• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar
Benimde BAT m temmuz ayı , 21 Haziran'da adet olmuştum,bu ay 19 unda olmam gerekiyordu hala olmadım.Dün idrar testi yaptım ama negatif ...bekliyorum hala...
Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Benim bat 22 temmuz 27 aylik bir kizim var genel bir ev temizligi yapmayi planladım 2.cocuk konusunda kararsizim 6 ay once ilk kez planladim ilk 3 ay olmayinca zaten korkumdan vazgectim kızım çok zor bir bebekti ve çok zor bir çocuk suan. Son 3 aydir denemedik hic temizlik agir olacağı icin bir suphe düştü içime cunku belim çok agriyor kizimda da oyleydi netten 20li test sipariş etmistim var baya evde test yaptim durum bu emin degilim adetime 2 -3 gun var 32 33 gunde bir oluyorum ilkini sabah ilk idrariyla yaptim 20dk sonra baktım.acaba mi deyip ikinciyi yaptim ama seyrelmis idrarla golge gibi oldu yok ozaman bisey dedim simdi dayanamadim 3.yu yaptim resim bu galiba pazartesiye kadar elimdeki tum testleri bitirecegim 4 tane kaldı

Eklentiler

• 20170720_171809-1.jpg
    20170720_171809-1.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 80
Benimde son adet tarihim 18 haziran bu ay adetin 20.gunu yumurtladigim icinbu ay bat. Ayin 20 si bugun olamam gerek olmadim hic bi belirtim yok test yaptim negatif cikti acaba erkenmi yani 14 gjn once yumurtladim olsa cikarmiydi

Bat 28 Temmuz benimle aynı olan var mı

En son gittiğimde hamile olmaya bi engel yok dedi folik asit verdi yanlız gec yumurtlamıs olabilirimişim beklenen adettrn önce oyuzden 15 gün beklemem gerekiomus
doğru oda olabilir 15 gün beklemen lazım ondan sonra halen adetin gelmezse ilaç veriyorlar adet gelsin diye gebelik yoksa ama inşallah vardır da adet olmazsın ama şöyle bişey de var normalde ilişkiden 7 gün sonra bile kana çıkabiliyor ama sen bekle bakalım benimde arkadaşımın idrarda çıktı kanda bi türlü çıkmadı en sonunda çıktığında çocuk 6-7 haftalık olmuştu inşallah seninkide öyledir

doğru oda olabilir 15 gün beklemen lazım ondan sonra halen adetin gelmezse ilaç veriyorlar adet gelsin diye gebelik yoksa ama inşallah vardır da adet olmazsın ama şöyle bişey de var normalde ilişkiden 7 gün sonra bile kana çıkabiliyor ama sen bekle bakalım benimde arkadaşımın idrarda çıktı kanda bi türlü çıkmadı en sonunda çıktığında çocuk 6-7 haftalık olmuştu inşallah seninkide öyledir
inş. Öyledir okadar istiyorum ki hayırlısı yapcak bişey yok biz elimizden geleni yapıoruz takdir allahtan senin varmı cocugun

Ya adete 6 gün var ve ben üşüyorum ayaklarım buz gibi neyin nesi bu şimdi üşütme imkanım yok dikkat ediyorum hep :110:

Mrb kızlar temmuz ayıda hüsranla sonuclandı bugün bi haber aldım hem sevındım hem üzüldüm aglamamak içşn kendimi zor tutuyorm görümcem hamileymiş o nasıl bi duygu içim sızladı benimke dertleşmek isteyen varmı kafamı dagtmam lazım

Mrb kızlar temmuz ayıda hüsranla sonuclandı bugün bi haber aldım hem sevındım hem üzüldüm aglamamak içşn kendimi zor tutuyorm görümcem hamileymiş o nasıl bi duygu içim sızladı benimke dertleşmek isteyen varmı kafamı dagtmam lazım
Canim seni cok iyi anliyorum 2 hafta once en yakin arkadasim hamile oldugunu soyledi onun icin cok sevinip kendim icin cok üzüldüm ama vardir nasibimizde bekliyordur bizi bir yerlerde üzülme lutfen gorumcene soyle sana dua etsin hamile duasi kabul olur

Canim seni cok iyi anliyorum 2 hafta once en yakin arkadasim hamile oldugunu soyledi onun icin cok sevinip kendim icin cok üzüldüm ama vardir nasibimizde bekliyordur bizi bir yerlerde üzülme lutfen gorumcene soyle sana dua etsin hamile duasi kabul olur
Cok zor bi durum ne üzüldüğümü belli edebiliyorum ne sevincimi doktorun bu ay orogestan diye bi şlaç verdi adet olunca baslaycm kullanmaya her namazmda dua ediyorm allahm sen hakkmda hayırlı olanı ver diye

Ben de çok yeni görümcemin hamile olduğunu öğrendim onun adına çok sevindim. Bi kaç aydır düşünüyoruz demişti. Allah onlara aratmadı çok şükür. İmsan seviniyor ama içi de bi buruk oluyor ben de ağladım öğrendiğimde ama eşime bi şey demedim yanlıs anlamasın diye. Darısı başımıza.

Ben de çok yeni görümcemin hamile olduğunu öğrendim onun adına çok sevindim. Bi kaç aydır düşünüyoruz demişti. Allah onlara aratmadı çok şükür. İmsan seviniyor ama içi de bi buruk oluyor ben de ağladım öğrendiğimde ama eşime bi şey demedim yanlıs anlamasın diye. Darısı başımıza.
Aynen canm ben de eşime söylemiştim hem sevindim hrm üzüldm diye oda cok üzülüyo ama belli etmiyo hayırlısı inş.

Back