Gebeliğe Hazırlık Bat günü 9 Ağustos olanlar birlikte geri sayım yapalım mı☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam ne durumdasınız? Benim iştahım açık kasıklarımda ağrı var ama adet belirtsi gibi sizde ne vaar be yok:)

Kasikta asiri agri batma dunden beri uyutmadi aksam acile gidecegim ilac da icemiyorum battaniye polar falan sardim smdi naamzi da oturarak kilacagm 😵 👈 idrar negatif . Beta hcg tsh ve baska hangi test isteyeyim oneriniz var mi progesterona gec mi kaldim 28 i yumurtlama idi ov. Testi yapmistm . Tsh kesin baktrmaliyim cnku cok inip cikiyor dr degisik bir durum gorememisti . Genel hemogram isteyeyim di mi beta haricinde 🤔 baska ne isteyeyi kan da 😋

Benim bat 10 bu ay ovitrelle vuruldum bakalım çifte bayram yasarım insallah 🥰🥰

Benim de dokuzu erken gebelik testi yaptım bugün tertemiz çıktı testim 😂nasip artık bi dahaki aya iniallah

Kasikta asiri agri batma dunden beri uyutmadi aksam acile gidecegim ilac da icemiyorum battaniye polar falan sardim smdi naamzi da oturarak kilacagm 😵 👈 idrar negatif . Beta hcg tsh ve baska hangi test isteyeyim oneriniz var mi progesterona gec mi kaldim 28 i yumurtlama idi ov. Testi yapmistm . Tsh kesin baktrmaliyim cnku cok inip cikiyor dr degisik bir durum gorememisti . Genel hemogram isteyeyim di mi beta haricinde 🤔 baska ne isteyeyi kan da 😋

tsh aç karna bakılıyor

Back