- 27 Temmuz 2019
- 141
- 71
- 48
- 34
- Konu Sahibi mihrimahayse
Kızlar selam ne durumdasınız? Benim iştahım açık kasıklarımda ağrı var ama adet belirtsi gibi sizde ne vaar be yok:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef kuzum erken regli oldumAyy çok az kalmış. Acaba test yapsan çıkar mı şimd
Hadi önümüzdeki aya nasipse o zamanmalesef kuzum erken regli oldum![]()
Ben de ovitrelle vuruldum bu ay günler geçmiyor bat8iBenim bat 10 bu ay ovitrelle vuruldum bakalım çifte bayram yasarım insallah![]()
Senin 3 gün kalmış ne güzel ben 14. Güne kadar bekleyeceğim test içinBen de ovitrelle vuruldum bu ay günler geçmiyor bat8i![]()
hayırlısı kuzum 2 yıldır bekliyoruz biraz daha bekleriz :)Hadi önümüzdeki aya nasipse o zaman ☺
Bat günü nedir? Adet günü mü
Evet beklenen adet tarihi:)Bat günü nedir? Adet günü mü
Bizim de 1 yıl oldu. İnsan sabırsızlanıyor :)hayırlısı kuzum 2 yıldır bekliyoruz biraz daha bekleriz :)
biryandan sabırsızlanıyorsun ama vakit geçtikçe umudunu kaybediyosun bazenBizim de 1 yıl oldu. İnsan sabırsızlanıyor :)
Kasikta asiri agri batma dunden beri uyutmadi aksam acile gidecegim ilac da icemiyorum battaniye polar falan sardim smdi naamzi da oturarak kilacagm![]()
idrar negatif . Beta hcg tsh ve baska hangi test isteyeyim oneriniz var mi progesterona gec mi kaldim 28 i yumurtlama idi ov. Testi yapmistm . Tsh kesin baktrmaliyim cnku cok inip cikiyor dr degisik bir durum gorememisti . Genel hemogram isteyeyim di mi beta haricinde
baska ne isteyeyi kan da
![]()
Yaa hep bakildiginda ac tok deemdiler 3 kez bakilditsh aç karna bakılıyor
Yaa hep bakildiginda ac tok deemdiler 3 kez bakildipoztif daha gormedm insallah gorrum umudum yok ama
![]()