- 27 Temmuz 2019
- 141
- 71
- 48
- 34
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Hadi inşaallahhBenimde 8 i
Benim geçen ay strese bağlı tahminimce 4 gün gecikmişti ve çok umutlanmıştım.Benimde 9
İnşallah gönlümüze göre olur canımBenim de 7siheyecanla bekliyorum bakalım bebiş var mı. Niyeyse çok umutlu değilim ama beklemesi heyecanlı
İnşallahİnşallah gönlümüze göre olur canım♥
Benim adetlerim düzenli olur sadece mevsim geçişlerinde va kayıyor. O yüzden aşağı yukarı ovulasyon tarihimi biliyorum var yumurtlama ağrısını hissederim bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım testi yaptığım ikinci gün pozitifi gördüm o günü maalesef değerlendiremedim ama önceki ve sonraki gümleri değerlendirdim hayırlısıyla bekliyorumSelam kizlar,benim de 12si nasipse.
Hayirlisi hepimiz icin.
Ovulasyon takibi yaptiniz mi? Kitlerle,akintiyla ya da uygulamalarla?
Bende cok umutluyum bu ayBenim geçen ay strese bağlı tahminimce 4 gün gecikmişti ve çok umutlanmıştım.
Ben bu ay catlatma ignesi vurundumBenim geçen ay strese bağlı tahminimce 4 gün gecikmişti ve çok umutlanmıştım.
Hayır ben yapmadım. Sadece ovulasyonu takip ettim Pepapp ve Flo ile. Ama akışına bıraktım stres olmamak içinSelam kizlar,benim de 12si nasipse.
Hayirlisi hepimiz icin.
Ovulasyon takibi yaptiniz mi? Kitlerle,akintiyla ya da uygulamalarla?
Eğer üçüncü aydan sonra olmazsa bende düşünüyorumBen bu ay catlatma ignesi vurundum
Ben de kullanmiyorum. Appten baktim ben de.Hayır ben yapmadım. Sadece ovulasyonu takip ettim Pepapp ve Flo ile. Ama akışına bıraktım stres olmamak için
App lerde ne kadar doğru acaba aynı tarihler olmasına rağmen birinde 26 birinde 25 temmuzdu yumurtlamaBen de kullanmiyorum. Appten baktim ben de.
Benim aşırı derece gazım var kasıklarıma ağrı girip duruyor saniyelik sonra geçiyor bi yandan üşüttüm mü diyorum kafam karışık biraz :)Kızlar herhangi bir belirtiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?