• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ya yinede şükretmek gerek halimize..
Peki sende son durum ne yeni mi oldun histereskopi yoksa çok önce mi ??
Yok canim ben ilk histereskopiyi subat ayinda iki ay arayla da ikinciyi nisanda oldum tek seferde alinamadi cunku. Esminde degerleri skntili hareket ve morfoloji sorunu var 3 aydir o da ilac kullaniyor. Ben 16 aylik evliyim hic hamile kalamadim malesef. Benim rahmimde sknti vardi onun haricinde baska bi skntim yok simdi de esimin degerlerini yukseltmeye calisiyoruz insallah olurda bizde beklemeyiz artik bu aydan da pek umudum yok agrilarim basladi cunku

Yok canim ben ilk histereskopiyi subat ayinda iki ay arayla da ikinciyi nisanda oldum tek seferde alinamadi cunku. Esminde degerleri skntili hareket ve morfoloji sorunu var 3 aydir o da ilac kullaniyor. Ben 16 aylik evliyim hic hamile kalamadim malesef. Benim rahmimde sknti vardi onun haricinde baska bi skntim yok simdi de esimin degerlerini yukseltmeye calisiyoruz insallah olurda bizde beklemeyiz artik bu aydan da pek umudum yok agrilarim basladi cunku
Esiniz ne kullaniyor acaba hareket problemi icin bizde de var ayni sorun 2 aydir proxeed kullaniyoruz.Proxeed den once bir kez kimyasal gebelik yasadim

Esiniz ne kullaniyor acaba hareket problemi icin bizde de var ayni sorun 2 aydir proxeed kullaniyoruz.Proxeed den once bir kez kimyasal gebelik yasadim
Proxeed plus kullaniyor onun haricinde bi ara keciboynuzu kuru icirdim incir yedirdim zeytinyaginda bi de yeni e vitaminine basladik canim hareket %7 cikmisti simdi ne alemde bilmiyorum gebelik olusmadgina gore demek ki istenilen seviyeye ulasmamis

Proxeed plus kullaniyor onun haricinde bi ara keciboynuzu kuru icirdim incir yedirdim zeytinyaginda bi de yeni e vitaminine basladik canim hareket %7 cikmisti simdi ne alemde bilmiyorum gebelik olusmadgina gore demek ki istenilen seviyeye ulasmamis
Anladım ayagim kırılmadan once keciboynuzu ve inciri duzenli yapiyordum sonra koptu maalesef simdi sadece ilaca devam ediyoruz o da,bütçemizi sarsıyor insallah en kisa zamanda olur .Hareket istenen duzeye gelmeden de hamile kalıniyor ama,maalesef benimki gibi kimyasalla sonuçlaniyor O nedenle Rabbim tez zamanda sifa versin insallah herkese

Anladım ayagim kırılmadan once keciboynuzu ve inciri duzenli yapiyordum sonra koptu maalesef simdi sadece ilaca devam ediyoruz o da,bütçemizi sarsıyor insallah en kisa zamanda olur .Hareket istenen duzeye gelmeden de hamile kalıniyor ama,maalesef benimki gibi kimyasalla sonuçlaniyor O nedenle Rabbim tez zamanda sifa versin insallah herkese
Evet canim ya maddi olarak gercekten bizde zorlanmaya basladik artik yani acaba diyorum asilama mi yaptirsam kafamda deli sorularrrr

Canim sen hamile misin takvimin var ama ?

Hayir canim degilim ama bana ugur getiriyor martta kurtaj oldum bos gebelikti o aydada takvim yaptim ugurlu geldi belki ugur getirir yine diye yaptim cnm suan adetime 8 gun var idrar testinde yapsam hamilelik varsa gosterir mi cok mu erken

Hayir canim degilim ama bana ugur getiriyor martta kurtaj oldum bos gebelikti o aydada takvim yaptim ugurlu geldi belki ugur getirir yine diye yaptim cnm suan adetime 8 gun var idrar testinde yapsam hamilelik varsa gosterir mi cok mu erken
Kana karistiysa eger hcg belki gosterir bazilarininki cikiyor icim rahat etsin diyorsan erken gebelik testleri var onlardan yap ama onuda 6 gun onceden yapman lazim 2 3 gun daha sabret bence

Bat tarihi temmuz 12 olan bir garibane de ben kizlar ve hic bir belirti yok yine tirt bu ay anlasilan

Kana karistiysa eger hcg belki gosterir bazilarininki cikiyor icim rahat etsin diyorsan erken gebelik testleri var onlardan yap ama onuda 6 gun onceden yapman lazim 2 3 gun daha sabret bence

Anladim canim tesekurler ama yok ben bekleyeyim adet olmazsam test yaptiririm erken dedigin gibi bencede sabirla hasretle bekleyecegim bebisimi insallah olur bu ay saglikli bi sekilde :KK200::anneadayı::emir_bebek:

Öyle umutsuz olma canım ya adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı diyorlar inşallah seninkide hamilelik belirtisidir...
Inşallah eşinde de problem kalmaz canım benim..
Çok zor valla beklemek bende 4 yıllık evliyim ama hiç hamile kalamadım :(:(

Öyle umutsuz olma canım ya adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı diyorlar inşallah seninkide hamilelik belirtisidir...
Çok zor valla beklemek bende 4 yıllık evliyim ama hiç hamile kalamadım :KK43::KK43:

Allahim yar 've yardimciniz olsun evleneli 1 yil olucak benimde gebe kaldim bos gebelikti malesef cok zor surecti benim icin 've 3 ay ara verdim korunduk dr. Tavsiyesiyle 've bu ay korunmadik sadece ama sanki yillardir hasret kalmisim gibi cok zor yani rabbim ennnnn kisa zamanda sana hayirlisiyla versin insallahhh 've 4 yil deyince kendi kendime dedim ki ne bu acelen sabret senden daha cok bekleyenler sadece sabir rabbim sabrimizi arttirsin benden once sana versin insallah :KK200::KK43::110::KK200:

Anladim canim tesekurler ama yok ben bekleyeyim adet olmazsam test yaptiririm erken dedigin gibi bencede sabirla hasretle bekleyecegim bebisimi insallah olur bu ay saglikli bi sekilde :KK200::anneadayı::emir_bebek:
Bekle canım ya varsa zaten
Çok zor valla beklemek bende 4 yıllık evliyim ama hiç hamile kalamadım :KK43::KK43:
İnşallah öyledir canım sabaha karşı ağrılarım daha da arttı. Her an oldum olacam teyakkuzdayım yani :D

Kizlar şimdi muayeneden çıktım allahima sukurler olsun ki kistim kaybolmus ebru destan kurlerini ve bikac gun sogan kuru yapmistim simdi kan verdim beta icin sonuc bekliyorum

Sizce benim gecikmem var mı 9 haziranda regl oldum bugün 27 . Gunum adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyor sol kasıkta batma oluyor halsizlik yorgunluk uyku isteği var ama kaç günde bir regl olduğumu bilmiyorum 19nisan 16mays 9 haziran 3 aylik adet takvimim bazen 23 günde bir olurken bazen 26 günde 29 günde oluyorum teste erkenmi
Ben de bugün yaptım. Maalesef yok. Gecikmeyi umuyorum bütün kalbimle. Sen ne durumdasın? İnşallah gelmemiştir.

Back