- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Evet bu gün yada yarın diye bekliyordum.olabilir canım bat bugün müydü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu gün yada yarın diye bekliyordum.olabilir canım bat bugün müydü
test yap canım aklında soru işareti kalmamış olur.inşallah yerleşme kanamasıdır.Evet bu gün yada yarın diye bekliyordum.
Ayyyy inşallah yaa. İş yerimdeyim şimdi. Yakında eczane yok. Eşime söyleyeyim alsın bi tane.test yap canım aklında soru işareti kalmamış olur.inşallah yerleşme kanamasıdır.![]()
Olabilir canim :) tutunma kanaması olabilir devamı gelmediyse biraz bekle bakalım.Bu sabah saat 10 gibi bir damla kahverengi lekelenme oldu. Devamı gelmedi. Yerleşme kanaması mıdır? Kırmızıyı görmedim sonuçta.
Hadi canım sende mi nolcak bizim halimizzz
Napalım vardır bi hayır bunda da bekleyelim ve devam edelimHadi canım sende mi nolcak bizim halimizzzzamanı var demekki kuzumm
Öyle canım yaaaaNapalım vardır bi hayır bunda da bekleyelim ve devam edelim![]()
İnşallah kunfeyekunnnYaradana sığınıp bekliycez yavrum.
O' ol diycek bizim içimizde bir can yeşerecek.
Pozitif olsaydı 5 dk içinde çıkardı...merhaba kızlar benim adete 10 gün var test yaptım negatif çıktı testi atmadım bir gün sonra tekrar baktım ikinci çizgi gayet belirgin çıkmıştı test mi hatalı sizce ?
Selam kızlar bat 9 temmuzdu ama olmadım cok heycanlayım allahım ümitlerimi bosa cıkarma yarabbim
yumurtan geliştiyse bide iğne verir inş tutarevet klomen verdi.
ay canım geldi mi adetinGelmedi canımmm arada bi ağrı giriyor adet olacakmisim gibi ama geçiyor adet belirtilerim yok batma oluyor uyku hali sürekli sende durum ne canım
Adetim bugün bitti canım az oluyor benim ağustosa inşallahay canım geldi mi adetinben adetimi bekliyorum canım 18inde