- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Hala beklemedeyim adeyimin üzerinden 2 gün gecti inş. Psikolojik değildir okadar heycsnlıyımki anlatamsm testi aldım bas ucuna koydum bekliyorum ne zaman yspsam diyeNe guzel cnm insallah olmassjn bebisin vardirrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala beklemedeyim adeyimin üzerinden 2 gün gecti inş. Psikolojik değildir okadar heycsnlıyımki anlatamsm testi aldım bas ucuna koydum bekliyorum ne zaman yspsam diyeNe guzel cnm insallah olmassjn bebisin vardirrrr
Kızlar;Folik asit
eksikliği düşüğe yol açabiliyormuş.
Bebeğin tutunabilmesi için de etkiliymiş. Ben bu gün başladım.
Zaten hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlamış olmak, çocuğun gelişimi için çok faydalıymış.
![]()
Hala beklemedeyim adeyimin üzerinden 2 gün gecti inş. Psikolojik değildir okadar heycsnlıyımki anlatamsm testi aldım bas ucuna koydum bekliyorum ne zaman yspsam diye
Tatlım idrar restwri adetin üzerinden 1 hafta gecince keain sonuc veriyomus benm bugun 3. Fünüm sabah yaptım negatif ama hala beklemedetm umutluyumAdetim yarin degil diger gun yani ayin 13 de simdi gebelik testi yaptim dayanamadim 've sonuc yine ayni artik umidim yok negatif goruyorum ancak olsaydi cikardi zaten yokmus bu ayda olmadi nasip degilmis artik![]()
Tatlım idrar restwri adetin üzerinden 1 hafta gecince keain sonuc veriyomus benm bugun 3. Fünüm sabah yaptım negatif ama hala beklemedetm umutluyum
Amin inş. Cnm tek korkum bu gecikmelerinin psikolojik olmasıNe bilim canim sanmiyorum artik stresten bunlima girdim zaten hayirlisi artik rabbim en kisa zamanda sevindirsin bizi
Merhaba kizlar. Benimde beklenen bat tarihi 13 temmuz. 3.5 yildir evliyiz bir kimyasalim var. 2.5 yildir da bebek istiyoruz. Esimin sperm hizi yavas vitamin kullaniyor 3 aydir. Sogan kuru yaptim daha once, folik asit kullaniyorum 2 aydir falan. Eger bu ayda olmazsa meryem ana eli otu aldim onu kullanacagim. Fatma ana eli otu diye de geciyor. Dogum yapacak kadinlar kullaniyo daha cok ama gebelikte de ise yariyormus. Her şey vesile... Rabbim kucagimizi bos birakmasin
Amin inş. Cnm tek korkum bu gecikmelerinin psikolojik olması
Canim benim okudugum, suyun icine sürahiye koyuyormusun o otu. O sudan gunde bir bardak esinde sende iciyormusun. Suya baslama zamani adetin bittikten hemen sonra 10 gün iciyormussun. Su bittikçe ekliyormusun. O ot suyun icinde aciliyormus, acildikca rahimde aciliyormus ve spermlerin gecisi kolaylasiyormus. Yumurtlama zamanin gecince sudan cikarmak gerekiyormus. Zaten cikarinca ot eski haline donuyormus. Bir de iliski esnasinda uzerinde olmasida faydaliymis. Bunlar benim arastirdiklarim. Prof.dr. Cevat Akşit hoca youtube de anlatmis bu otu. Izlemek istersenizBende var canim o ottan annem umreden getirdi nasil kullaniliyor soylermisin bende yapim az![]()
Canim benim okudugum, suyun icine sürahiye koyuyormusun o otu. O sudan gunde bir bardak esinde sende iciyormusun. Suya baslama zamani adetin bittikten hemen sonra 10 gün iciyormussun. Su bittikçe ekliyormusun. O ot suyun icinde aciliyormus, acildikca rahimde aciliyormus ve spermlerin gecisi kolaylasiyormus. Yumurtlama zamanin gecince sudan cikarmak gerekiyormus. Zaten cikarinca ot eski haline donuyormus. Bir de iliski esnasinda uzerinde olmasida faydaliymis. Bunlar benim arastirdiklarim. Prof.dr. Cevat Akşit hoca youtube de anlatmis bu otu. Izlemek isterseniz
Amin canim isteyen herkese versin rabbim insallah.Himmm ilk defa duydum anladim canim benim cok tesekkur ederim rabbim en kisa zamanda versin sana insallah
Canım merhaba bende istiyorum bir senedir çocuk geçen sene bir düşügüm oldu normal hamile kalmıştım sorun yok elinde ve bende geçen ay çatlatma iğnesi kullandım nafile bu ay herşeye ara verdim dedim ama bi ablam fatma ana eli otu getirdi onu içtim sen ne zaman içtin nasıl içtinMerhaba kizlar. Benimde beklenen bat tarihi 13 temmuz. 3.5 yildir evliyiz bir kimyasalim var. 2.5 yildir da bebek istiyoruz. Esimin sperm hizi yavas vitamin kullaniyor 3 aydir. Sogan kuru yaptim daha once, folik asit kullaniyorum 2 aydir falan. Eger bu ayda olmazsa meryem ana eli otu aldim onu kullanacagim. Fatma ana eli otu diye de geciyor. Dogum yapacak kadinlar kullaniyo daha cok ama gebelikte de ise yariyormus. Her şey vesile... Rabbim kucagimizi bos birakmasin
bende farklı yaptım benim okuduğum yazıda diyorki yumurtlama gününde bir sürahiye otu koy içine felak nas ayetel kürsi meryem suresi fatiha oku iki rekat namaz kıl ve sabah akşam o sudan iç diyor dün gece yumurtlama günümdü yaptık ve ilişki olduCanim benim okudugum, suyun icine sürahiye koyuyormusun o otu. O sudan gunde bir bardak esinde sende iciyormusun. Suya baslama zamani adetin bittikten hemen sonra 10 gün iciyormussun. Su bittikçe ekliyormusun. O ot suyun icinde aciliyormus, acildikca rahimde aciliyormus ve spermlerin gecisi kolaylasiyormus. Yumurtlama zamanin gecince sudan cikarmak gerekiyormus. Zaten cikarinca ot eski haline donuyormus. Bir de iliski esnasinda uzerinde olmasida faydaliymis. Bunlar benim arastirdiklarim. Prof.dr. Cevat Akşit hoca youtube de anlatmis bu otu. Izlemek isterseniz
Merhaba canim. Ben otu yeni aldim ve henüz kullanmadim. Bugun regl gunum hala olmadim ama regl olursam ondan sonra baslayacagim. Rabbim gönlümüzün muradini verain inşallahbende farklı yaptım benim okuduğum yazıda diyorki yumurtlama gününde bir sürahiye otu koy içine felak nas ayetel kürsi meryem suresi fatiha oku iki rekat namaz kıl ve sabah akşam o sudan iç diyor dün gece yumurtlama günümdü yaptık ve ilişki oldu
Gec dollenme falan olabilir mi acaba? Benim bi arkadasim 10 gün adet olmadi, testlerde negatif cikti. En son kan testi verdi orda anladi hamile oldugunuKıxkar 4. Günümde bitti ama hala adet olmadım işin ilginç tarafı bugün test yaptım negatif ne yapmam gerek
İnşallah olmassın canım gerek kalmazMerhaba canim. Ben otu yeni aldim ve henüz kullanmadim. Bugun regl gunum hala olmadim ama regl olursam ondan sonra baslayacagim. Rabbim gönlümüzün muradini verain inşallah