• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
Benim de 22 temmuz.. 8 Temmuz'da yumurtlama oldu. Daha önceki ayda yumurtlamayı yakalamıştım ama devamı gelmemişti. Bakalım bu ay sonuç ne olacak

kızlar bu ay azda olsa ümidim vardı doktor klomen verdi klomenden sonra iki yumurtam vardı sağ ve sol da olmak üzere çatlatma iğnesi verdi ama maalesef tutmadı. ne yazıkki bugün adet oldum. benim gibi olan varsa gelin sarılcam.
Benim de aynisi yanliz adet olmadim günümü bekliyorum test icin

Adetim bugün bitti canım az oluyor benim ağustosa inşallah :KK43: rabbim gönlüne göre versin seninde ins olmazsın kuzumm
yaa canım ya üzüldüm :( rabbim bize ne zaman nasip edecek acaba :( rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten bu bekleme süreci çok zormuş rabbim bundan beter dert vermesin inş

Kızlar ben test yaptırsm 0 cıktı ama hala reql olmadım sizce geç döllenme olsa zamanla yükselirmi

yaa canım ya üzüldüm :KK43: rabbim bize ne zaman nasip edecek acaba :KK43: rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten bu bekleme süreci çok zormuş rabbim bundan beter dert vermesin inş
Amiin canım amin :( olacağını bilsem hani takmam kafaya zaten olur diye :( olmazsa diye korkuyorum :(((

Amiin canım amin :KK43: olacağını bilsem hani takmam kafaya zaten olur diye :KK43: olmazsa diye korkuyorum :KK43:((
aynen canım inan bende öyleyim kaç sene oldu halen olmuyor gerçekten psikoloji olarakta çöküyorsun :( bide insanların sürekli neden çocuk yapmıyorsun neden düşünmüyorsun demeleri iyice insanın moralini bozuyor :(

aynen canım inan bende öyleyim kaç sene oldu halen olmuyor gerçekten psikoloji olarakta çöküyorsun :KK43: bide insanların sürekli neden çocuk yapmıyorsun neden düşünmüyorsun demeleri iyice insanın moralini bozuyor :KK43:
Yalan söylemek zorunda bırakıyorlar düşünmüyoruz erken şöyle böyle demek zorunda kalıyoruz bilmiyorlar ki bizde istiyoruz evlat sahibi olmayı Allah dan gelen bişi biz elimizden geleni yapıyoruz ki :(

Yalan söylemek zorunda bırakıyorlar düşünmüyoruz erken şöyle böyle demek zorunda kalıyoruz bilmiyorlar ki bizde istiyoruz evlat sahibi olmayı Allah dan gelen bişi biz elimizden geleni yapıyoruz ki :KK43:

Benim iki. Eltim ikiside fenalikta yarisirlar biktim ignemelerinden cocuk cocuk cocuk kocam.istemiyor um.daha erken dedide susturdu disuncesizler sarilirken kulagina bebek.soranlar gicik oluyorum

Benim iki. Eltim ikiside fenalikta yarisirlar biktim ignemelerinden cocuk cocuk cocuk kocam.istemiyor um.daha erken dedide susturdu disuncesizler sarilirken kulagina bebek.soranlar gicik oluyorum
Her misafirliğe gittimizde tokalasip sarılırken kulağıma benimde diyorlar bı değişiklik var mı bebiş var mı diye insanlar neden bu kadar kırıcı ki. Onların isteğine göre mi çocuk yapcaz? Belki gerçekten düşünmüyoruz ? Belki bizde çok istiyoruz ama olmuyor yaradan dan gelen bişi :(

C candu canım laparoskopi ücreti ne kadar ??
Canim kusura bakma yeni gordum mesajini ben memleketteydim giremedim o yuzden yazamadim ben zeynepkamilde oldum ameliyati o yuzden ucret odemedim yani ssk li oldugun icin bilemiycem ama ozel hastaneler 8000 e kadar fiyat veriyorlar ameliyat icin diye biliyorum

Kızlar size bi sorum olcak adetten 1 gün önce ki ilişkide hamike kalınırmı

Evet kan testi yaptrmıstım 3. Günü ama 0 cıktı bugün 8. Günüm hala adet olmadım
gebelik varsa çıkar normalde şuanda sen gebeysen değerin 100-300 felan çıkar diyebiliyorum bence kadın doğuma görün neyden dolayı adet olmuyorsun diye

En son gittiğimde hamile olmaya bi engel yok dedi folik asit verdi yanlız gec yumurtlamıs olabilirimişim beklenen adettrn önce oyuzden 15 gün beklemem gerekiomus

Back