• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kasık ağrım değişiyor sanki. Gelicek gibi hissediyorum.:110:Yarın da gelmezse bi test daha patlatıcam.:KK76:
canım merhaba bu kasık ağrısı adet ağrısı mı hamilelik ağrısı mı diye kafaya taka taka gelecek olan adetimi de mahfettim. Srtesten adetim bile doğru düzgün olmuyor şu an çok az az geliyor. O yüzden bence hiç kafaya takma düşünmemeye çalış. Stres adetimizi çok etkiliyor geciktiriyor. O yüzden bizde her ay umutlanıyoruz :(

canım merhaba bu kasık ağrısı adet ağrısı mı hamilelik ağrısı mı diye kafaya taka taka gelecek olan adetimi de mahfettim. Srtesten adetim bile doğru düzgün olmuyor şu an çok az az geliyor. O yüzden bence hiç kafaya takma düşünmemeye çalış. Stres adetimizi çok etkiliyor geciktiriyor. O yüzden bizde her ay umutlanıyoruz :KK43:
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu kadar masum bir şeyi böyle yürekten istemek... Dilerim karşılıksız kalmaz.

Kızlar benimde bat yarın vajinamda sızlanma batma var neden olabilir ki :KK51:

Hayırlısı kuzum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah :dua: benimde bugün bat günüm bakalım nolcak :KK51: senin günün geçmişmiydi canım[/QUOTE
Hayırlısı kuzum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah :dua: benimde bugün bat günüm bakalım nolcak :KK51: senin günün geçmişmiydi canım
Naptın canımmm

Bu sabah saat 10 gibi bir damla kahverengi lekelenme oldu. Devamı gelmedi. Yerleşme kanaması mıdır? Kırmızıyı görmedim sonuçta.

Back