Gebeliğe Hazırlık Bat günü 9 Ağustos olanlar birlikte geri sayım yapalım mı☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde 8-10 arası kızlar.. ben ovulasyon günümü testle yakaladım.. ondan önceki günü , yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirebildim sadece... doktor bana yumurtamın 20 mm olduğunu söylemişti ama eşimde ileri sperm hareketliliği sadece %1 o yüzden umudum yok.. ama ilk defa kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor... acaip gaz sıkışmam ve sırt ağrım var... umutlanmak istiyorum ama olmayacağınıda biliyorum :KK43: yumurta çatladığı içinde gebelik olmadan da bu belirtiler olabiliyormuş

benimde bat 8 ağustos arkadaşlar. bende ovulasyon testi kullandım ilk defa bu ay. 23 temmuz yumurtlama günümdü. 22-23-25 temmuzu değerlendirdik. inşallah bende hamileyimdir. dün ve dünden önceki gün erken gebelik testi yaptım hafif çizgi vardı kıl gibi ama kullandığım test days comfort early diye bir test yanıltıcı olmuş çoğu kişide o yüzden umutlanmak istemiyorum..

benimde 8-10 arası kızlar.. ben ovulasyon günümü testle yakaladım.. ondan önceki günü , yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirebildim sadece... doktor bana yumurtamın 20 mm olduğunu söylemişti ama eşimde ileri sperm hareketliliği sadece %1 o yüzden umudum yok.. ama ilk defa kasıklarımda ara sıra batmalar oluyor... acaip gaz sıkışmam ve sırt ağrım var... umutlanmak istiyorum ama olmayacağınıda biliyorum :KK43: yumurta çatladığı içinde gebelik olmadan da bu belirtiler olabiliyormuş
hiç belli olmaz arkadaşim ne zaman nasıl olacağı bol bol dua et

Kızlar selam ne durumdasınız benim bugün gazım devam ediyor ve az önce eve geldim çok yoğun beyaz akıntım var adet olacağım gibi doğuyor içime 😞

7DB4776D-79B2-4CD4-AFB8-9D64CB8FDD1C.jpeg
7DB4776D-79B2-4CD4-AFB8-9D64CB8FDD1C.jpeg

Benim de 9 u . Ama ovulasyon testi yaptim ona gore ustune sayarsam 11 i bekliyorummm

Yaptim 😔 kabul ediyorum huşu ile iNanarak yapmadim 😔 artk tukeniyorum yavas yavas

Olmayınca bir türlü insanın umudu biraz kırılıyor doğru ama inanmaktan asla vazgeçme zamanı vardır canım bekleyeceğiz Rabbim ne zaman ol derse.. İnşallah çok beklemeyiz ama dileğim bir an evvel hamile kalmak :)

Back