- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Ve geçen hafta yüzüstü yatmakta zorlandım hep rahatsız etti beni kasıklarım ağrıdı ama kendime de güvenmiyorum bilinçaltım bana oynuyor olabilir :)Kızlar herhangi bir belirtiniz var mı?
merhba kızlar benim 5 ağustos
hiç belli olmaz arkadaşim ne zaman nasıl olacağı bol bol dua etbenimde 8-10 arası kızlar.. ben ovulasyon günümü testle yakaladım.. ondan önceki günü , yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirebildim sadece... doktor bana yumurtamın 20 mm olduğunu söylemişti ama eşimde ileri sperm hareketliliği sadece %1 o yüzden umudum yok.. ama ilk defa kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor... acaip gaz sıkışmam ve sırt ağrım var... umutlanmak istiyorum ama olmayacağınıda biliyorumyumurta çatladığı içinde gebelik olmadan da bu belirtiler olabiliyormuş
Evet benimde öyle ama geçen ayda bu şekildeydim sanırım benim vücudum bunolaya daha yeni alışıyorBenim aşırı derece gazım var kasıklarıma ağrı girip duruyor saniyelik sonra geçiyor bi yandan üşüttüm mü diyorum kafam karışık biraz :)
Dua gerçekten çok önemli Rabbim hayırla sonuçlandırsınhiç belli olmaz arkadaşim ne zaman nasıl olacağı bol bol dua et
Benimde akıntım yoğun geliyor gazda var ne olduguunu kestitemiyorum akısına bıraktım cok kafamıza takıncada gercekten olmuyorKızlar selam ne durumdasınız benim bugün gazım devam ediyor ve az önce eve geldim çok yoğun beyaz akıntım var adet olacağım gibi doğuyor içime
Evet gerçekten stres çok büyük bir etken ama insan düşünmeden de edemiyor şimdi gel ki bekle o günüBenimde akıntım yoğun geliyor gazda var ne olduguunu kestitemiyorum akısına bıraktım cok kafamıza takıncada gercekten olmuyor
İnşallah burdan o güzel haberi veririzEvet gerçekten stres çok büyük bir etken ama insan düşünmeden de edemiyor şimdi gel ki bekle o günü
İnşallahhhhİnşallah burdan o güzel haberi veririz
Yaptim
Ayy çok az kalmış. Acaba test yapsan çıkar mı şimdmerhba kızlar benim 5 ağustos
Yaptimkabul ediyorum huşu ile iNanarak yapmadim artk tukeniyorum yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?