İnşallah güzel haberler alırsın canımSelammm kızlar bende bugün yumurtam çatlayalı 15.gün ve hala adet olmadım. Noröal siklusum 25, 27, 28,29 günlerde adet olurum... Bugün adetimin 27.günü... Hafif hareketlilik var ama önemli derecede değil. İnşallah 2 ay önceki düşüğümden sonra bu ay hayırlı haberler veririm sizlere. Dua edin nolur bana. Rabbim hepimizin gönlne göre versin amin çok amin.
Valla kuzum içinden geliyorsa sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme umudunu kaybetmeDayanamadım gittim test aldım ama sabah yapayım dimi
benim negatif kızlar. 4.9 hcg değer, beni umutlandırmıstı ama nasip değilmiş.ahenk35 ne yaptı acaba
Test mi yaptin regli mi oldun canim eğer Test yaptıysam idrara biliyorsun düşük değer olunca hemen yansımıyor bekle bakalim daha önce bu değer gibi mi çıkıyordu kan sonucunbenim negatif kızlar. 4.9 hcg değer, beni umutlandırmıstı ama nasip değilmiş.
adet oldum ben. ama öncesinde kan testimde düştü. sinyalleri aldımTest mi yaptin regli mi oldun canim eğer Test yaptıysam idrara biliyorsun düşük değer olunca hemen yansımıyor bekle bakalim daha önce bu değer gibi mi çıkıyordu kan sonucun
Yaptı mı canım test inşallah güzel haberi alırsınValla kuzum telefondaki programa göre regli olmam lazımdı fakat hala gelen giden yok geç ay 22 de olmuştum neyse hafif akintimda açık pembe leke vardı ama devamı gelir mi bilmiyorum uzun zamandır kabızlık sorunum yoktu ve dün çok hareketliydim ip atladım yakar top oynadım bugün evde bir sürü temizlik yaptim ama kabiz olmuşum çok şaşırdım b aşırı gaz yukluyum merakla bekliyorum bakım yarın gelen giden olacak mi diye akinti geliyor her yerim tutulmuş gibi ınş gelmiştir melegim artı bir da ayağımda ve bacagim kasılma Var bekliyorum
Canım benim hayırlısı buymus demek ki... Bu ay olsun hayırlısıyla inşaallah.. Her nasip vaktinin esiridir. Vakti geldiğinde özgür olacak inşallahAdet oldum bende ayın23 ünü bile beklemedi bi gün önce geldiincir kürü süt buharı ovulasyon hepsi yalan oldu
Üzülme canım hayırlısı olsun demekki olacağı varsa her türlü oluyo hiç bişey gerek olmadanAdet oldum bende ayın23 ünü bile beklemedi bi gün önce geldiincir kürü süt buharı ovulasyon hepsi yalan oldu
Hayırlısı olsun üzme kendini herşeyin hayırlısı kısmet olduğunda herşey bir vesile canım öyle düşünAdet oldum bende ayın23 ünü bile beklemedi bi gün önce geldiincir kürü süt buharı ovulasyon hepsi yalan oldu
benimde 21 temmuzdu bugün şu dakikaya kadar olmamıştım.test yaparım diyordum gerek kalmadı sonuç hüsran ...selam kızlar benimde 21 temmuz adet günüm ama bugün yaptığım erken gebelik testi negatif bu ayda olmadı
Erken gebelik testi yaptim 4 yada 5 gün önce negatif çıkmıştı galiba kırmızılar geliyorYaptı mı canım test inşallah güzel haberi alırsın
Sağlık olsun canim demekki hayirlisi boyleymisadet oldum ben. ama öncesinde kan testimde düştü. sinyalleri aldımdaha önce hep 0.2 falan çıkardı negatifken. o nedenle umutlanmıştım yükselir diye
Ben 2 tane program kullanıyorum adet takvimi olarak adetlerim düzensiz olduğundan. Birinde bat 23 ü birinde 25 i. Acaba test alıp yapsam yarın sabah çıkar mi ki?Erken gebelik testi yaptim 4 yada 5 gün önce negatif çıkmıştı galiba kırmızılar geliyor
Varsa çıkabilir 23 olsa gününde 25 olsa 2 gün kla yapmış oluyosunBen 2 tane program kullanıyorum adet takvimi olarak adetlerim düzensiz olduğundan. Birinde bat 23 ü birinde 25 i. Acaba test alıp yapsam yarın sabah çıkar mi ki?
Bende 2tane program kullanıyorum bitanesinde yarın olmam gerekiyo 23temmuz digernde ise 4gün var olmama bakalım bekliycem yarın olmazsam 3gün daha sabredicem test yaparsamda negatif cıkarsa diye korkuyorum adet olursam hüsrana ugramam heralde cnkü bu ay pek umutlu degilim degerlendirdik yumurtlama gününü o hafta gün asırı ilişkiyle ama rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik duygusunu hayırlı evlatlar versin hepimizeVarsa çıkabilir 23 olsa gününde 25 olsa 2 gün kla yapmış oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?