 tane birden çıkmıştı kendimi dinlediğim için mi bilmem ama hamileymişim gibi hissediyorum ve test yapmaya korkuyorum

benim 10 gün önceden başladılar şimdi tek tük kaldı. bundan 3 gün önce falan 2-3 tane birden çıkmıştı kendimi dinlediğim için mi bilmem ama hamileymişim gibi hissediyorum ve test yapmaya korkuyorum

Aynen ya kendimizi dinleyip duruyoruz. Test yapinca haber ver merak ediyorum. Insallah hayirli haberlerini aliriz.

kızlarrr iki gündür kahverengi akıntı ve idrarla gelen kanamam var, sabah testte yaptım negatif.. kısmet değilmiş... inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar ben biraz önce hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder tüm isteyenlere nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…