Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olmuştur 🙏 bende gözle görülür akıntı aylardır olmuyor ama hamile kalanların hepsinde olmuş bi kaç güne belli olur
Ya akıntım var hafıf göğüs agrısı da var ama cok az ya aslında ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve yasadıgım bütün belırtılerı unuttum

Ya akıntım var hafıf göğüs agrısı da var ama cok az ya aslında ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve yasadıgım bütün belırtılerı unuttum
Bütün belirtiler aynı olmaz bekli bence 4 ay öncesini unut onu düşünüp kendini üzme inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş haberini alırsın 🥰

Bütün belirtiler aynı olmaz bekli bence 4 ay öncesini unut onu düşünüp kendini üzme inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş haberini alırsın 🥰
İnşâllah canım bu yasadıgım kötü günleri bana unutturacak bir habere cok ihtiyacım var 😔

Doğrudur canım benimde 2 ay önce kimyasal oldu ama bende hiç belirti olduğunu bile hatırlamıyorum inşAllah bu ay bizim için hayırlısı olur herkes için 🙏

Evet ama çok şükür bitti biraz önce sipariş verdim yarın gelir heralde yenileri 3 erken 5 normal sabah akşam yaparım artık 🤣
Hangi siteden ve ne kadara alıyosun canım bende birazdan eczaneden alıcam iki tane her ihtimale karşı 😁

Kizlar ne zaman çatladı biliyorum ama fkö adet yarın 20 gösteriyor geçen ay 22 de oldumafedersiniz çökelek gibi akinti geldi ve sag kasikta agri var 1 hafta gecti bas donmesi var ara ara basim midem beraber dönüyor sanki düşük tansiyonla geziyorum su içiyorum çok fena ifrata sikisiyorum erken gebelik testin var yapsam mi acaba

Kizlar ne zaman çatladı biliyorum ama fkö adet yarın 20 gösteriyor geçen ay 22 de oldumafedersiniz çökelek gibi akinti geldi ve sag kasikta agri var 1 hafta gecti bas donmesi var ara ara basim midem beraber dönüyor sanki düşük tansiyonla geziyorum su içiyorum çok fena ifrata sikisiyorum erken gebelik testin var yapsam mi acaba
Hala yapmadın mı 🤭 ben olsam çoktan yapmıştım hadi tap bize de haber ver bebek haberi duymaya ihtiyacımız var

Hala yapmadın mı 🤭 ben olsam çoktan yapmıştım hadi tap bize de haber ver bebek haberi duymaya ihtiyacımız var
Hamislik olacağını sanmıyorum ama akşam test yapabilirim suan isyerindeyim artık akşamı beklemek lazım senin bay günün ne zaman

Canım yap bencede

Back