Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tahmini ovulasyon sonrası 9. Günüm (adete 5 gün kaldı) erken gebelik testi negatif.. ovulasyon gününden emin olup da 9 günden daha geç sürede öğrenen var mı?

Benim de bat’ım 20 si.. bugün yumurtlama sonrası 9. Günüm negatif çıktı umut var mı hala? 8-9 günde kana geçer diyorlardı?

Cok heyecanlanmak istemiyorum cunku Subat ayinda dusuk yaptim. bu kadar erken ogrendigim icin su an panic oldum. Test bozuk olabilir mi?
2289232

• Beğen
Reactions: Bdc
O zaman ayrintilari soyliyim. Benim son adet tarihim 20 Haziran. Adet dongum 30 gun civari suruyo. Ovulasyon testi 5 temmuzda pozitif cikmisti. Biz de 3,4,5,6 degerlendirdik :) 3 gundur karin agrisi, karinda boyle cekilme hissi oluyo. Onun disinda pek bi belirti yoktu. Sok oldum bu sonuca. Evet 2 gun sonra yapip koyulasma bakacagim.

Bir de ilk dusuk yaptigim hamileligimde ovulasyon sonrasi 9. gun negatif 14. gun positif cikmisti. Siz sabirli olun, umarim her sey istediginiz gibi olucak.
:KK200:

O zaman ayrintilari soyliyim. Benim son adet tarihim 20 Haziran. Adet dongum 30 gun civari suruyo. Ovulasyon testi 5 temmuzda pozitif cikmisti. Biz de 3,4,5,6 degerlendirdik :) 3 gundur karin agrisi, karinda boyle cekilme hissi oluyo. Onun disinda pek bi belirti yoktu. Sok oldum bu sonuca. Evet 2 gun sonra yapip koyulasma bakacagim.
Canım benimde 3 te pozitifti 5 te çatladı o zaman yapsam bende çıkar

Back