Yap için rahat etsinBen 2 tane program kullanıyorum adet takvimi olarak adetlerim düzensiz olduğundan. Birinde bat 23 ü birinde 25 i. Acaba test alıp yapsam yarın sabah çıkar mi ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap için rahat etsinBen 2 tane program kullanıyorum adet takvimi olarak adetlerim düzensiz olduğundan. Birinde bat 23 ü birinde 25 i. Acaba test alıp yapsam yarın sabah çıkar mi ki?
Bugün alıp yarın yapabilirim ancak. Yazarım sonucu yaparsam daYap için rahat etsin
Bekle canım bencede bi iki gün sonrasında zaten çıkar yapıncaBende 2tane program kullanıyorum bitanesinde yarın olmam gerekiyo 23temmuz digernde ise 4gün var olmama bakalım bekliycem yarın olmazsam 3gün daha sabredicem test yaparsamda negatif cıkarsa diye korkuyorum adet olursam hüsrana ugramam heralde cnkü bu ay pek umutlu degilim degerlendirdik yumurtlama gününü o hafta gün asırı ilişkiyle ama rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah annelik duygusunu hayırlı evlatlar versin hepimize![]()
Canım çıkmış ikinci çizgi hayırlısı olsunTest bu
Kaç dk sonra çıktıTest bu
Normal devlette değil canım özel paralıKIzlar acilde gebelik testi yaptırmak ücretli bilen var mı ?
Hemen cıktı ama sevımke istemıyorum ilk bebegımı 3 ay önce kaybettim düşük yaptım test bozuktur belkı ya BIlmıyorum soktayımKaç dk sonra çıktı
Hemen kötü düşünme sakin ol yarın bi daha test yap hakkında hayırlısı ama bence pozitif baya belli oluyoHemen cıktı ama sevımke istemıyorum ilk bebegımı 3 ay önce kaybettim düşük yaptım test bozuktur belkı ya BIlmıyorum soktayım![]()
Ama belirtim yok akıntım vardı o da kesildi hıc belirtim yok 3 ay önce bir dusugum var zaten gecen ay adet belırtım Dr olmadı yarın yine denıycemHemen kötü düşünme sakin ol yarın bi daha test yap hakkında hayırlısı ama bence pozitif baya belli oluyo
devlette de acil bir durum olmadığında yani yeşil alan muayenesi olduğunda para yansıtabiliyorlarmış. Hiç yaptırdın mı canım devlet acilindeNormal devlette değil canım özel paralı
Cankm sen acilde mi yaptırdın ?Kizlar benim beta sonucum geldi 161 yazıyor var mı yok mu çok düşük çünkü
Sağlık ocağında yaptım canımCankm sen acilde mi yaptırdın ?
Belirti olamaması demek hamile olmadığın anlamına gelmez ki belirtisi olmayan bir sürü kişi var adetleri geçene kadar farkında bile olmuyolarAma belirtim yok akıntım vardı o da kesildi hıc belirtim yok 3 ay önce bir dusugum var zaten gecen ay adet belırtım Dr olmadı yarın yine denıycem![]()
Canım normal gibi adetin gecikmiş miydiKizlar benim beta sonucum geldi 161 yazıyor var mı yok mu çok düşük çünkü
160 aslında hamile olduğun anlamına geliyor hayırlı olsun canım. Aile hekimi yorumlamadı mı raporu ?Sağlık ocağında yaptım canım