- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
canım merhaba bu kasık ağrısı adet ağrısı mı hamilelik ağrısı mı diye kafaya taka taka gelecek olan adetimi de mahfettim. Srtesten adetim bile doğru düzgün olmuyor şu an çok az az geliyor. O yüzden bence hiç kafaya takma düşünmemeye çalış. Stres adetimizi çok etkiliyor geciktiriyor. O yüzden bizde her ay umutlanıyoruzBenim kasık ağrım değişiyor sanki. Gelicek gibi hissediyorum.Yarın da gelmezse bi test daha patlatıcam.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu kadar masum bir şeyi böyle yürekten istemek... Dilerim karşılıksız kalmaz.canım merhaba bu kasık ağrısı adet ağrısı mı hamilelik ağrısı mı diye kafaya taka taka gelecek olan adetimi de mahfettim. Srtesten adetim bile doğru düzgün olmuyor şu an çok az az geliyor. O yüzden bence hiç kafaya takma düşünmemeye çalış. Stres adetimizi çok etkiliyor geciktiriyor. O yüzden bizde her ay umutlanıyoruz
Gelmedi canımmm arada bi ağrı giriyor adet olacakmisim gibi ama geçiyor adet belirtilerim yok batma oluyor uyku hali sürekli sende durum ne canımNE DURUMDASIN CNM
Benim gelmiycek gibi adetim bende patlatmayı düşünüyorum yarın bir test daha bekleyememBenim kasık ağrım değişiyor sanki. Gelicek gibi hissediyorum.Yarın da gelmezse bi test daha patlatıcam.
İnşallah olmayız :)Benim kasık ağrım değişiyor sanki. Gelicek gibi hissediyorum.Yarın da gelmezse bi test daha patlatıcam.
evet klomen verdi.KLOMEN Mİ VERDİ CANIM
Ay kıyamaaammmmm. Patlat kuzzuuum. Çift çizgi için dualarım seninle.Benim gelmiycek gibi adetim bende patlatmayı düşünüyorum yarın bir test daha bekleyemem
Allah razı olsun canım benim ya..
Allah'ım hepimize versin inşaallah..
Artık hamilelik topiklerinde gezinelim inşallah..♡♡♡
Sağol canım yaaaa Allah kabul etsin duamizi inşallah o iki çizginin heyecanı bende tatmak istiyorummAy kıyamaaammmmm. Patlat kuzzuuum. Çift çizgi için dualarım seninle.
İstifra ettim canım sence ondan mı usutmeden demi olabilirNE DURUMDASIN CNM
hastalandım yıkıldımAy kıyamaaammmmm. Patlat kuzzuuum. Çift çizgi için dualarım seninle.
Hayırlısı kuzum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahhastalandım yıkıldım
Yaaa. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben de her an olabilirim. Hayırlısı artık.hastalandım yıkıldım
geçti ama normal dediler inşallah sende kavusursun yavruna kanaman olmaz inşallah canım dualarım sizinleHayırlısı kuzum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahbenimde bugün bat günüm bakalım nolcak senin günün geçmişmiydi canım
BendeYaaa. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben de her an olabilirim. Hayırlısı artık.
Hayırlısı kuzum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahbenimde bugün bat günüm bakalım nolcak senin günün geçmişmiydi canım[/QUOTE
Naptın canımmmHayırlısı kuzum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahbenimde bugün bat günüm bakalım nolcak senin günün geçmişmiydi canım
olabilir canım bat bugün müydüBu sabah saat 10 gibi bir damla kahverengi lekelenme oldu. Devamı gelmedi. Yerleşme kanaması mıdır? Kırmızıyı görmedim sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?