- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Bide geriye atıyor farkettiysen 19u 16si 9su 9dan düş olmam gerekiyor :) inşallah olmam çok istiyorum inşallah sende olmazsın test için çok erkenmis :)Ayyy! Çok heycanlı yaaaaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide geriye atıyor farkettiysen 19u 16si 9su 9dan düş olmam gerekiyor :) inşallah olmam çok istiyorum inşallah sende olmazsın test için çok erkenmis :)Ayyy! Çok heycanlı yaaaaa.
Sat 11 Haziran. Ama değişiyor sürekli Geçen ay 25 gün sürdü. Bugün gecikmem gerekiyordu ve test negatif. Ondan önceki ay 28 gün. Benim hala umudum vaaarr.Bide geriye atıyor farkettiysen 19u 16si 9su 9dan düş olmam gerekiyor :) inşallah olmam çok istiyorum inşallah sende olmazsın test için çok erkenmis :)
Umudumuzu yitirmeyelim kaynanam 7 haz ben 9 haziranda oldum kaynanam 29da hastalandı bitti bile 8.gunu ben daha olmadım ay ins hamisizdirrrr :) ben hissediyorum bu sefer oldu :)))Sat 11 Haziran. Ama değişiyor sürekli Geçen ay 25 gün sürdü. Bugün gecikmem gerekiyordu ve test negatif. Ondan önceki ay 28 gün. Benim hala umudum vaaarr.
Aminnn canım rabbim isteyen herkese hepimize versinn inşallahhhh :) güzel haberleri yazalım inşallahKızlar merhaba bat 08.07.2017 belirti Yok gibi adet gibi , inat ettim test yaptırmıyorum , hafta sonu eğer benimkiler gelmez ise yaptıracağım kan testi , rabbim gönlünüze kalbinize ve dularınıza göre hayırlısı ile sağlıkl sıhhatli evlat veya evlatlar nasip etsin inşallah, bu arada sizde bana dua edin kızlar , 31.07.2017 evliliğimizin 3. Yılı ve inşallah bu güne 3 veya 4 kişilik bir aile olarak girebiliriz , herşey gönlünüzce olsun, sonuç vb. Şeyleri mutlaka yazacağım takipteyim :)
İnşallah canım. Güzel haberler ver bize.Umudumuzu yitirmeyelim kaynanam 7 haz ben 9 haziranda oldum kaynanam 29da hastalandı bitti bile 8.gunu ben daha olmadım ay ins hamisizdirrrr :) ben hissediyorum bu sefer oldu :)))
Adetine kaç gün var canımbenim lekelenmelerim başladı malesef bu ayda olmadı.![]()
UZULME Pes etmek yokbenim lekelenmelerim başladı malesef bu ayda olmadı.![]()
Ya aslında sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü uzun yolculuğa da çıkacağım olsaydı da bu sefer içimde pişmanlık başlayacaktı binmese miydim falan diye ama yine de olsaydı yaaa offffff..UZULME Pes etmek yok
İnşallah canımmm sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşım 10 gün bekledi 5 gün gecikmesi oldu çıkmadı idrarda. 10 gün bekledi çıktı kan verdi hamile olduğunu öğrendi 1 ay oldu doğum yapalı.İnşallah canım. Güzel haberler ver bize.
Takılma bunlara Allah her seyin kolaylığını verir guzelce dinlen gelince her sey daha guzel olacak de ve tatilde birak stresi üzüntüyüYa aslında sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü uzun yolculuğa da çıkacağım olsaydı da bu sefer içimde pişmanlık başlayacaktı binmese miydim falan diye ama yine de olsaydı yaaa offffff..
Hayırlısı olsun canım Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahNormalde yarın olmam gerekiyordu ama dünden beri hafif hafif ağrılarım vardı zaten sabah daha da fazla arttı ağrılar. Şimdi de hafif pembe pembe gelmeye başladı.![]()
Allah razı olsun canım benim ya..Allahim yar 've yardimciniz olsun evleneli 1 yil olucak benimde gebe kaldim bos gebelikti malesef cok zor surecti benim icin 've 3 ay ara verdim korunduk dr. Tavsiyesiyle 've bu ay korunmadik sadece ama sanki yillardir hasret kalmisim gibi cok zor yani rabbim ennnnn kisa zamanda sana hayirlisiyla versin insallahhh 've 4 yil deyince kendi kendime dedim ki ne bu acelen sabret senden daha cok bekleyenler sadece sabir rabbim sabrimizi arttirsin benden once sana versin insallah
KLOMEN Mİ VERDİ CANIMtesekkur ederm :) baktirdm cok sukur sorun yokmus
NE DURUMDASIN CNMEvet canım idrar yaptım sabahı da bekleyemedim